Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Ångkokare » 476090BTU Vertikal bränsleångpanna

loading

Dela till:

476090BTU Vertikal bränsleångpanna

Styrsystemet för denna produkt antar den nuvarande världens avancerade fuzzy kontrollteori, dumma kontroll, enkel och bekväm och är ett idealiskt val för små och medelstora plagg fabriker, tröja fabriker, kemtvättare, hotell och restauranger.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-476090BTU

 • DEGONG

Produktbeskrivning

476090BTU Steam Boiler


DEGONG Automatisk bränsleånggenerator är en ny generation med hög effektivitet, säker, energibesparande, gröna och miljövänliga produkter som vårt företag har infört avancerad teknik från Danmark och utvecklats på denna grund. Den termiska effektiviteten är så hög som 89%. Styrsystemet för denna produkt antar den nuvarande världens avancerade fuzzy kontrollteori, dumma kontroll, enkel och bekväm. Det är ett idealiskt val för små och medelstora plagg fabriker, tröja fabriker, kemtvättare, hotell och restauranger. Samtidigt är det också lämpligt för byggmaterial, textilier, tryckning och färgning, mat, elektronik, sjukhus, drycker, papperstillverkning och andra industrier.

123

Funktioner

1. Enkel Fool Control, tryck bara på knappen för att mata in det automatiska driftläget och ha automatisk vattenintag, automatisk tändning, automatisk tryckkontroll, automatisk larm och automatiska låga vattennivåskyddsfunktioner, utan särskild personal i tjänst.

2. Bekvämlighet Denna produkt är liten i storlek och ljus i vikt och är utrustad med fyra universella hjul för enkel rörelse. Den kan användas i lager eller workshops.

3. Säkerhet Den antar rörform med vattenrör, och är utrustad med säkerhetsventil, med fyra skydd, såsom överhettning, låg vattennivå och högt tryck, vilket är absolut säkert och pålitligt.

4. Ekonomi Denna produkt har egenskaperna med snabb temperaturökning, stabilt tryck, ingen svart rök och låg driftskostnad.


Planstorlek

120

Teknisk parameter

124


Kontakta oss

Vi kan anpassa produktspecifikationer enligt dina krav. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroad

Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867