Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » 500L Professional Customization Red Copper Electric Alcohol Distiller till salu

loading

Dela till:

500L Professional Customization Red Copper Electric Alcohol Distiller till salu

Vi designar och tillverkar manuellt kommersiell alkohol destillationsutrustning för hantverksbryggerier, inklusive batchdestillationssystem, tankdistillor, kolumndestillatorer, sackarifieringstankar och fermentationstankar; Vårt system ger destillatorn med förmågan att producera ett komplett utbud av sprit.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-500L
 • DEGONG
Produktbeskrivning

500L elektrisk alkohol destiller


produktnamn Destillationssystem multifunktion
Kapacitet 200L-5000L
Vikt 500 - 5000kg
Uppvärmningsläge Elektrisk / ånga
Spänning (V) 220V / 60Hz / 380V / 50Hz
Material SS304 / T2 röd koppar
Komponenter Pannor, destillationskolonn, dephlgmator, kondensor, provningspapegoja, kontrollbox, uppvärmningsstång.

Vi kan anpassa utrustningen enligt dina behov.


35


Bryggningsprocess

1. Materialval.Korn är råvarorna av vin. Generellt används sorghum, ris, vete, majs, korn, ärter och andra korn som råvaror. Korn av grödor krävs för att vara likformiga och fulla, färska, fria från insekter, mögel, lämplig för torkning, ingen sand, ingen lukt och inga andra sundries.

Vatten är också ett av de viktiga råvarorna för vinframställning. Det så kallade \"vattnet är blodet av vin \" och \"gott vatten gör gott vin \" hänvisa till vikten av vattenkällor till vinframställning.

2. Produktion av destillersjäst.Jiuqu är benet av vin. Koji är gjord av ärter, vete, etc. De enzymer som finns i Koji används för att sackarifiera och jäsar matmaterial till vin.

3. Fermentering.Det fasta vinet som produceras av produktionsprocessen av ingredienser, ångade korn, sackarifiering, jäsning och ångat vin kan kallas solid state fermenterat vin. Fermentationsprocessen är faktiskt processen att jäsning av sockret produceras i det föregående steget i alkohol.

4. Destillation.Alkoholhalten som produceras genom jäsning är faktiskt mycket lågt. För att öka alkoholhalten (grad) utförs destillation och rening, och destillationsladeln används huvudsakligen som en behållare för långsam destillation. Efter destillationsoperationen har det erhållna råvinet i allmänhet en högre grad. Olika satser av råvin har olika kvaliteter och stilar och måste lagras i satser.

5. Åldrande.Åldrande vin kallas också moget vin. När vi säger \"Vin är aromen av åldrande \", hänvisar vi till vin som har genomgått \"aging \" -processen. Mycket destillerat råvin kan endast betraktas som en halvfabrikat, kryddig men inte mjukt. Endast när den lagras i en viss miljö under en tidsperiod för att den ska mogna naturligt, kommer vinet att vara mjukt och gott, fylligt och aromatiskt. Vinförvaringsbehållaren är bäst placerad i en lerkruka.

6. Blanda.Blandning avser blandning av råviner av olika år och olika kvaliteter, så att konsumenterna kan dricka sprit med en relativt stabil och bekväm smak.

7. Fyllning. Det färdiga vinet efter blandning kan flaskas och märkas först efter att ha passerat inspektionen. Då kan du komma in på marknaden och träffa konsumenterna.


36

40


Om degong

DEGONG är en av de professionella tillverkarna av kinesiska bryggprodukter. För att exportera produkter av hög kvalitet har vi också ett professionellt säljteam. Vi har alla bra entusiasm. Vi är villiga att ge våra kunder den bästa servicen. De är också vänner. Därför, om du väljer Degong, kommer du inte att bli besviken i oss. Om du gör affärer med oss, kommer du att känna dig väldigt lugn.

30


Kontakta oss

Ett brett utbud av modeller kan uppfylla de olika kraven på varje marknad och se till att du alltid kan hitta en lösning som passar dig. Om du vill veta mer detaljerad information om vår utrustning, vänligen kontakta oss.


Degong downroadTidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867