Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » 500L 5HL Kopparkolonn Industriell alkoholdestillationsutrustning för vodkadestillation

loading

Dela till:

500L 5HL Kopparkolonn Industriell alkoholdestillationsutrustning för vodkadestillation

Destillation används i många olika branscher. De viktigaste industrierna inkluderar industriell kemi, fossila bränslen industri, industriell gas, kemiteknik, eteriska oljor, etc. Destillation är inte en kemisk reaktion, det bara separerar föreningar från källmaterialet.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-500L

 • DEGONG

Produktbeskrivning

Industriell Alkohol destillationsutrustning


Historia av alkohol destillering

Destillation av alkoholhaltiga drycker genom jäsning av naturresurser har spelats in hela mänsklighetens historia. Råvarorna varierar från region till region, från frukter och växter till korn. Så tidigt som 800 f.Kr., kinesiska kulturen registreras produktionen av risvin, och Ostindiska producerade Arak av en blandning av sockerrör och ris. Vinet var ursprungligen destillerades från en blandning av honung och jästa druvor. Vin framställt av mosade korn först in i medeltiden. På grund av de antibakteriella egenskaperna hos etanol, vin ursprungligen användes för medicinska ändamål. Men den höga koncentrationen av alkohol i sprit gör det mycket attraktivt som en social drink. Efterfrågan på dessa viner har alltid gett den högt ekonomiskt värde. Den första dokumenterade statlig tillsyn av sprit inträffade i London under 17-talet. Riksdagen antog lagstiftning för att ta ut en skatt på alkoholförsäljning och begränsa antalet inköp för att stävja konsumtion.

76

1000L koppar whisky destillationsutrustning


 • Brandy först destilleras i Italien i 1000s

Brandy är gjord av jäst fruktjuice eller vin. • Whisky har sitt ursprung i Irland och Skottland på 1500-talet

Whisky brukar destilleras från potatis och korn. I USA är det oftast gjorda av vete, råg eller majs. I Skottland och Irland, är det oftast gjord av grodda korn.


 • Vodka har sitt ursprung i Ryssland på 1400-talet

Vodka är gjord av mosade råg, mosad majs eller potatismos. Inledningsvis var vodka destillerad från fermenterad vete mäsk.


 • Rom producerades i USA på 1500-talet

Destillation sker vanligtvis med hjälp av melass, kokt fruktjuice rester, sirap, sockerrör juice eller tidigare destillerad destillatörens korn.


 • Gin har sitt ursprung i Nederländerna på 1300-talet

Den är gjord genom destillering eller flera destillera korn sprit och lägga aromater och / eller enbär. Aromater läggs för smaksättning. De omfattar angelica rot, koriander och fänkål. Gin är en färglös alkoholdryck.


 • Tequila har destillerats i Mexiko sedan 1500-talet

Agave är en växt som växer i Centralamerika. Tequila görs med hjälp av jäst juice av Tequila Project.

31

1000L / 10HL Copper whisky Gin Destillation Utrustning


Batch och kontinuerlig destillation

Satsvis destillation innebär att ta bort önskade komponenter från en blandning av en enda källa. I alkohol destillation, är denna källa blandning jäst mäsk. Det kräver användning av återkokare, torn, kondensorer, reflux tankar och mottagare. Ångan produceras genom upphettning av mäsken i återkokaren kondenseras vid toppen av tornet. Några flytande återgår till uppvärmningskolonnen, och en del kommer in i mottagaren. Det uppsamlade kondensatet innehåller en hög koncentration av etanol alkohol och kallas vätska.

Kontinuerlig destillation uppstår när blandningen sättes till produktionsprocessen i en kontinuerlig ström. Denna metod möjliggör separation av olika föreningar längs kondensorröret. Varje förening med en annan kokpunkt är re-kondenserad vid olika punkter längs den uppvärmda skorstenen och uppsamlas sedan i en mottagningstank från en annan arm. Denna metod används i industriella applikationer som kräver destillation av stora mängder vätska. Möjligheten att ha flera avdunstnings- och kondensationssteg tillåter att mer vatten avlägsnas. Detta resulterar i en 96% alkoholprocent högre än en satsdestillation innehållande 40-50%.

64

53


Kontakta oss

Ett brett utbud av modeller kan uppfylla de olika kraven på varje marknad och se till att du alltid kan hitta en lösning som passar dig. Om du vill veta mer detaljerad information om vår utrustning, vänligen kontakta oss.

Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867