Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Bryggutrustning » 3BBL Red Copper Micro Brewery Brewery Equipment Near Me

loading

Dela till:

3BBL Red Copper Micro Brewery Brewery Equipment Near Me

I moderna bryggerier används konjformade tankar huvudsakligen för botten och topp jäsning av öl. Även om kvaliteten på den slutna tankfermentation öl inte kan nå kvaliteten på öppen-kan-fermentering, är ekonomiska fördelar den avgörande orsaken till små bryggerier att överge traditionell jäsningsteknik.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-3BBL
 • DEGONG
Produktbeskrivning

3BBBL Red Copper Micro Brewery


144

Beräkna storleken på fermentorn

Huvudindikatorn som bestämmer den effektiva volymen av fermentationskärlet är den planerade dagliga urutgången. Det betyder att mängden wort vi brygger om 24 timmar i en bryggdag. Vi brukar inte brygga wort varje dag-sanitize bryggeriet minst en dag i veckan.

Regel:Vi väljer nästa fermentationskärl med en volym som ligger nära högre baserat på mängden av wort i satsen per dag.

Exempel:Vi planerar att producera tre satser på 2,5 hl wort i en bryggningsdag i bryggeriet. 3 x 2,5 = 4,5 hl. Vi behöver ett fermentationskärl med en kapacitet på minst 4,5 hl. Vi har inte en 4,5hl behållare i typserien, så vi valde en 5hl behållare.

Den beräknade effektiva volymen av fermentorn används för både den huvudsakliga fermenteringen av öl och mognad av öl, eftersom vi alltid pumpar hela volymen av den primära fermentorn i en sekundär fermentor.

145


Beräkna antalet jäsningstankar

Bland indikatorerna som bestämmer antalet primära fermentationsfermentationstankar, finns det huvudsakliga fermentationstiden för worten per sats och antalet bryggdagar som kommer att inträffa under denna tid.

Regel:Antalet behållare för den huvudsakliga fermenteringen måste vara minst lika många som antalet dagar i den huvudsakliga fermentationsperioden. Typen av fermentationsbehållare väljs enligt fermentationstypen av den valda öl (CCT-cylindrisk kottank eller OFF öppen fermentationstank är lämplig för alla bottenfermenterade öl eller CCT används för alla toppfermenterade öl).

Exempel:Vi planerar att producera toppfermenterad öl en gång i veckan, den viktigaste jäsningstiden är 6 dagar, och den nedre fermenterade ölen två gånger i veckan är den viktigaste jäsningstiden 12 dagar. Därför behöver vi bara ett fermentationskärl för att producera den första flaskan av öl, eftersom vi planerar att brygga bara en dag under 6-dagars jäsningstid. Däremot, när den andra flaskan av öl, är 4 dagar med bryggningstid i 12-dagars jäsningstid, så vi behöver 4 jäsningstankar. För den första ölen behöver vi cylindrisk konisk tank (CCT) eller öppen jäsningstank (OFV). För den andra typen av öl kan vi bara välja cylindrisk konisk tank (CCT), eftersom det inte rekommenderas att fermera denna typ av öl i en öppen behållare. Vårt bryggeri kräver totalt 5 fermentationstankar för huvudjäsning, och volymen beräknas som ovan. Den rekommenderade fermentormombinationen för primär jäsning är: 1 stycke avv + 4 stycken CCT eller 5 stycken CCT för två öl.

Anmärkningar:Den rekommenderade fermenteringslängden är huvuddelen av varje recept för den valda typen av öl. Den faktiska tiden för den huvudsakliga jäsningen kan vara mer eller mindre än en eller två dagar, vilket beror på påverkan av olika faktorer, såsom jästens vitalitet, kvaliteten på malt, atmosfärstrycket och omgivningstemperaturen. Faktum är att för varje sats bestämmer endast masterbrewer uppsägningen av den primära fermentationen baserat på mätresultaten av det fermenterade extraktet med hydrometeret. På grund av ovanstående skäl rekommenderar vi att beräkningstiden för den huvudsakliga fermentationen är minst två dagar längre än den föreskrivna tiden för receptet. I praktiken betyder det vanligtvis att vi rekommenderar att du lämnar ett extra jäsningsfartyg i bryggeriet som ett extra.

