Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » 500L rostfri stålpelare Koppardestillationsutrustning Whisky Vodka Distiller

loading

Dela till:

500L rostfri stålpelare Koppardestillationsutrustning Whisky Vodka Distiller

Grunden för en hög grad av flexibilitet är ett modulärt system som kan kombineras i alla komponenter. På så sätt kan den högsta nivån av personligt samråd uppnås på ett kostnadseffektivt sätt med hjälp av verkliga och testade och testade komponenter.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-500L
 • DEGONG
Produktbeskrivning

Rostfritt stål kolonndistiller


Blandat huvud, hjärta och svans

Låt den nya destillatorn inse att alkoholen som samlas in under drift inte är konsekvent när det gäller smakprofil. Den nya destillatorn uppmuntras i grunden att identifiera och isolera varje \"skära \" så exakt som möjligt, vilket innebär att det är det mest ideala. Med mer och mer erfarenhet kommer den nya destillatorn så småningom att utveckla tillräckligt med färdigheter för att separera hjärtan mycket fullt ut.

Även om det hoppas ge en ganska neutral anda för vodka, hamnar den helhjärtade skärningen av smaksatta andar som whisky, rom eller brandy med en ganska intetsägande slutprodukt. En ren produkt, ja, men utan komplexitet, och med minimala egenskaper och smak. Helhjärtade färdiga produkter saknar ofta de bekanta, lockande smaker som gör våra favorit sprit ut och blir verkligen noggrant utformade, väl genomtänkta slutprodukter.

225


Hitta den rätta kombinationen

Så, när man blandar huvuden, hjärtan och svansar, hur många huvuden eller svansarna måste läggas till i hjärtan avsnittet för att producera en färdig produkt med alla egenskaper hos en försiktigt gjord smaksatt ande? När jag överväger smakegenskaper, försökte jag använda matanalogier för att hjälpa mig att förstå begreppet att lägga tillbaka destillat \"sänker \" som vanligtvis anses defekta.

212

Kopparkolonndestiller


För mycket? Fortfarande inte tillräckligt?

Låt oss ta bordsalt som ett exempel. Inte tillräckligt med salt kan göra vissa livsmedel som saknar och tråkigt. Därefter, om du lägger till för mycket salt, blir maten oätlig. Men vem bestämmer hur mycket salt är för mycket salt? Varför är lite mat lite saltigare än andra som ser ut gott men har nästan inget salt?

Nu, låt oss använda en bit kött som ett annat exempel. Att ta en bit kött som en gång betraktades som lågkvalitativ och billig kan ha för mycket fett. Något som kan ha kastats i papperskorgen. Jag tänker alltid på fläskmag. På fläskmagen är det vanligtvis en liten mager del omgiven av en stor massa fett. Enligt mina regler hatar jag vanligtvis fett. Men när den kokas tillräckligt länge, lägger fettet otroligt komplexitet till den färdiga fläskmagen. Den långsamkokta fläskmagen är fantastiskt! Därför gör vi defekterna (fett) i den färdiga produkten, vilket gör den färdiga produkten bättre än utan att lägga till perceptuella defekter.

Jag tror att jag kanske tänker på mer matexempel som kan hjälpa till att skapa likheter mellan produktion och matlagning av smaksatta andar. Det är verkligen upp till bryggaren att bestämma hur långt de är villiga att skära i huvudet eller svansen för att skapa komplexiteten att skapa prisbelönta smaksatta andar.

Det finns trots allt 150 (eller fler) sätt att göra kycklingsoppa. Och det kan vara lika sätt att presentera en bra, frestande och smaksatt ande.

Därför, om du är en fledgling vinmakare, försök först att identifiera och noga bekanta dig med huvuden, hjärtan och svansar som separata komponenter. Sedan, gå långsamt och försök att blanda huvuden, hjärtan och svansarna genom att lägga till en liten mängd av \"sent \" huvuden eller \"tidiga \" svansar och försök att skapa din egen hemlighet. lycka till!

226


Kontakta oss

Den särskilda uppmärksamhet vi ger i den slutliga kvalitetsinspektionen av varje arbete är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroadTidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867