Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » 500L kopparkolonn Industriell alkoholdestilleringsutrustning för vodkawhiskydestillation
Dela till:

500L kopparkolonn Industriell alkoholdestilleringsutrustning för vodkawhiskydestillation

Pictured ovan är vår jacka, ånguppvärmd eller elektriskt uppvärmd multifunktions reflux-kolumndestillationsutrustning. Dessa stillbilder kan värmas av en ångpresspanna eller vårt valfria oberoende oljebadsvärmesystem eller direkt brandvärmesystem. Mångsidig och mångsidig, den här typen av fortfarande är perfekt för strippning av gin, rom, brandy, moonshine, vodka och whisky.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DG-500L
 • DEGONG
Produktbeskrivning

500L Industrial Alcohol Distiller


Vi kan anpassa stillbilder till dina behov, med vilken storlek som helst eller kolumndiameter. Kolumner och kondensatorer kan tillverkas av koppar eller rostfritt stål enligt dina behov.


Produktnamn: Destillationssystem multifunktion
Kapacitet: 50L-5000L
Vikt: 100 - 5000kgs
Uppvärmningsläge: Elektrisk / ånga / gas
Spänning (V): 220V / 60Hz / 380V / 50Hz
Material: SS304 / T2 röd koppar
Komponenter: Pannor, destillationskolonn, dephlgmator, kondensor, provningspapegoja, kontrollbox, uppvärmningsstång.

Vi kan anpassa utrustningen enligt dina behov.


335


Fördel
 • Designad med tysk teknik och Traditionell kinesisk destillationsutrustning och feedback från flera försök och utländska kunder.

 • Bra tätning minskar avfall, ökar vinutbytet och förbättrar kvaliteten.

 • En maskin och dubbel användning. Det kan göra whisky, rom, brandy, tequila etc.by en gång körning av destilleriet. Med två gånger destillation kommer alkoholhalten upp till 95% och det kan också avlägsna metanol.

 • Snabb värmeledning kan spara energi. Materialet i vår destiller är tjockare än stillbilder som erbjuds av många andra tillverkare. Vi använder C12200 röd koppar som vårt kopparmaterial. Det är ett speciellt material för tryckkärl och innehåller 99,9% ren koppar, vilket gör bra prestanda på värmebehandling.

 • Mindre avfall och spara arbete. Också lätt att använda och kontroll

 • Materialet kan vara korn, frukter, molaser, alkohol med lågt innehåll.

 • Utrustningen är gjord av rostfritt stål och koppar, med vackert utseende och hög sanitär nivå.

 • Spara golvyta och förbättra hygienen på hela destillationsplatsen för dig.


313

DEGONG 500L Whisky destillationsutrustning


Vilka är fördelarna med att städa dina stillbilder regelbundet?

När koppar utsätts för miljön oxiderar den och färgen bleknar till en blåaktig-grön nyans, som äntligen blir praktiskt taget svart. Patina är den naturliga färgen som uppstår när kopparmetall används över tiden. Vissa individer försöker hålla kopparnas naturliga färg genom att tvätta och polera det regelbundet eller täcka den med bensotriazol. Andra är oroliga med döljningen, även om det bara är sant på utsidan.


Rostfritt stål stillbilder, å andra sidan, kommer omedelbart att visa smuts och fläckar på deras yta. Rostfritt stål är lätt att rengöra, men det kräver periodisk tvätt för att upprätthålla det immaculate.


För att upprätthålla en säker, sanitär och lämpad för att generera rena destillat, bör insidan av en fortfarande, om koppar eller rostfritt stål, omsorgsfullt rengörs. Dessutom, när koppar stills är rena, är de mer framgångsrika för att avlägsna sulfider.


330

DEGONG 300L Kopparkolonn fortfarande


Rengöring av jäsningsutrustning

Destillationsinställningen innehåller fermentationsutrustning, som är separat från still. Eftersom de hanterar korn direkt från skörd, tenderar denna utrustning att innehålla mycket mer smuts och mikrober än fortfarande. Som ett resultat bör jäsningsutrustning rengöras såväl som sanitiserad. Rengöring avlägsnar smuts och andra större partiklar, medan sanering av dödar bakterier som inte är synliga.


Kontakta oss

Den särskilda uppmärksamhet vi ger i den slutliga kvalitetsinspektionen av varje arbete är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.


Alice DownroadTidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867