Material: | |
---|---|
Värmekälla: | |
Storlek: | |
Elelement: | |
Kontrollpanel: | |
Tillgänglighetsstatus: | |
Kvantitet: | |
Öl behöver inte pastöriseras för att vara säkra för konsumtion. För kommersiella bryggerier som säljer sina produkter i butiker och i hela landet, kan en hel del tid att passera mellan den tid en öl på flaska och det ögonblick det berör kundens läppar.
Pastörisering kan hjälpa förlänga hållbarheten på din produkt, så ölet kunderna dricker uppfyller smak och kvalitet du vill ha dem att uppleva.
Pastörisering är en snabb sterilisering metod upptäcktes av franska kemisten och mikrobiologen Louis Pasteur i 1864. Denna steriliseringsmetod kännetecknas av snabbt döda ett stort antal mikroorganismer och samtidigt behålla det mesta av smakämnet. Därför är denna metod ofta används i den post-bearbetning av livsmedel och drycker, såsom öl.
Det finns många metoder för pastörisering, såsom pulserande elektriskt fält pastörisering, högtrycks pastörisering,tunnel pastörisering och blixt pastörisering, etc. För närvarande är tunnel pastörisering och flash pastörisering vanligtvis används på marknaden.
Tunnel pastöriseringsapparater och flash pastörisering är effektiva metoder för pastörisering vätskor. Skillnaden mellan dessa två pastörisering metoder är att flash pastörisering pasteurizes produkten, inte förpackningen. Under tunnel pastörisering, både förpackningen och produkten får pastöriserad.
Huvudparameter av 500B / H tunnel pastöriseringsanordning:
1.Capacity: 500B / H (330/500 ml)
2.Bottle inloppstemperatur: 3 ℃ Flaska utloppstemperatur: 30-25 ℃
3.Sterilization Temperatur: 65-70 ℃ (justerbar)
4.Temperature precision: ± 1 ℃
5.Electricity källa: 380V / 50Hz eller skräddarsy
6.Temperature zonen och parameter:
Temp zonen en 0,7 meter Vattenflöde 1T / H + 35 ℃
Temp zon 2 0.7meter Vattenflöde 1T / H + 52 ℃
Temp zon 3 1.0meter Vattenflöde 1T / H + 68 ℃
Temp zonen 4 1.0meter Vattenflöde 1T / H + 62 ℃
Temp zonen 5 1.0meter Vattenflöde 1T / H + 45 ℃
Temp zonen 6 0.6meter Vattenflöde 1T / H + 28 ℃
7.Convey bandhastighet: 110-553mm / min (steg mindre hastighetsändring)
8. Uppvärmnings ångtryck: 0,2 MPa, varmt återvinnings vattenmängden: 6m3
9.Sterilizer Längd: 3800mm, Sterilizer temperatur 18seconds justera.
10.Cooling sektionslängd: 2200mm
11.Sterilizer bredd: 1000 mm
12.Equipment: varmt vatten pump: 1,5 t / h 4 enheter, varma pump: 3 t / h 4 enheter, eftersom kontroll av pneumatiska membranventil Temperatur: DN25, en uppsättning av PLC-kontrollsystem, elektriska styrboxen fram-bak transportören bälte, etc.
13. Ångtryck: 0.2-0.4mpa
14. Material: Frame är SUS304 och styrelsen är 2 mm tjock. Nettobältesmaterialet är SUS304,
15.Over Storlek: (L × B × H): 5000 x 1100 x 1650mm;
Ölens hållbarhet som har pasturiserats kan nå ett halvt år eller längre, och kraven på transportvillkor kommer också att minskas. Även om produktionskostnaden kommer att öka, för en vingård med en viss skala, är det mer kostnadseffektivt att införa en uppsättning reningsutrustning för totala kostnadshänsyn.
Väder du vill brygga hantverk öl eller brygga kommersiell öl, väder du vill starta en nyÖl Brewery ProjectEller expandera din bryggningsskala. Njut av vad du vill brygga lager eller öl, stout öl eller ljus öl, korn öl eller vete öl, frukt öl eller majs öl, låg koncentration öl eller hög koncentration öl ....... Degong Brewing utrustning kan alltid uppfylla ditt krav.
Om du har intresse, välkommen att kontakta mig fritt
0 Kommentar