Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » 500L 1000L Copper Craft Destillery Utrustning Fabrikspris Pot Typ Destillationsanordning

loading

Dela till:

500L 1000L Copper Craft Destillery Utrustning Fabrikspris Pot Typ Destillationsanordning

Destillerad ande, även kallad destillerad vätska, alkoholhaltig dryck (som brandy, whisky, rom eller arrrack) som erhålls genom destillation från vin eller annan fermenterad frukt eller växtjuice eller från ett stärkat material (t.ex. olika korn) som först har har bryggt. Det alkoholhaltiga innehållet av destillerad vätska är högre än öl eller vin.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-500L

 • DEGONG

Produktbeskrivning

Fabriksprispotttyp Destillationsenhet


Destillerad ande, även kallad destillerad vätska, alkoholhaltig dryck (som brandy, whisky, rom eller arrrack) som erhålls genom destillation från vin eller annan fermenterad frukt eller växtjuice eller från ett stärkat material (t.ex. olika korn) som först har har bryggt. Det alkoholhaltiga innehållet av destillerad vätska är högre än öl eller vin.

Produktionen av destillerade sprit är baserad på jäsning, den naturliga processen med sönderdelning av organiska material innehållande kolhydrater. Det förekommer i naturen när de två nödvändiga ingredienserna, kolhydratet och jästen är tillgängliga. Jäst är en vegetativ mikroorganism som bor och multiplicerar i media som innehåller kolhydrater, särskilt enkla sockerarter. Det har hittats över hela världen, inklusive frysta områden och öknar.

Destillerade sprit är alla alkoholhaltiga drycker, i vilka koncentrationen av etylalkohol har ökats över den av den ursprungliga fermenterade blandningen med en metod som kallas destillation. Principen om alkoholisk destillation är baserad på de olika kokpunkten av alkohol (78,5 ° C, eller 173,3 ° F) och vatten (100 ° C eller 212 ° F). Om en vätskainnehållande etylalkohol upphettas till en temperatur över 78,5 ° C men under 100 ° C och ångan som kommer från vätskan kondenseras, kommer kondensatet att ha en högre alkoholkoncentration eller styrka.

109


Destillationens historia

Eftersom de två ingredienserna som är nödvändiga för alkoholhaltig jäsning är allmänt spridda och alltid framträdande, utvecklade civilisationer i nästan alla delar av världen någon form av alkoholhaltig dryck väldigt tidigt i sin historia. Kineserna destillerade en dryck från ris öl med 800 f.Kr. och Arrack destillerades i östindien från sockerrör och ris. Araberna utvecklade en destillationsmetod som användes för att producera en destillerad dryck från vin. Grekiska filosofer rapporterade en rå destillationsmetod. Romarna producerade tydligen destillerade drycker, även om inga referenser avseende dem finns i skrifter före 100 CE. Produktionen av destillerade andar rapporterades i Storbritannien före den romerska erövringen. Spanien, Frankrike, och resten av Västeuropa gav förmodligen destillerad sprit vid ett tidigare datum, men produktionen var tydligen begränsad till 8: e århundradet, efter kontakt med araberna.

102


De första destillerade andarna gjordes av sockerbaserade material, främst druvor och honung för att göra druvbrandy respektive destillerad mead. Den tidigaste användningen av stärkelse korn för att producera destillerade sprit är inte känt, men deras användning är säkert datum från medeltiden. Några statskontrolldatum från 1700-talet. Eftersom produktionsmetoder förbättrats och volymen ökade blev den destillerade spritindustrin en viktig inkomstkälla. Starta kontroller ålades ofta både produktion och försäljning av spriten.


Den tidigaste destillatorn bestod av endast ett uppvärmt slutet kärl, en kondensor och ett kärl för mottagande av kondensat. Dessa utvecklades till tankstillbilder och används fortfarande idag, speciellt för produktion av malt whisky och lite gin. Nästa förbättring är att värma den alkoholhaltiga vätskan i en kolonn bestående av en serie förångningskammare staplade ovanpå varandra. Vid tidigt 1800-talet användes storskaliga seriella stillbilder, mycket liknar stillbilder i branschen idag i Frankrike och England. År 1831 utformade Irishman Aeneas Coffey en sådan destillering, som består av två kolumner som är anslutna i serie.

Eftersom destillation kräver avdunstning av den flytande delen av fermentationsblandningen, måste en stor mängd värme appliceras på processen. Bränslet som används för destillering av alkohol har alltid varit det mest lättillgängliga bränslet vid en viss tid och plats. Torv, kol och trä är de bränsle som används i historien, men de bränsle som valts idag är kol, naturgas och olja. Fram till den industriella revolutionen inhiberade den höga ångbehovet av kontinuerliga destillationsoperationer utvecklingen av destillationstorn för produktion av sprit.

Många spårkomponenter av destillerade sprit finns endast i form av en del per miljon, som kan detekteras av smak och lukt, men den lägre detekteringsgränsen för analysmetoder hindrar ofta ansträngningar för att kemiskt identifiera och kvantifiera dessa föreningar. Aldehyder, organiska syror, estrar och alkoholer identifieras lätt med konventionella metoder, men många av dessa föreningar kan inte identifieras tills utvecklingen av kromatografi. Ryska botaniker Mikhail Tsvet (Mikhail Tsvet) var en tidig pionjär av denna mätteknik, och han rapporterade sitt första arbete 1903. Under första hälften av 20-talet förbättrades teknik och utrustning så att en mängd olika smakkomponenter i destillerade sprit kan passera gaskromatografi.

107


Kontakta oss

Ett brett utbud av modeller kan uppfylla de olika kraven på varje marknad och se till att du alltid kan hitta en lösning som passar dig. Om du vill veta mer detaljerad information om vår utrustning, vänligen kontakta oss.

Degong downroadTidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867