Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Brygghus » 500L komplett hantverksutrustning för ölbryggeri Öl Mash Brew Vattenkokare och öljäsningssystem till salu

loading

Dela till:

500L komplett hantverksutrustning för ölbryggeri Öl Mash Brew Vattenkokare och öljäsningssystem till salu

Microbrewery utrustning används i stor utsträckning i restauranger, pub och barer. Degong Micro Brewing-utrustning har hög produktionseffektivitet och kan producera läckra hantverk öl.
Microbrewery Utrustning design av utrustning har större flexibilitet och kan anpassa sig till den faktiska layouten av olika barer, restauranger. Om hantverk är själen av bryggning, är utrustningen skelettet av bryggning.
Material:
Värmekälla:
Storlek:
Elelement:
Kontrollpanel:
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • Dget-500l
 • DEGT
 • 8438400000
Produktbeskrivning


Microbrewery utrustning används i stor utsträckning i restauranger, pub och barer. Degong Micro Brewing Equipment har hög produktionseffektivitet och kan producera utsökt hantverk öl. Mikrobrewery utrustning design av utrustning har större flexibilitet och kan anpassa sig till den faktiska layouten av olika barer, restauranger. Om hantverk är själen av bryggning, är utrustningen skelettet av bryggning.

nyckelfärdiga bryggeriutrustning-min


Ölbryggningsprocess:


1.Mashing- genom att blötlägga de malda kornen i uppvärmt vatten, bearbetas sockerutvinning (tillsammans med färg- och smakutvinning) som huvudsyftet med denna aktivitet när enzymer (från malt) bryter ner stärkelsen i maltos för att producera wort.

2.LauteringMalty vätska separeras från förbrukade korn. Spärrring (med varmt vatten) sköljer de återstående sockerarterna i korn för att öka fermenterbarhetsnivån av socker i uran.

3. Bokning- Vi lägger till humle i behandlingen av kokning. Det här är processen där de flesta av kemiska och tekniska reaktioner (wort sterilisering, bitterhet / arom smak, enzymatisk process suspension, proteiner koncentration)

4.Whirlpool-After kommer att uppvärmas, en del av den heta koagulumet kommer att produceras, och dessa fasta ämnen kommer att avlägsnas av bubbelpool för att erhålla en klar ekte.

2-fartygs ölbrewhouse

2-fartygs ölbrewhouse


De fyra stegen ovan kallas öl mashing och händer iÖlbrygghus. Vi kan kombinera de fyra stegen fritt, som mash / lauter tank + kokande / bubbelpool, mash tank + lauter tank + kokande / bubbelpool tank ........ för 500L mikrobryggeri utrustning, 2-fartyg med \"Mash / Lauter Tank + Kok / Whirlpool Tank \" är det vanliga valet.


5.Wort kylning:Efter att öl mashing är klar. Den heta Wort måste snabbt kylas till den temperatur som krävs för jäsning (olika typer av öl kräver olika krav) av en plattvärmeväxlare, och sedan är den kylda uran syrgas (ge näringsämnen för massreproduktion av jäst) och flyter genom Yeast tilläggstank och går sedan in i jäsningstanken för jäsning.

Plattvärmeväxlare

Plattvärmeväxlare


6.Beer jäsning:Iöljäsningstank, Yeast multiplicerar i stora mängder först och efter att syre i öronet konsumeras utför jäst anaerob andning för att producera koldioxid och alkohol.

öljäsningstank

Öljäsningstank


Hjälpsystem


1.Cooling System: En stor mängd värme genereras under öljäsning. För att hålla öljäsning vid låg temperatur behövs ett kylsystem för att kyla fermentorn.

2.Control-system:deHela bryggningens framsteg styrs av en kontrollpanel, såsom temperaturkontroll, uppvärmning och kylning, pumpar som öppnar och stänger ........

3.CIP-system:Ölbryggningsutrustning måste rengöras före användning för att säkerställa kvaliteten på öl; Efter användning måste det också rengöras i tid för att säkerställa det normala underhållet av utrustning. Så det behöver ett CIP-system

未 标题 -1-min (8)

Självklart är det bara ölbryggningsutrustning. Du kan också välja tappmaskin, konserveringsmaskin, keggingmaskin eller andra fritt enligt ditt krav.Ölbryggningsutrustningfunktioner


SUS 304 / SUS316 / Kopparplåt, inre tjocklek = 0,3 mm, yttre tjocklek = 0,2 mm

Valfri uppvärmningsstil av ånga, elektrisk och direkt eld för brewhouse tankar

PLC kontrollpanel med Siemens, Omron, Schenider Element och Accord med EU-standard

100% TIG-svetsning med ren argongassköld

Inredning: Övergripande polering till 0,4 ~ 0,6 μm utan död hörn

Isolering: Polyuretan; Th = 100mm

ABB Variabel frekvenser för Wort-pumpar och Motorer av Raker och Blender

Högkvalitativa manuella fjärilventiler (kan vara pneumatiska ventiler om begäran)

Utmatning av spenderad spannmål automatiskt

Designtryck: 3.0 Bar Arbetstryck: 1,5-2 bar

CIP Cleaning Ball med 360 ° av täckning

Temperaturreglering

Bryggeriutrustningen är helt nyckelfärdig


Brewhouse detaljer


75 fv 详情 -min


Företagsinformation


QQ 截图 20200831115415-min


Om du har intresse för DEGONGÖlbryggande equipmnent, Välkommen att kontakta mig fritt
Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867