Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » 500L Vodka Whisky Koppardestillationsutrustning Alkoholdestillatör till salu

loading

Dela till:

500L Vodka Whisky Koppardestillationsutrustning Alkoholdestillatör till salu

Denna anordning är lämplig för återvinning av utspädd alkohol i läkemedels-, livsmedels-, lätta industrin och kemiska industrier, och det är också lämpligt för destillation av metanol och annat upplöst kol. Oavsett hur högt alkoholhalten i den färdiga produkten krävs. Återflödesförhållandet kan ökas, men utmatningen kommer att reduceras i enlighet därmed.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-500L
 • DEGONG
Produktbeskrivning

Vodka Whisky Copper Distiller


Hur man konverterar dina destillerade andar från vodka till whisky

Vi har diskuterat den grundläggande utrustningen som krävs för att börja producera whisky och diskuterade hur man faktiskt destillerar whiskyen.

Så nu när du vet vad som krävs för att förbereda en fortfarande för whisky och hur det är gjort, kanske du undrar vad du kan göra med en still. Vodka kanske inte är det mest uppenbara valet efter whisky, men det finns många anledningar till varför det är en utmärkt passform för ditt företag och ger dig fler val om de produkter du kan producera.

Innan vi diskuterar fördelarna med att lägga till vodka till dig är det viktigt att förstå skillnaden mellan vodka och whisky produktion.

För att vodka ska betraktas som sådan i USA måste det destilleras till 95% ABV, och whisky måste hållas under 95% ABV som ska klassificeras som Whisky / Bourbon, och måste destilleras till högst 80% Alkohol.

181


Den utrustning som krävs för att förbereda en fortfarande för vodka kan vara helt annorlunda än den utrustning du använder för att förbereda en fortfarande för whisky.

Om du använder en återflödeskolumn för att göra whisky, så är det inte en stor förändring. Om du använder en kruka för att destillera whisky, kan det här vara ett annat djur än du är van vid. I teorin kan vodka fortfarande göras på potten, men avfallet som orsakas av antalet körningar och ineffektivitet gör det till ett dyrt alternativ. Effektiviteten att köra återflödeskolonnen är mycket högre, och med lämplig utrustning kan du nå 95% ABV i en enda körning, även om du inte kan säga att du har använt den här metoden för att destillera flera gånger.

För att nå målet 95% ABV i en enda körning behöver du fler plattor i ditt torn jämfört med att köra ett whisky refluxtorn. Varje platta i kolonnen är ett separat steg, och du kan få renhet genom varje separationssteg som uppstår i processen. Även om 4 eller 6 plattor kan rengöra din whisky och ge dig en underbar smak, är det osannolikt att du kommer att nå 95% ABV utan några körningar.

95% ABV-märkningsanordningen kräver tillräckliga separationssteg (plattor) och tillräcklig återloppskokning för etanolseparation och rening. Kommersiella vodka kolumner kan springa var som helst från 18 till 30 plattor, så åsikter varierar på vilka inställningar som kan göra den bästa vodka.

Vodka kan vara viktigt för destillerier som börjar generera intäkter tidigt innan whiskyen har en chans att åldras och fullt ut mogna. Vodka behöver inte åldras som whisky och kan marknadsföras snabbare.

107


Hur man genererar intäkter omedelbart: Börja med vodka

Vodka kräver ingen fatåling, vilket är perfekt för uppstart som vill generera intäkter omedelbart. När din andra ander ålder, kommer du omedelbart att ha något att sälja. Du måste betala för din overhead på något sätt, eller hur? När det gäller produktion är vodka också superhackad.

Eftersom whisky endast kan göras från majs, korn och / eller vete, det finns uppenbarligen inte många whiskyvarianter. Vodka produktion har mer frihet. Du kan verkligen använda något för att göra vodka, frukter, potatis, korn, kale (ja, kale) och så vidare. Vi har smakat några bra vodkas, som är gjorda med ovanliga ingredienser. Var noga med att kolla in bloggen om fermentables för att bättre förstå hur socker påverkar fermentering för att göra de bästa andarna.

Om du inte är så angelägen om att göra din egen mash först, kan du alltid arbeta med lokala bryggerier och bryggerier för att göra din första sats vodka. Detta är ett utmärkt val att bygga ett nätverk och locka fler lokalbefolkningen. Att använda andra lokala företag för att marknadsföra din vingård och delta i Craft Spirit-evenemang är ett bra sätt att göra ditt namn känt där! Vodka är en stor marknad, och det finns många olika typer och dåliga.

På denna nivå av mättnad kan det vara svårt för konsumenterna att hitta din produkt, så nätverk och lärande hur man marknadsför din produkt är nyckeln när du ställer in din egen vingård. Vodka kan dock smakas med nästan vad som helst, till skillnad från (ålder) rum eller whisky. Detta ger dig möjlighet att skapa något super roman och komplex, vilket ger dig en fördel på marknaden.

Många av er vingårdsägare vill ha sitt eget provsmakningsutrymme, vilket är ett annat tillfälle för snabb inkomst, beroende på lagarna i ditt tillstånd. Från Martini till Moskva Mule är vodka en extremt mångsidig cocktailbas som kan göras till en mängd olika drycker för alla samhällsskikt att njuta av.

Tastingrummet är också ett av de bästa sätten att bygga ett företags rykte. Att använda detta utrymme för brudduschar, bröllop, födelsedagsfester och andra evenemang är ett utmärkt sätt att ta med lokalbefolkningen tillsammans och stärka samhället.

När du bygger denna känsla av förtroende för dina kunder, kommer de att vilja stödja dig så mycket som de kan, vilket kommer att ge mer intäkter men också en känsla av personlig stolthet.

185

3000L multifunktionell spritdestillationsutrustning


Kontakta oss

Den särskilda uppmärksamhet vi ger i den slutliga kvalitetsinspektionen av varje arbete är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867