Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » 500L kopparromdestillationsutrustning Hot Selling Still Leverantör Tillverkare

loading

Dela till:

500L kopparromdestillationsutrustning Hot Selling Still Leverantör Tillverkare

Inköpsdestillationsutrustning kan vara en betydande investering, och bibehålla och skydda denna investering bör vara den högsta prioriteten för varje vingård. Det enklaste sättet att skydda investeringen i destillatorn är att installera en lämplig tryckavlastningsventil på vilket objekt som helst som kan generera tryck.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-500L
 • DEGONG
Produktbeskrivning

Rum Destillationsutrustning


Grunderna i Rum

Rum är en extremt varierad anda med influenser från hela världen. Oavsett om du kallar det rom (engelska), rhum (franska) och Ron (spanska), gjorde den smälta potten i Karibien den här andan vad vi vet och älskar idag. På grund av de olika influenserna finns det flera underbara tar på sig andan och hur man gör det. Vitt rom är tydligt i färg där gyllene rum behåller sin färg från åldringsprocessen.


I det här fallet betyder White inte unaged, det beskriver själva vätskans färg. Flera kommersiellt tillgängliga vita rum är åldrade sedan filtrerade för att avlägsna färgen. Det finns en hög chans att det här är en bidragande faktor till varför ditt rum inte smakar detsamma som ett kommersiellt rum du försöker replikera hemma. Spiced Rum infunderas med kryddor efter destillation och är en egen kategori. Smaken är väldigt annorlunda och kan ha fler gräsbevuxna, vegetabiliska anteckningar än rum som är gjorda av melass, som tenderar att ha fler karamellanteckningar i smakprofilen.


En annan stor skillnad är kvaliteten på melass och / eller socker som du använder. Melass är den traditionella sockerkällan för rumproducenter som ett sätt att återvinna. Melass är en biprodukt av sockerraffineringsprocessen och som tekniken har förbättrats är det mindre och mindre restsocker kvar i melasserna jämfört med för några år sedan. För att få smakprofilen, letar du efter det kan vara meningsfullt att lägga till rå socker eller brunt socker för att ge jästen mer att äta och göra din sista anda mer välsmakande. Det finns flera olika kvaliteter av melasser och de är alla raffinerade till en annan nivå och har olika näringsinnehåll. Store-köpta melass bör ha ett mycket högre sockerhalt än blackstrap så det kan inte behöva något tillsatt socker. Oavsett vad melass du väljer Se till att det är unsulphured, annars kommer jästen inte att vara glad och olycklig jäst leder till att oroliga smaker som kommer från still.

182


Göra Rum Recept

Nu när vi har förstått några bakgrundsberättelser och teorier, låt oss komma in i den intressanta delen! Det första du behöver göra är att du har rätt utrustning. Oavsett om du använder en kruka eller ett återloppstorn, gör de rätta verktygen mycket enklare. Du behöver också fermentationsutrustning och en stor soppkruka för att värma sockerkällan. Beroende på din satsstorlek kan antingen stora burkar eller matkvalitetsfat fungera. Se till att ditt fermentationskärl är förseglad med ett luftlås under fermentationsprocessen.

För att börja jäsning behöver du bara några ingredienser till hands. Det totala blandningsförhållandet mellan melass och / eller råsockersocker är 1 kg och 4 eller 5 liter vatten, beroende på kvaliteten på de använda melasserna. 10 gram av din favorit typ av jäst och en tesked dap (diammoniumfosfat) eller jästnäringsämnen för att mata jästen. Värm vattnet i soppkärlet, lägg till melass och / eller socker för att lösa upp det. Se till att ditt vatten är varmt men inte kokning, ca 120f eller 49c borde vara bra. Vi vill inte att det är för varmt, eftersom det måste vara cirka 80 grader Fahrenheit eller 26 grader Celsius för att sätta jäst och börja jäsas.

185

3000L multifunktionell koppardestillationsutrustning


Temperaturen varierar beroende på vilken typ av jäst som du använder, så var noga med att kontrollera instruktionerna. Efter att ha placerat jäst måste du hälla den fram och tillbaka mellan behållare flera gånger inom 5 minuter istället för att dumpa den på golvet för att lufta blandningen. Efter avslutad luftning, sätt tvättvätskan i en förseglad behållare med ett luftlås och låt det jäsas. Det tar ungefär två veckor att slutföra jäsningen.

Nu när din tvättvätska är klar kan du använda din favoritdestillationsmetod för att destillera tvättvätskan till rom. En tank är fortfarande traditionellt, men ett återloppstorn är en bra enhet, speciellt om du vill göra lättare rum. Efter skärning, var noga med att låta Rum sitta under en tidsperiod, allt från några dagar till några månader. Vila ditt sinne hjälper smaken att bli fylligare, om du vill, kan du lägga kryddor för att göra kryddat rum vid denna tidpunkt. Om du har några frågor om processen eller utrustningen, ring oss, vi hjälper dig gärna!

181


Kontakta oss

Den särskilda uppmärksamhet vi ger i den slutliga kvalitetsinspektionen av varje arbete är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroadTidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867