Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » 500L 1000L 1500L Fabrikspris Kopparalkohol Whiskyromdestillationsutrustning

loading

Dela till:

500L 1000L 1500L Fabrikspris Kopparalkohol Whiskyromdestillationsutrustning

Destillation är en process som används för att separera ämnen i sina grundläggande delar, och tillverkningen av vin är inget undantag. Det värmer i princip en fermenterad blandning av material som vatten, korn och aromater, och kondenserar sedan den resulterande ångan i andar. Beroende på vilken typ av ande som ska destilleras kan processen variera kraftigt.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-500L

 • DEGONG

Produktbeskrivning

Whisky Rum Destillationsutrustning


I allmänhet, om andar med lägre alkoholhalt, destilleras endast en eller två gånger, kan andar destilleras flera gånger. Vissa smaker går förlorade med varje destillation; Därför destilleras smaksatta andar som bourbon och rom vanligtvis mindre ofta, medan mer neutrala sprit som vodka och gin destilleras flera gånger.


Varför använda koppar i stillbilderna?

Alla har sett några versioner av stillbilderna i den stora kopparpotten, men har du någonsin frågat dig själv varför koppar används i stillbilderna?

Även om koppar används av många anledningar är en viktig faktor att den förbättrar smaken av vin genom att avlägsna svavel under destillationsprocessen. Svavel produceras naturligt under fermentationsprocessen, och koppar reagerar med fermentationsblandningen för att bilda kopparsulfat, som sedan kan avlägsnas.

122


Tankdistiller och kolumndistiller

Naturligtvis är de två huvudtyperna av stillbilder väldigt olika, liksom de typer av alkohol som de producerar.

Sprittyp Fortfarande typ
Bourbon Whisky Gryta
Rom Kolumn fortfarande
Malt scotch whisky Gryta
Vodka Kolumn fortfarande
Gin Kolumn fortfarande
Tequila Gryta


150


Grundläggande destillationsprocess

Alla har sitt favoritvin, men intressant, den grundläggande destillationsprocessen som används för att göra dem mycket lika. Den moderna destillationsprocessen började i Italien och Kina på samma gång på 1200-talet.


 • Förbered potatismos

Varje Ande börjar med en bas som innehåller en viss sockerhaltig substans och vatten, kallad mash. I de flesta fall är det grundläggande materialet korn, men det kan också vara andra material, såsom frukter och potatis. Fokusen på att förbereda mash är att göra sockerarterna i basmaterialet att förbrukas av den alkoholproducerande jästen. Så det här steget involverar vanligtvis slipning och blandning av korn, macererande frukter eller mashing rotgrönsaker. Den resulterande soppliknande blandningen är därefter redo att användas i nästa steg.


 • Jäsa

Fermentering är där magiken händer; alkohol produceras. Den beredda mosen sätts vanligtvis i en fermentor, där speciell jäst introduceras. Temperatur, surhet och sockerhalt är alla viktiga faktorer för att säkerställa att processen producerar en fermentationsblandning med en alkoholhalt av mellan 7 och 9%.


 • Destillering

Beroende på andarna kan destillationsprocessen vara väldigt annorlunda, men de grundläggande principerna är desamma. Enligt principen att komponenterna i fermentationsblandningen har olika kokpunkter avlägsnas vattnet och onödiga delar genom att ånga blandningen. Den renade ångproduceraden avlägsnas och kondenseras för att producera ett destillat, vilket kan vara antingen slutprodukten eller föregångaren till ditt favoritvin.


 • Blandning och åldrande

En viktig skillnad mellan många olika typer av vin är huruvida produkten som produceras av destillationsprocessen är slutprodukten, eller om den är blandad eller åldrad. Båda används för att förbättra smaken.

Blandning skapar en mer balanserad och unik smakprofil genom att kombinera olika material för att förbättra smaken. Ett bra exempel är blandad Scotch Whisky, som kombinerar en grupp av läckra maltiska whiskys för att skapa en jämn smak med en rad smaksignaler.

Även om åldringen kan förbättra smaken på många sätt beror allt på vilken typ av spirit som produceras. Mest neutrala andar, som vodka, gin och lite rom och brandy, är unaged; Men whisky och andra mer läckra andar tenderar att åldras.

Åldrande kan gynna smak på flera sätt. Först tillåter tiden en kemisk förändring att mogna vinet. För det andra ges andens smak av behållaren som används för att lagra vinet. Till exempel innebär processen att göra Bourbon Whisky användningen av Charred Oak Barrels för att ge det resulterande vinet en unik smak.

53


Kontakta oss

Den särskilda uppmärksamhet vi ger i den slutliga kvalitetsinspektionen av varje arbete är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867