Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » 400L 106 gallon alkoholdestillerare / panna med koppardestillationstorn till salu

loading

Dela till:

400L 106 gallon alkoholdestillerare / panna med koppardestillationstorn till salu

Varje utrustning är utformad för ett visst ändamål. Destilleraren som är speciellt utformad för whisky främjar återflöde, förhindrar skum från att nå kolonnplattan och fortsätter att överföra så mycket smak som möjligt från mosen. Å andra sidan bör destillatorn för vodka utformas för att överföra så lite vortmak som möjligt.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-400L
 • DEGONG
Produktbeskrivning

Distiller med koppardestillationstorn


Hur länge ska processdestillationsutrustning användas?

Destillerens livslängd, jäsningstank och sackarifieringstank beror på kvaliteten på din bryggutrustningstillverkare. De bästa utrustningsproducenterna förstår utrustningsdesign, material och processer som krävs för att utföra uppgiften till hands, konsekvent och utan extra kostnader i årtionden.


Betydelsen av koppar destillator och tjock koppar

En kopparkruka med hög kvalitet och utmärkt utförande bör fortfarande utformas för att de senaste 15-20 åren. Användningen, underhållet och rengöringen av destillatorn är avgörande för att förlänga koppardestillerns livslängd.

De flesta kommersiella kopparstillverkare använder 1/8 \"till 3/16 \" tjock koppar för deras utrustning. Vid Degong använder vi tjockare koppar för att förlänga livslängden. Vi använder ¼ \"koppar för de viktigaste delarna av våra tank stillbilder (dubbelt så tjock som de flesta andra leverantörer).

Tjockleken på koppar som används för att göra potten destillatorn är en viktig faktor som påverkar destillatorns livslängd. Kopparet i destillatorn spelar en viktig roll (avlägsnande av svavel från ångan), men det kommer också att försämras och försvagas över tiden, vilket kommer att påverka destillatorns livslängd.

Kort sagt, den tjockare kopparen (alla andra saker är lika), desto längre kommer destillatorn att köras som utformad.

228


Kopparsulfatomvandling

När ångan kommer i kontakt med svaveln inuti kopparet, omvandlas den mikroskopiska delen av koppar till kopparsulfat. Avlägsnande av svavel från ånga är en viktig del av destillation och den främsta orsaken till användningen av koppar i stillbilder.

Men när allt och mer koppar omvandlas till kopparsulfat i destillationsprocessen, kommer denna process långsamt att tunna kopparet i destillatorn. Under åren kan denna nedbrytning av koppar leda till mikroskopiska misslyckanden. På samma sätt, den tjockare kopparen användes för att göra destillatorn, desto längre kommer destillatorn att springa utan fel.


Rengör kopparpotten fortfarande

Rengöring av destillatorn, speciellt med syra, kommer långsamt att korrodera kopparet i destillatorn. Krukans botten är särskilt mottaglig för rengöring, eftersom rengöringskemikalier kommer att lösa sig på botten av potten under rengöringsprocessen. Det är mycket viktigt att ordentligt rengöra destillatorn med så få hårda kemikalier som möjligt.

225

500L kolumn koppar destillationsutrustning


Betydelsen av koppar

Den typ av koppar som används för att göra destillatorn är också viktig för att bestämma liv och säkerhet hos kopparbatchdestillatorn. Vissa typer av koppar är spröda när de bildas eller svetsas till den form som krävs av destillatorn. Dessa typer av lågkvalitativa koppar spricker ofta när de går igenom värmescykeln (kall till varmt) av destillatorn.

Det är därför det är nödvändigt att förstå vilken typ av koppar som används för att göra destillatorn.

Den bästa utrustningsproducenterna använder koppar 122. Denna klass av koppar är en av de renaste syrefria kopparkvaliteterna, med en fosforhalt av mindre än 0,04% (från en teknisk synvinkel kan fosforen i koppar deoxidera materialet, vilket gör Det är mycket lämpligt för att bilda komplexa former som kräver statisk).

Vid Degong använder de flesta av våra stillbilder, huvuden och andra koppardelar koppar 122. Koppar 122 är nära 100% ren koppar, men upprätthåller fortfarande duktilitet för att bilda den korrekta formen för perfekt bindning.

182


Andra faktorer som påverkar det fortfarande
 • Tillverkningskvalitet

Kanske är det viktigaste problemet med destillatorn passform och finish. När stillbilder tas ifrån varandra är de ibland svåra att montera igen. Detta kan bero på varvning av den tunna metallen under destillatorns termiska cykel, och sedan rör sig ur justering när anslutningen är frånkopplad (vilket också kan orsaka svetsfel).

Ett annat vanligt problem med billigt tillverkade destillatorer är att dessa komponenter är tvungna att installeras under tillverkningsprocessen, vilket sätter onödigt tryck på kopparet. Detta onödiga tryck kan orsaka att metallen försvagas över tiden (som att böja en paperclip fram och tillbaka tills det slutligen bryts). I en dåligt strukturerad destillering, när förbindelsen mellan delarna lossnar, är det svårt att generera den kraft som krävs för att driva varje del tillbaka på plats.

Vår DEGONG-utrustning är konstruerad och tillverkad så att när klämman lossas kvarstår alla delar. Varje bit är försiktigt utformad och formad för att passa exakt utan överdriven kraft för att \"passar den \".


 • Rörliga delar

Flyttande delar kommer också att misslyckas, det här är kärnan. I slutändan kommer allt som står fortfarande att misslyckas. Innan du köper utrustning är det viktigt att förstå vilken utrustning som kan misslyckas, hur man ersätter den och kostnaden för ersättning.


De vanligaste felen av rörliga delar i destillatorn

 • Manhål

Beroende på designen kan packningen på manhålet vara utsatt för tidigt misslyckande eftersom manhålet inte är ordentligt stängd.


 • Agitator

Vid DEGONG rekommenderar vi vanligtvis inte användningen av agitatorer i destillatorn. Omrörarens fyllmedel kommer att slita ut och så småningom misslyckas. När detta misslyckas kommer etanolånga att fly från destillatorn i den omgivande luften. Att ersätta förpackningselementet i omröraren kan kosta tusentals dollar och kan fortfarande inte fungera inom den tid som krävs för ersättning.

219

1000L koppar alkohol destillationsutrustning


Kontakta oss

Den särskilda uppmärksamhet vi ger i den slutliga kvalitetsinspektionen av varje arbete är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroadTidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867