Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » 500L/1000L/1500L Red Copper Destillationsutrustning Gin/ Vodka/ Rom/ Whisky

loading

Dela till:

500L/1000L/1500L Red Copper Destillationsutrustning Gin/ Vodka/ Rom/ Whisky

Som en erkänd hantverkare som är kunnig inom koppar bryggutrustning, kan han börja producera den utsökta kopparprodukter som krävs för bästa bryggutrustningen. Eftersom destillation utrustningen är tillverkad av koppar och rostfritt stål, vi är fullt kapabla att göra destillation utrustning som inte bara fungerar perfekt, utan också ser fantastiskt.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-1000L

 • DEGONG

Produktbeskrivning

500L / 1000L / 1500L koppar destillationsutrustning


Pot destillatören

En pott används fortfarande i produktionen av många av de mest populära sprit i världen. Om det inte finns någon single malt whisky, cognac, rom och mezcal, där kommer den internationella och traditionella spritindustrin går? Potten destillatören är nödvändig som grund för någon klassisk batch destillation. Vad är batch destillation? Processen innebär att sätta en bestämd mängd vätska in i en destillation tank och destillera det i alkohol. Sedan dumpa ut resterande avskum, städa upp destillatören, och starta hela processen igen.

Funktionen av potten börjar fortfarande inne potten själv. Krukan är en stor bas som ett badkar, och resten av delarna är anslutna till den. Det är där den vätska som är på väg att destilleras börjar sin färd av omvandling. Potten kan värmas på många olika sätt. Detta kan inkludera ångmanteln kantar den yttre väggen av potten, eller till och med ånga spole inuti krukan självt.

Vanligtvis har följande tillbehör

 • Motor med omrörare

 • Full glas manlucka ovanpå

 • Säkerhetsventil

 • Tryckmätare

 • termometer

 • CIP boll

 • returporten

 • Export med vridspjäll, etc.


6

500L / 1000L / 1500L Red Copper destillationsutrustning


Svanhals och Lyne arm

Den längd, diameter, och vinkeln för Lyne arm bestämma den hastighet med vilken ångan och svanhalsen forma egenskaper sprit, såsom whisky.

Under destillationsprocessen, denna ånga rör sig uppåt svannacken vid toppen av krukan, och sedan ner i Lyne armen; då den passerar genom kondensorn, där den kyls för att producera ett destillat med en högre alkoholkoncentration än den ursprungliga vätskan.

4

1500L / 400Gal Copper destillationsutrustning


Destillationstornet med bubbel cap

En destillationskolonn är en grundläggande anordning som används för att destillera en vätskeblandning för att separera blandningen i sina beståndsdelar eller fraktioner baserade på skillnader i volatilitet. Syftet av destillationskolonnen är att separera de föreningar som innehåller två eller flera biandbara lösningar genom deras respektive kokpunkt förändringar.

Ångan kommer i kontakt med bubbellock inuti tornet; detta orsakar ångan att kondensera tillbaka till vätska. Vätskan droppar ned genom kolonnen och slutligen tvingas återvända genom locket och plattan. Varje bräda innehåller en röd koppar blister, ett siktglas, en CIP boll, en dräneringsventil och så vidare.


sputum separator

Fraktionator är en anordning som används för partiell kondensering av multikomponentånga ångströmmar. Ångströmmen strömmar vertikalt uppåt, och kondensatet (kondenserad ånga) flyter tillbaka under tyngdkraften.

Rörvärmeväxlarfraktionatorn på toppen av destillationstornet skickar destillatet tillbaka till pannan, och kylvatteninloppet och utloppet är utrustade med termoWELLS.

231

1000L Red Copper Craft Brewery


Om degong

Vårt uppdrag är innovation och förbättring - inte bara produktion. Vår högkvalitativa destillationsutrustning och tillbehör är det första valet av många vinmakare runt om i världen. Detta kokar ner till det faktum att Degong är stolt över att vara den bästa resursen för kundplanering, design, tillverkning och ledning, och kan seamlöst leverera det framgångsrika utförandet av varje unikt ölprojekt varje gång!

30


Kontakta oss

Ett brett utbud av modeller kan uppfylla de olika kraven på varje marknad och se till att du alltid kan hitta en lösning som passar dig. Om du vill veta mer detaljerad information om vår utrustning, vänligen kontakta oss.

Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867