Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Bryggutrustning » 4000L industriell ölbryggeriutrustning Bryggeritankar för kraftig rödölsproduktion nära mig

loading

Dela till:

4000L industriell ölbryggeriutrustning Bryggeritankar för kraftig rödölsproduktion nära mig

Industri Brewery Equipment / Beer Brewing Plant Capacity är lite större än bryggeri utrustning. Och deras öl säljs alltid på hyllan i flaskor eller burkar. Den fullständiga installationen av industriell ölfabrik är utrustad med avancerad teknik och specifikationer. Våra produkter möjliggör att fräsning , mos, jäsning, filtrering, fyllning och annan relaterad process.
Kontroll metod:
Värmekälla:
Material:
Fermentation Tank Manhole:
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • Dget-4000l
 • DGET
 • 8438400000
Produktbeskrivning

4000L Industrial Beer Brewery Utrustning Översikt

Millmaskin

Kedjestången kan transportera malt med låga ljudnivåer, över långa avstånd och horisontellt och vertikalt (90 grader) genom täta vinklar utan att skada kornen.

Den har en \"Precision Adjustment \" -funktion som ger oss en hög extraktutbyte effektivitet, vilket ger ytterligare kostnadsbesparingar. Malten matas sedan in i ett annat kedjeförskjutningssystem, som sedan levererar det till våra mash-tunar efter behov.


malt millers


Brewhouse System

DemashnappVi har valt en nominell kapacitet på 4000L, som har utformats för att hantera en större kornräkning, med ytterligare huvudutrymme för att vi ska kunna brygga högre tyngdkrafts öl. Det är uppvärmd ångjacka och försedd med ett automatiskt strejkvatten och spärrtemperaturregulator med flödesmätare, för att möjliggöra korrekt och repeterbar mashing och sparging.

Delautermed en flyttbar rostfritt trådlös botten för effektiv kornseparation. Vår lauter-tun har en växeldriven rake och kornplog för avlägsnande av använt spannmål och för fin skärning av sängen. Det har också flera inloppsspraystrålar, vilket kommer att förbättra avrinningsskärningen genom att rensa kornpartiklar från under plattorna och hjälpa till att skapa en flytande mos. En annan funktion är ett multipeltränningssändningssystem för att förhindra att kanten kanalisera.

Dessa är alla lätt att avlägsna för periodisk demontering och djupt rengöring. Och hög effektivitet LED-inredningsljus kommer att låta oss se vad som händer i tanken via ett härdat glasmansväg.

Lauter-tunna matar sedan den klara öronen i en av våra två kombineradekettle-whirlpools, som är ånga jacka med individuell zonkontroll för effektiv uppvärmning. Att ha två fartyg tillåter oss att öka vår produktion - medan en vattenkokare kokar, kan vi fylla den andra med nästa sats, vilket betyder mer frekventa knock-outs och därmed mer öl bryggt på en dag! Att kunna producera exceptionellt Clear Wort är mycket viktigt när du brygger ren-provsmakning, hyllstable öl.


750bw2-min


750bw 细节 -min


750 bw 细节 -min


750 BW 细节 2-min

Detaljer avBrewhouse System

Jäsningstank

Fermentationstankarna är alla 304 SS TIG-svetskonstruktion och polerad till en sanitär inredning. De är tryckt på 30PSI och utrustade med tryck / vakuumavlastningsventiler för att skydda dem. De har också 4 förstärkta rostfria ben, för att hjälpa till att ta vikten när tankarna är fulla.

Roterande rackarmar möjliggör ökat utbyte. På framsidan och toppen finns skugga-mindre manliga sätt att rengöra och torka och den bästa manvägen har ett UV-skyddat härdat siktglas för inspektion.


750 FV2-min


750 fv 细节 -min


750 fv 细节 -min


Om du har intresse, var god kontakta mig.

Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867