Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » 500L 132 gallon professionell specialanpassad kopparvodka gindestillationsutrustning

loading

Dela till:

500L 132 gallon professionell specialanpassad kopparvodka gindestillationsutrustning

De kolsyrade andarna som tillhandahåller fizz i varje alkoholhaltig dryck framställs genom en process som kollektivt benämns som jäsning. Detta är en komplex biokemisk process som involverar sockermetabolism i råmaterialet av den odlade jästen. Detta är den enda kända metoden att göra andar.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-500L

 • DEGONG

Produktbeskrivning

Professionell anpassad destillationsutrustning


Jäsa

De kolsyrade andarna som tillhandahåller fizz i varje alkoholhaltig dryck framställs genom en process som kollektivt benämns som jäsning. Detta är en komplex biokemisk process som involverar sockermetabolism i råmaterialet av den odlade jästen. Detta är den enda kända metoden att göra andar.

En stor mängd sockerrika råmaterial kan fermenteras för att producera etanol och en mängd olika livsmedel, som kan användas för att göra olika andar. Om du använder druvor och bär kan du göra vin. Japansk skull är gjord av fermenterat ris, koji och vatten. Om du använder potatis eller vete kan du producera vodka.

Syftet med jästjäsning är att låta organismer konsumera alla tillgängliga sockerarter, omvandla dem till energi och producera etanol som en biprodukt, vilket är den säkraste typen för konsumtion och en av alla alkoholhaltiga drycker. Yeast kommer att fortsätta att mata på socker och sedan utsöndra alkohol tills alkoholhalten eller ABV når maximalt 15% till 17%, vid vilken tidpunkten kommer jästen inte att överleva.


135


Fermenterad men inte destillerad andar

Även om alla alkoholhaltiga drycker måste genomgå jäsning, måste inte alla alkoholhaltiga drycker genomgå en destillationsprocess. Detta är en lista med exempel.

 • Öl

Öl är gjord av jäsning av maltad korn med bryggerjäst och smaksatt med humle. Maltningsmetoden involverar blötkorn i vatten för att stimulera deras spiring och frisättning av enzymer för att bryta ner stärkelse. I genomsnitt har de flesta öl en alkoholhalt på 4,5%.

 • Vin

Vin är gjord av jäsning av frukter rik på naturliga sockerarter, såsom druvor, bär och äpplen. Alkoholhalten i de flesta viner varierar, men kan nå en ABV på 13% till 20%.

 • Hård cider

Hård cider är gjord av jäsning av fruktjuice, vanligtvis äpplen. Dess alkoholhalt kan vara mellan 4% och 7% ABV.

 • Mjöd

Mead är en ande gjord av jäsning av honung med vatten. Dess genomsnittliga alkoholhalt kan sträcka sig från 3% till 20%.

 • Skull

Sake är en ikonisk alkoholhaltig dryck gjord av fermenterat ris och kommer från Japan. Koji, även känd som Aspergillus oryzae, är en speciell svamp som kan mogna i mögel, som innehåller det nödvändiga amylaset för att sönderdela stärkelse i ris. Kalkoncentrationen av skull är ca 16% ABV.


134


Typer av destillerade sprit

Destillerade sprit har naturligt en högre alkoholkoncentration. Här är några exempel:

 • Gin

Gin är en destillerad ande, Storbritanniens nationella anda. Det är främst smaksatt med enbärbär och andra växtextrakt. Den genomsnittliga alkoholhalten i gin är 40% ABV.

 • Brandy

Brandy är i huvudsak ett destillerat vin gjord av jäsning av druvor. Dess alkoholhalt kan nå 35% till 60% ABV.

 • whisky

Whisky är en destillerad anda gjord av jäsning av korn (inklusive majs, korn, råg och vete). Den har en ABV på 40% till 60%.

 • Rom

Rum är en destillerad alkoholhaltig dryck gjord av fermenterad sockerrörsirap eller sockerrörsaft. Dess genomsnittliga alkoholhalt är 40 till 75 ABV.

 • Absintera

Absinthe är en destillerad ande smaksatt med fänkål och andra örter. Den har ett imponerande hög alkoholhalt, med ett genomsnittligt ABV på 75%.

 • Vodka

Vodka från Ryssland och Polen destilleras från fermenterade potatis, korn eller frukter. Den har en ABV på 40%.

141


Kontakta oss

Den särskilda uppmärksamhet vi ger i den slutliga kvalitetsinspektionen av varje arbete är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroadTidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867