Material: | |
---|---|
Värmekälla: | |
Storlek: | |
Elelement: | |
Kontrollpanel: | |
Tillgänglighetsstatus: | |
Kvantitet: | |
Microbrewery utrustning används i stor utsträckning i restauranger, pub och barer. Degong Micro Brewing Equipment har hög produktionseffektivitet och kan producera utsökt hantverk öl. Mikrobrewery utrustning design av utrustning har större flexibilitet och kan anpassa sig till den faktiska layouten av olika barer, restauranger. Om hantverk är själen av bryggning, är utrustningen skelettet av bryggning.
Ölbryggningsprocess:
1.Mashing- genom att blötlägga de malda kornen i uppvärmt vatten, bearbetas sockerutvinning (tillsammans med färg- och smakutvinning) som huvudsyftet med denna aktivitet när enzymer (från malt) bryter ner stärkelsen i maltos för att producera wort.
2.LauteringMalty vätska separeras från förbrukade korn. Spärrring (med varmt vatten) sköljer de återstående sockerarterna i korn för att öka fermenterbarhetsnivån av socker i uran.
3. Bokning- Vi lägger till humle i behandlingen av kokning. Det här är processen där de flesta av kemiska och tekniska reaktioner (wort sterilisering, bitterhet / arom smak, enzymatisk process suspension, proteiner koncentration)
4.Whirlpool-After kommer att uppvärmas, en del av den heta koagulumet kommer att produceras, och dessa fasta ämnen kommer att avlägsnas av bubbelpool för att erhålla en klar ekte.
2-fartygs ölbrewhouse
De fyra stegen ovan kallas öl mashing och händer iÖlbrygghus. Vi kan kombinera de fyra stegen fritt, som mash / lauter tank + kokande / bubbelpool, mash tank + lauter tank + kokande / bubbelpool tank ........ för 500L mikrobryggeri utrustning, 2-fartyg med \"Mash / Lauter Tank + Kok / Whirlpool Tank \" är det vanliga valet.
5.Wort kylning:Efter att öl mashing är klar. Den heta Wort måste snabbt kylas till den temperatur som krävs för jäsning (olika typer av öl kräver olika krav) av en plattvärmeväxlare, och sedan är den kylda uran syrgas (ge näringsämnen för massreproduktion av jäst) och flyter genom Yeast tilläggstank och går sedan in i jäsningstanken för jäsning.
Plattvärmeväxlare
6.Beer jäsning:Iöljäsningstank, Yeast multiplicerar i stora mängder först och efter att syre i öronet konsumeras utför jäst anaerob andning för att producera koldioxid och alkohol.
Öljäsningstank
Hjälpsystem
1.Cooling System: En stor mängd värme genereras under öljäsning. För att hålla öljäsning vid låg temperatur behövs ett kylsystem för att kyla fermentorn.
2.Control-system:deHela bryggningens framsteg styrs av en kontrollpanel, såsom temperaturkontroll, uppvärmning och kylning, pumpar som öppnar och stänger ........
3.CIP-system:Ölbryggningsutrustning måste rengöras före användning för att säkerställa kvaliteten på öl; Efter användning måste det också rengöras i tid för att säkerställa det normala underhållet av utrustning. Så det behöver ett CIP-system
Självklart är det bara ölbryggningsutrustning. Du kan också välja tappmaskin, konserveringsmaskin, keggingmaskin eller andra fritt enligt ditt krav.
Ölbryggningsutrustningfunktioner
SUS 304 / SUS316 / Kopparplåt, inre tjocklek = 0,3 mm, yttre tjocklek = 0,2 mm
Valfri uppvärmningsstil av ånga, elektrisk och direkt eld för brewhouse tankar
PLC kontrollpanel med Siemens, Omron, Schenider Element och Accord med EU-standard
100% TIG-svetsning med ren argongassköld
Inredning: Övergripande polering till 0,4 ~ 0,6 μm utan död hörn
Isolering: Polyuretan; Th = 100mm
ABB Variabel frekvenser för Wort-pumpar och Motorer av Raker och Blender
Högkvalitativa manuella fjärilventiler (kan vara pneumatiska ventiler om begäran)
Utmatning av spenderad spannmål automatiskt
Designtryck: 3.0 Bar Arbetstryck: 1,5-2 bar
CIP Cleaning Ball med 360 ° av täckning
Temperaturreglering
Bryggeriutrustningen är helt nyckelfärdig
Företagsinformation
Om du har intresse för DEGONGÖlbryggande equipmnent, Välkommen att kontakta mig fritt
0 Kommentar