Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Bryggutrustning » 500L Bar Micro Copper Bryggsystem Bästa bryggutrustningen att köpa

loading

Dela till:

500L Bar Micro Copper Bryggsystem Bästa bryggutrustningen att köpa

Marting är en komplex, multi-steg-process som är mycket viktigt för nya bryggerier. Om du just har börjat brygga, kanske du inte är helt bekant med maltprocessen. Faktum är att du kanske undrar om maltillverkningsprocessen och om någon process ska hanteras internt.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-500L

 • DEGONG

Produktbeskrivning

500l Bar Micro Copper Brewing System


Maltens roll i bryggningsprocessen

Marting är en komplex, multi-steg-process som är mycket viktigt för nya bryggerier.

Marting-processen att omvandla olika korn (som korn) i groddkammaren (såsom malt) -er ett viktigt förutsättningssteg av bryggningsprocessen eftersom det skapar ingredienser som senare kommer att fermenteras i bryggeriet. Om du just har börjat brygga, kanske du inte är helt bekant med maltprocessen. Faktum är att du kanske undrar om maltillverkningsprocessen och om någon process ska hanteras internt.

Produktionen av malt är en svår process som kräver professionell kunskap, vård och anläggningar. I allmänhet köper Brewer bulkmalt från maltfabriken, och den professionella maltillverkaren övervakar hela processen från början till slut. I dagens bryggindustri finns det många spelare i Malt-anläggningsfältet - från industriella globala maltproducenter till mer regionala oberoende maltväxter.

Men innan du bestämmer dig för att köpa, låt oss ta ett ögonblick att tänka på maltprocessen och hur dina specifika behov bestämmer vilken typ av kommersiell malt du kan använda för bryggning.

187


Hur malt tillverkning fungerar

Malt omvandlar korn-i detta fall korn-till malt, ger kolhydrater och sockerarter och aktiverar de nödvändiga enzymerna som används i fermentationsprocessen (bryggerens jäst kommer att interagera med sockerlösningen och enzymerna i maltprodukten).

Maltning är en multi-steg-process, inklusive:

1) blötlägga den råa kornen i vatten, som börjar bryta ner kornens struktur och släppa de erforderliga sockerarterna och enzymerna;

2) De resulterande kornfrön / kärnorna är impregnerade, vilket förekommer i en kontrollerad, steril tankmiljö, med luft som passerar genom kornen (så att fröerna / kärnorna groddar och groddar);

3) Den spirade kornen torkas i en uppvärmd ugn.

Maltning ger grodd korn. Brewers kan köpa maltad korn, sedan njuta av malten i varmt vatten och mos, vilket kommer att stimulera enzymaktiviteten i den maltade kornen. Det gör det möjligt för bryggaren att få fermenterbart socker, och bryggerens jäst kommer att interagera med den.

170


Köp bulk malt för bryggning

Inte alla malter är desamma. När du köper massmalt för bryggning kommer du att ha en mängd olika malt att välja mellan - ditt beslut beror inte bara på pris, kvalitet och andra faktorer, men också på den typ av öl malt du tänker brygga.

Generellt sett uthåller värmen som grodde kornkärnorna i det tredje etappen av maltprocessen sin \"rostade \" grad. Ju mer värme kornkärnan är utsatt för, desto djupare kommer malt att rostas.

Maltad korn som har rostats för endast en kort tid (och utsatt för mindre värme) används ofta för att brygga \"lättare \" öl, som Pilsner. Å andra sidan används den mörka grillen av maltad korn ofta för att brygga tyngre öl, som bruna öl eller stouts. Smakegenskaperna och doften hos dessa öl är fundamentalt beroende av rostningsgraden av den maltade korn som används för att brygga dem. Till exempel kan du inte göra en lämplig brun öl med lätt rostad malt.

136

500L kopparbryggningsutrustning


Kontakta oss

Vi kan anpassa produktspecifikationer enligt dina krav. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867