Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Bryggutrustning » 500L nyckelfärdigt projekt koppar hantverksölutrustning |Mikroölutrustning

loading

Dela till:

500L nyckelfärdigt projekt koppar hantverksölutrustning |Mikroölutrustning

Young eller utkast öl pumpas till en annan tank, där den fortsatta jäsningsprocessen är mindre intensiv, men vid en lägre temperatur och högre tryck, medan ölen är kolsyrad med koldioxid. Denna del av fermentationsprocessen kallas ölmognads sekundär jäsning.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-500L
 • DEGONG
Produktbeskrivning

500L kopparmikro ölutrustning


Fermentering och mognadsprocess - det andra steget av ölproduktion

Brewing av Hot Wort är den första etappen av ölproduktionscykeln, följt av det andra steget, kallad jäsning. Wort fermentering är en manifestation av öljästmetabolism. Efter att ha pumpat från bryggrummet till fermentationskärlet, tillsättes jästen till worten omedelbart efter det att örtet har kylts till fermentationstemperaturen.

Huvuduppgiften för bryggerens jäst i det primära fermentationssteget är att konvertera en del av sockret i Wort till alkohol. Vid den uppsatta fermentationsgraden avbryts fermentationsprocessen (inte 100% sockerkonvertering). Det så kallade unga eller utkastet öl pumpas till en annan tank, där den fortsatta fermentationsprocessen är mindre intensiv, men vid en lägre temperatur och högre tryck, medan ölen är kolsyrad med koldioxid. Denna del av fermentationsprocessen kallas ölmognads sekundär jäsning.

52

Kopparjäsningstank


Två huvudsakliga öljäsningsteknologier

Design och konstruktion av primära öljäsningstankar varierar med teknik. I vårt hantverksbryggeri använder vi de två vanligaste jäsningstekniken. Dessa tekniker kan användas i ett bryggeri eller i kombination för att producera öl av olika typer och sensoriska egenskaper.

 • Den nedre jäsningen av öl

Open-air fermentering och bottenfermentationsstil av öl innefattar all bottenfermenterad öl med jäst. Det mesta av världens produktion är bottenfermenterad öl, inklusive tjeckiska öl Pilsner. Till exempel omfattar det också Dortmund, Bock, Marzen och många fler öl som kallas lagers.

Den nedre jästjäsningen utförs vid en temperatur av 6-12 ° C i 6-12 dagar. Ölen hålls vid låga temperaturer i en månad eller mer, vilket säkerställer dispersionen av svavelföreningarna som produceras under den primära fermentationsprocessen.

Fermentation Tank Open Fermentation Technology används huvudsakligen för att producera öl med bottenjäst. Det är särskilt bekvämt att samla brunt skum från död jäst i det sista steget av jäsning, vilket är en förutsättning för att göra högkvalitativ öl med traditionell smak. Tyvärr är den öppna fermentationstekniken definitivt inte lämplig för framställning av övre fermenterad öl, eftersom luften som kommer in i den aktiva jästen på ytan av den fermenterade worten, orsakar ofta att ölen är förorenad av oönskade organismer.

För små bryggerier är den främsta öljäsningen i öppna fat - det här är en viktig marknadsföringstillgång, det här är ett starkt argument. Jästskummet av olika färger av öl i jäsningsstadiet är en av de största attraktionerna för alla besökare på hantverksbryggerier.

I moderna bryggerier används konjformade tankar huvudsakligen för botten och topp jäsning av öl. Även om kvaliteten på den slutna tankfermentation öl inte kan nå kvaliteten på öppen-kan-fermentering, är ekonomiska fördelar den avgörande orsaken till små bryggerier att överge traditionell jäsningsteknik.

3

Fermenteringstanken i rostfritt stål


 • Topp jäsning av öl

Ölstilen baserad på den övre fermenteringen av den cylindriska konfermentorn inkluderar alla öl som använder pasteurjäst. Denna stil innehåller öl som Ale, Porter, Stout, Altbier, Trappist eller Vete öl. Den övre fermentationsprocessen sker vid en temperatur av 15-24 ° C och varar vanligtvis 3-9 dagar.

I de flesta fall kommer ytan av fermenterad öl att flyta med skum som orsakas av ökningen av koldioxid och aktiv jäst. Det är därför som dessa öl kallas toppfermenterade öl. Den primära jäsningen av dessa öl tar vanligtvis ungefär tre veckor, och i vissa fall kan det mogna i flera månader. Jäst samlas in i samhällen (de kan vara flera meter i diameter), leva på yta av wort och producera koldioxid. Den högre fermentationstemperaturen gör den sista öl mer blommig. Den övre fermenterade ölen har olika smaker, och vi kan ofta hitta exotiska aromer (lila, banan, grep, etc.) i den, även om bryggaren inte lägger till sådana ingredienser till ölen. Allt detta orsakas av topp jäsning.

Den bästa typen av fermentationskärl för bottenjäsning är en sluten cylindrisk konisk tank. Den främsta orsaken till sluten jäsning i tanken är att den övre fermenterade ölen är mottaglig för kontaminering av jästskum av utländska organismer i den omgivande miljön. En annan anledning är att fermentering och mognad av öl kan styras i en universell fermentationstank, och alla slutna tankar är lätta att rengöra och desinficera.

136137

500l koppar vin gör utrustning


Vi hoppas att fastställa goda affärsrelationer med kunder genom uppriktig kontakt och samarbete. Bolagets mål är att högsta kvalitet och trovärdighet, och uppriktigt välkomna inhemska och utländska partners.

30


Kontakta oss

Vi kan anpassa produktspecifikationer enligt dina krav. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867