Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » 40 gallons-793 gallons röd koppar nyckelfärdigt destillationssystem från DEGONG
Dela till:

40 gallons-793 gallons röd koppar nyckelfärdigt destillationssystem från DEGONG

DEGONG erbjuder nyckelfärdiga batchdestillationssystem från 150 liter (40 gallon) till 3000 liter (793 gallon). Vi kan anpassa och leverera allt som behövs från korn till andar, designade och byggda enligt dina krav.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-2000L
 • DEGONG
Produktbeskrivning

Röd koppar nyckelfärdig destillationssystem


Vårt elvärmesystem och ångförbränningssystem kan användas som en kompakt destillering, mycket lämplig för att göra en serie sprit i den mest rymdbesparande situationen, och kan också användas som en generell destillator.

Eftersom säkerheten alltid är vår högsta prioritet är våra destillationslösningar, inklusive kontroller och kontrollkomponenter speciellt utformade och tillverkade för miljön som dina inspektörer letar efter. Vi har kunskap och erfarenhet att utföra denna operation korrekt för att säkerställa säkerheten för ditt lag och utrustning.

44


Alla våra kunder utforskar nya sätt att öka trafiken till sina bryggerier, skapa nya intäkter och locka ett bredare utbud av konsumenter. För många människor, lägger ett bryggeri till bryggeriet (och därmed att skapa ett bryggeri) svaret på dessa utmaningar.


Bra wort gör gott vin

Som ett bryggeri är du redan ledande inom destillation. Inte bara har du redan utrustningen för att göra och jäsning av tvättvätskan som kan användas för destillering av alkohol, men du är nog redan brygger högkvalitativ wort, och högkvalitativ wort kan producera bättre andar. Du har framgångsrikt producerat andar!

Om du överväger denna rutt, är du mest sannolikt att köra några frågor genom ditt sinne:

Vad är destillationsprocessen och hur är det annorlunda än bryggning?

Vilken annan utrustning behöver jag och vad kan jag använda från mitt bryggeri?

Varför ska jag överväga att lägga till en vingård?

Behöver jag överväga andra säkerhets- eller juridiska problem?

Hur kan jag börja lära mig mer?

136

500L röd koppar nyckelfärdig mikro ölutrustning


Vad är skillnaden i processen att göra sprit i öl?

Sammantaget var det en mycket liknande process i början. Alkohol som whisky börjar huvudsakligen med öl. Båda går igenom processen för jäsning av korn och slutligen vänder sig till alkohol. När öl fortsätter att raffineras med andra ingredienser som humle, börjar skillnaden, och den nyfermenterade whiskyen är inte lämplig för att dricka.

På grund av denna liknande startprocess är man fortfarande inte en stor kostnad!

En komplett whiskyfabrik kostar cirka 70% av investeringarna på bryggsidan. Det innebär att bryggeriet snabbt kan komma in på destillationsmarknaden.

40


Kontakta oss

Ett brett utbud av modeller kan uppfylla de olika kraven på varje marknad och se till att du alltid kan hitta en lösning som passar dig. Om du vill veta mer detaljerad information om vår utrustning, vänligen kontakta oss.

Degong downroadTidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867