Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » 500L 600L 1000L Whisky Gin Distiller Copper Column Destillationsutrustning DEGONG

loading

Dela till:

500L 600L 1000L Whisky Gin Distiller Copper Column Destillationsutrustning DEGONG

Inköp av varaktig alkohol destillationsutrustning är grunden för ett framgångsrikt hantverksbryggeri. För att hitta rätt processdestillationsutrustning måste du först ha en allmän förståelse för vilken destillation som är och där processen utförs i utrustningen.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-1000L
 • DEGONG
Produktbeskrivning

Kopparkolonndestillationsutrustning


Välja rätt destillationsutrustning

Inköp av varaktig alkohol destillationsutrustning är grunden för ett framgångsrikt hantverksbryggeri. För att hitta rätt processdestillationsutrustning måste du först ha en allmän förståelse för vilken destillation som är och där processen utförs i utrustningen.


Förstå destillation

Destillation sker vanligtvis i en kolonn, med hjälp av flera kondens- och avdunstningscykler för att separera alkoholen från skrubbvätskan. Alkoholånga som produceras av värmekokaren stiger till kolonnen, där den passerar genom bubbellocket och, beroende på var du kör, möter en lägre standardalkoholbädd på brädet. När den heta ångan uppfyller den flytande bädden dispergeras värmen, varigenom temperaturen hos den flytande bädden ökar och alstrar mer ånga.

Detta värmeöverföringsfenomen uppstår på varje bräda. Vätsketemperaturen är låg. Ånga har en högre temperatur. Den högre renhetsetanolen blir ånga som kondenseras i nästa cykel (varje platta anses vara en cykel). De mer plattdelarna i varje kolumn, desto högre grad av rening.

210


Välj antal brädor

Om du vill göra vodka rekommenderar Degong att använda minst 18 plattor. Fler plattor tillåter fler fasförändringar, skapa autentiska och rena vodka. Men fler brädor kräver längre runda.

För whisky tillverkare, de färre plattorna desto bättre, eftersom whisky behöver mer smak än renhet.

Obs! Det finns inga faktiska studier som visar att den slutliga produktens smak i ett större system är större eller mindre än en mindre destillationsenhet.


Identifiera typen av destillator

Visste du att det finns många typer av stillbilder? Differentiera dessa typer av stillbilder kan ge insikt i vilken alkohol destillationsutrustning kommer att producera de andar du vill ha:


Potdestiller-består av en stor kruka, svanhals (även känd som lanearm) och kondensor. Destilleraren värmer alkoholen i potten och tvingar ångan genom svanhalsen, där vissa flytande droppar tillbaka i potten och vissa ångor flyter till kondensorn. En högre svanhals kommer att producera mer återflöde under destillationsprocessen, vilket skapar en lättare alkohol för slutprodukten. Den kortare svanhalsen har en lägre temperaturskillnad under återlopp, vilket resulterar i en mer naturlig och fyllig alkohol.


Reflux-kolumn-består av en tank, en kolonn med kopparplattor, en lanearm och en kondensor. Ju fler plattor du har, renaren alkoholen. De färre plattorna du har, desto bättre alkohol. Det finns många typer av återflödesdestiller, men de viktigaste tre är:

Flytande hantering (LM) Reflux Distiller-nålventil styr vanligtvis frisättningen av vätska som återgår till kolonnen.

Ånghantering (VM) Reflux Distiller-Tee placeras under återloppskondensorn och leder till ventilen och produktkondensorn.

Kylhantering (cm) Återflyttning är fortfarande, fraktionatorn på toppen av tornet sönderdelas lite ånga medan vissa ånga fortsätter att komma in i produkten hagelgevär. Cm Reflux påverkas också av kraften eller värmen som appliceras på vattenkokaren.

162

Kopparpottdestiller


Tänk på din Craft Brewery Equipment Budget

Vid planering av alla tillbehör kan Budgetutrustning för alkohol destillationsutrustning vara mycket tidskrävande: bevattningstillbehör, värmeelement, ytterligare brickor och klämmor etc. Tid är pengar, så tveka när priset verkar för lågt. Detta kan innebära dålig svetskvalitet, problem i framtiden och ökade kostnader för att reparera utrustning i framtiden.

Glöm inte att utföra några numeriska beräkningar för att hitta den bästa storleken per liter utrustning. Ibland kan en mindre investering göra kostnaden per liter högre, medan ett större system kan producera en bättre bottenlinje om förskottskostnaden är något högre. Balanseringsutrustning Pris och kvalitet är viktigt för framgång!


Hitta en leverantör du litar på

Att ha en utmärkt leverantör av hantverksbryggningsutrustning är ett annat viktigt steg mot framgång. En bra leverantör har omfattande kunskaper om sin utrustning och hela destillationen. DEGONG kan svara på tekniska frågor och ge dig råd om den korrekta alkoholdestillationsutrustning som krävs av ditt hantverksbryggeri.

181


Kontakta oss

Den särskilda uppmärksamhet vi ger i den slutliga kvalitetsinspektionen av varje arbete är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867