Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » 500L nyckelfärdig koppardestilleri Hushållsvodka alkoholdestillationsutrustning

loading

Dela till:

500L nyckelfärdig koppardestilleri Hushållsvodka alkoholdestillationsutrustning

I konserveringsdestillationsprocessen upphettas hela satsen öl till kokning i en stor behållare, och alkoholvattentången uppsamlas och införes i destillationstornet. En sådan process kommer alltid att vara ett satsprocedur och innefattar endast användningen av korrigeringskolonner.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-500L

 • DEGONG

Produktbeskrivning

500L nyckelfärdig koppar destilleri


Vad är destillation

Destillation är processen att värma en vätska för att producera ånga, som sedan kondenseras i en vätska igen. Hela idén var inspirerad av naturen: Efter en varm dag blev vattnet i pölen till osynlig ånga. En cool natt kommer att vända denna process, och vattendroppar kommer att bildas på gräsbladet. \"Kan du värma en vätska med eld och göra samma sak? \" Vår förfader frågade. \"Kommer att sätta något kallt på varm ånga gör det flytande igen? \" Destillationens födelse är dold i dessa frågor. Lägg till några aromatiska örter och använd den kondenserade ångan för att göra parfym. Använd lite fermenterad vätska för att göra alkohol-ännu bättre.

Även om vi aldrig vet vem som var den första som upptäckte destillation-forskare har spekulerats på detta i minst ett sekel - vi vet att praxis av alkemi är gammal. Aristoteles förklarade åtminstone den första förutsättningen för destillation i sin meteorologi, nämligen förångning, där han skrev att havsvatten kan renas genom avdunstning.

När det gäller kondensdelen, kretsar min favoritteori kring destillationen som ägde rum i köket från det första till tredje århundradet e.Kr. Med andra ord är kvinnor förmodligen de tidigaste alkemisterna. Whisky Scholar Fred Minnick antydde i sin bok \"Whisky Women: Den otroliga berättelsen om hur kvinnor räddade Bourbon, Scotch och Irish Whisky \" att alkemisten Maria Hebrea kunde ha använt ett ett rör förbinder två ihåliga kärl för att göra den första destillatorn. Vätskan kommer att värmas i den första behållaren, generera aromatisk ånga i den cirkulära behållaren, kyld och överförs sedan till den andra behållaren eller mottagaren genom ett rör.

Överraskande, denna grundläggande struktur - en sfärisk botten med armar som sträcker sig från toppen för att samla ånga och överföra dem till en andra behållare, används fortfarande i stor utsträckning idag. Dessa tank stillbilder och en annan typ av fortfarande känd som kolumnstillstånd eller kontinuerliga stillbilder (ibland även en kombination av de två) utgör ryggraden för globala bryggeri. Utan dem har du bara öl.

105


De flesta whiskys gjorda med tankstills är dubbla destillerade eller trippeldestillerade. Varje gång whiskyen är uppvärmd, koncentrerad och samlad, kallar vi det destillation. Gör det två gånger och kalla det dubbel destillation. Gör det tre gånger ... du vet. Den första destillationen separerar alkoholen och andra nedre kokande ämnen i fermentationsbuljongen. Dessa ämnen är belägna längst ner på den så kallade tvättvätskan (jäsningsbuljongen vid denna tidpunkt kallas faktiskt \"tvättvätska \".) Alkoholen avdunstar vid 173 ° F. Därför kommer alkoholkoncentrationen av den uppsamlade vätskan att vara högre. Innehållet kommer att bubbla och skum, dra olika molekyler och ångor ut ur vätskan. Det resulterande destillatet kallas \"lågvin \" och överförs och destilleras igen i den \"andliga fortfarande \"

Generellt (men inte alltid) destilleras de fler gånger en ande, den lättare och renar slutprodukten.


106


Formen, storleken och materialet i kannen påverkar fortfarande smaken av whiskyen.

Eftersom olika element i vätskan avdunstar (blir gas) vid olika temperaturer, såsom alkohol (173 ° F) och vatten (212 ° F), kan destillatorn justera temperaturen och destillationstiden för att påverka den så kallade ABV (volymalkohol ). Storleken på potten påverkar fortfarande vilka aromatiska molekyler som kommer att förflytta och formas på stillens svanshals.

Destillatorn övervakar destillatet som strömmar ut ur destillatorn och samlar den mest smakrika vätskan, kallad \"hjärta \". De andra delarna av destillatet, kallad \"huvud \" och \"svans \", hänvisar till de första och sista stunderna av destillatet som kommer ut ur destilleriet. De destilleras eller kasseras eftersom de innehåller oönskade molekylära föreningar som inte är lämpliga för att göra läckra whisky. Platsen där dessa \"skär \" förekommer huvudsakligen beror på smaken av det stilla och det som fortfarande är i bruk.

Tankdestilleringen är gjord av koppar, vilket är ett material som interagerar med molekyler för att förbättra destillatets egenskaper, speciellt svavelföreningar som produceras när jästmetaboliseras under jäsning.

I allmänhet producerar tankdestilleraren kraftigare destillat och behåller generellt mer råmaterialsmak än andra typer av destillator.

100

1500L Komplett uppsättning alkoholdestiller


Kontinuerlig fortfarande

De flesta av dina favorit whisky är destillerade i så kallade kontinuerliga stillbilder. Du kan se det kallas \"Coffey fortfarande \", som heter efter gentleman Aeneas Coffey, som skapade och patenterade fortfarande 1831. Liksom tanken stillbilder, är deras dimensioner och material också olika. Jag har sett några når en höjd av flera våningar.

Driftsmålet med kolonndestillatorn är detsamma som den för potten destillatorn: olika aromatiska ångor med olika kokpunkter induceras från tvätten och kondenseras sedan igen. Deras arbetsprincip är som följer: Ångan passerar uppåt genom botten av tornet för att möta den flytande fasen av skrubbningen som hälls från toppen. Den perforerade plattan ligger platt längs kolonnens längd och fångar skal, frön och andra kornrester (om någon) som den stärkelsehaltiga vätskan faller. Ångan i botten är mycket varm, blir kallare när den stiger och avdunstar alkohol och doft när man stöter på att falla tvättvätska. Tvättvätskan efter att alkoholen avlägsnats kommer att falla till distansens botten och generera mer ånga. Eftersom alkoholen avdunstar vid en lägre temperatur är kyltemperaturen nära toppen, där den aromatiska alkoholen kondenserar,

Deras storlek, design och effektivitet innebär att kontinuerliga stillbilder kan fungera dygnet runt, vilket ger stora mängder destillat. Du kommer att höra denna typ av destillation som kallas \"fraktionering \", som hänvisar till olika fraktioner (föreningar) som är fångade på olika punkter längs botten av destillationskolonnen. Det enklaste sättet att beskriva den inre strukturen hos en kolumndestiller är att föreställa sig många tankdistillor som är förbundna, en ovanpå den andra. Ju fler lager där finns i tornet, renaren destillat-eller \"rättelse \".

53


Kontakta oss

Ett brett utbud av modeller kan uppfylla de olika kraven på varje marknad och se till att du alltid kan hitta en lösning som passar dig. Om du vill veta mer detaljerad information om vår utrustning, vänligen kontakta oss.

Degong downroadTidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867