Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » 500L 132Gallon Industrial Alcohol Stills Vodka Destillationsutrustning till salu

loading

Dela till:

500L 132Gallon Industrial Alcohol Stills Vodka Destillationsutrustning till salu

Koppar kommer att avlägsna de mycket flyktiga svavelföreningarna i alkoholånga i höga temperaturmiljöer, så det är mycket fördelaktigt att använda koppar i ångbanan. Koppar är emellertid inte nödvändig i vätskebanan, eftersom den lägre temperaturen inte kan neutralisera de skadliga ämnena i kopparet, och den slutliga alkoholen kommer att korrodera kopparet.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-500L

 • DEGONG

Produktbeskrivning

Vodka industriella alkohol stillbilder


Koppar och rostfritt stål fortfarande

Mer koppar betyder inte bättre ande.

Kanske har du hört att ju mer koppar desto bättre är produkten, eller när du försöker göra en bra produkt, kanske du har hört att mindre är det bättre. Faktum är att allt detta är en fråga om åsikt! För att vara ärlig är koppar fortfarande mycket lämplig för destillation. Koppar är ett mycket vanligt material och har många fördelar i ångvägen. Men om du är kostnadsmedveten, finns det många alternativ i hur man blandar koppar och rostfritt stål för att hålla din budget tätt. Med andra ord behöver du fortfarande inte välja mellan koppar och rostfritt stål.

212


Den huvudsakliga fördelen med koppar inträffar i ångvägen

I allmänhet avlägsnas koppar mycket flyktiga svavelföreningar i alkoholånga under höga temperaturmiljöer, så det är mycket fördelaktigt att använda koppar i ångbanan. Koppar är emellertid inte nödvändig i vätskebanan, eftersom den lägre temperaturen inte kan neutralisera de skadliga ämnena i kopparet, och den slutliga alkoholen kommer att korrodera kopparet. Använda koppar där hög temperatur strömmar och reducerar koppar där lågtemperatur flytande flöden är ett sätt att minska den ursprungliga kostnaden.

Om du vill lägga till koppar för estetik kan du använda en kopparplatta, eller lägga till en kopparhjälm och tee till den rostfria vattenkokaren. Dessa kopparkomponenter förblir i hög temperatur ångbanan och avlägsna svavel-rök under destillationsprocessen. Genom att reducera destillationshastigheten för att förlänga kontakttiden mellan alkoholen och koppar, för att ge tillräcklig tid för alkohol- och kopparkontakten. Till exempel, om det bara finns ett koppar refluxtorn i ditt system, kan du använda en på / avventil för att minska driftshastigheten och exponera alkoholen till koppar under en längre tid.

213


Placera kopparen där den kommer att producera en större smak

Eftersom koppar tar bort svavel, påverkar den den slutliga smaken. I allmänhet, om du vill göra whisky eller rom, är det bäst att använda mindre koppar för att skapa komplexa smaker och använda mer koppar för att skapa rena vodka smaker. Materialet i destillationsutrustningen beror på vilken typ av alkohol du försöker producera. Kostnadsmedvetna whiskyproducenter kan använda koppar-toppkakor för att eliminera lukten av svavel, men håll kolumnen tee och rör rostfritt stål. Beroende på din budget kan du också bara ha en kopparhjälm eller kopparfraktionator, som ligger längst upp på återflödestornet.

Rummakare kan använda ett destillationssystem, där koppar är i huvudkokaren, och destillationstanken / extra vattenkokaren är helt rostfritt stål, vilket skapar den perfekta platsen för att lägga till några intressanta smaker. Romtillverkare kan också använda en enda vattenkokare med ett återloppstorn för att justera smaken genom antalet plattor, refluxtornsmaterial och anslutningsrör.


Vår punkt är att även om kopparkablar fortfarande har många fördelar, är det i vissa fall inte nödvändigt att använda kopparkablar i hela systemet. Även om det finns många fördelar med att använda koppar, kan det finnas mer detaljer att överväga. Från preferens till budget till alkohol typ kvarstår faktum att vingårdar kan skapa fantastiska produkter utan att hela utrustningen är gjord av koppar.

Därför, när du kan kombinera de två på rätt sätt i den högra delen av destillationsprocessen, är problemet inte nödvändigtvis fortfarande koppar och rostfritt stål.

193

3000L alkohol koppar destillationsutrustning


Kontakta oss

Den särskilda uppmärksamhet vi ger i den slutliga kvalitetsinspektionen av varje arbete är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867