Parametrar för primär öljäsning Öl fermenterad på tankbotten Öl fermenterad på wort yta
Jäsningstemperatur Från 6 ° C till 12 ° C Från 18 ° C till 24 ° C
Tryck i tanken Från 0,0bar till 0,2 bar Från 0,0bar till 0,2 bar
Tid för öljäsning Från 6 till 12 dagar Från 3 till 9 dagar
Fermentor typ CCT, OFV Cct

16

Stainless Steel Cone Fermentation TankAndra fermentering av ölmognat beräknat antal och typ av fermentationstank

Bland indikatorerna som bestämmer numret, storleken och typen av ölmogningsbehållare är den rekommenderade mogningsperioden (LIE) för den producerade öl, den dagliga bryggvolymen av wort och antalet dagar som uppstår under denna period.

Regel:Antalet behållare som används för ölmognad i bryggeriet måste vara åtminstone tillräckligt för att alla satser av öl ska mogna samtidigt.

Typen och formen på åldrande behållaren är inte särskilt viktig, men de måste kunna använda tryckreglerande utrustning för att hålla ölet vid det inställda trycket under åldringsprocessen. De är cylindriska koniska tankar, vertikala härdande cylindriska tankar och horisontella härdningstankar. Alla dessa tankar är olika typer av ölproduktionstankar som används i andra eller två steg i ölproduktionscykeln.

Exempel:Vi planerar att producera toppfermenterad öl en gång i veckan. Den rekommenderade löptidsperioden är tre veckor, och den nedre fermenterade ölen produceras två gånger i veckan. Den rekommenderade löptidsperioden är nio veckor. Det betyder att för den första flaskan av öl behöver du 3 mogna burkar för att mogna alla satser samtidigt, och för den andra flaskan öl behöver du 18 mogna burkar (2 x 9). Därför är den totala efterfrågan på fermentationstankar som används av bryggeriet för ölmognad 3 +18 = 21 ölmognadstankar.

Notera:För speciell hård öl rekommenderas att öl mogen tid är flera månader. Equipping bryggeriet med mogna behållare för produktion av stark öl betyder att bryggeriet behöver ett stort antal mogna tankar. Detta är vanligtvis inte nödvändigt, eftersom efterfrågan på hård öl i restauranger är vanligtvis inte bra. I praktiken är denna extrem lösning på vintern. När konsumtionen av lågalkohol öl minskar kan mogna tankar som är reserverade för grundläggande sorter användas (bryggplanen är tillfälligt reducerad till hälften av produktionsvolymen) för att producera mer speciell ölalkohol. Mognadsprocessen utförs endast i tanken under de nödvändiga veckorna, när det inte är nödvändigt att använda dem för de vanliga sommarblåst öl. Sätt den speciella ölen i rostfritt stålfat som lagras i kylrummet och fortsätt mognadsprocessen. Därför kan tomma mogna tankar användas för nya satser öl. På grund av ölens långa livslängd med mer alkoholhalt kan dessa vinter speciella kegs ges för resten av året, när mogna tankar används för att producera de vanliga typerna av svagare öl.


Parametrar för sekundär öljäsning Öl fermenterad på tankbotten Öl fermenterad på wort yta
Jäsningstemperatur Från 1 ° C till 2 ° C Från 1 ° C till 5 ° C
Tryck i tanken Från 0,8 bar till 1,5 bar Från 0,8 bar till 1,5 bar
Mognadstid för 10 ° öl Från 14 till 21 dagar Från 10 till 14 dagar
Mognadstid för 12 ° öl Från 30 till 60 dagar Från 21 till 30 dagar
Mognadstid för 14 ° öl Från 60 till 120 dagar Från 60 till 90 dagar
Mognadstid för 16 ° öl Från 120 till 180 dagar Från 90 till 120 dagar
Fermentor typ CCT, MBTVI, MBTVN, MBTHI, MBTHN CCT, MBTVI, MBTVN, MBTHI, MBTHN


27

Koppardestillationssystem


Kontakta oss

Vi kan anpassa produktspecifikationer enligt dina krav. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroadTidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867