Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Brewery Fermenters & Brite Tank » 3BBL 5BBL 7BBL Konisk dubbelväggmantlad temperaturkontrollerad jäsningstank för ölbryggningsutrustning nära mig

loading

Dela till:

3BBL 5BBL 7BBL Konisk dubbelväggmantlad temperaturkontrollerad jäsningstank för ölbryggningsutrustning nära mig

Numera är Craft Breweries populära över hela världen. Fler och fler människor väljer att dricka hantverk öl istället för industriell öl. Vi är engagerade i att hjälpa människor som är passionerade för hembryggning och litet bryggeri. Vår hantverksutrustning är mycket populär över hela världen.
Tank Thichkness:
Material:
kylzon:
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • Dget-3bbl 5bbl 7bbl

 • DGET

 • 8438400000

Produktbeskrivning

Produktionskort introducera

304 Sanitärkonstruktion av rostfritt stål med 100% TIG-svetsade leder och sömmar. Alla tankar och jackor är inspekterade och tryck testade till 30 psi med ett 15 psi normalt arbetstryck. Vi har inventering av vanliga fermentorer och brite tankar och kan anpassas till en tank för att möta ditt bryggeriens krav.


750 fv-min

Konisk dubbelmur fermenter tillverkningsteknik

Våra fartyg, som tillverkas i Tyskland är gjorda av högkvalitativt rostfritt stål, medan du använder toppmoderna lasersvetsutrustning för att säkerställa sanitetsvetsar i hela fartyget. Varje 2Bar nominell tank är utrustad med sanitets tri-clamp ferrules på den nedre sidoväggen för flera kombinationer Racking arm, karbonering sten, provtagning, termowell och eller nivån avkänning. Uppvärmnings- och kyljackorna på våra fermenterare är idealiska för temperaturstyrd jäsning.


750 fer 细节图 -Min2


750 fv 细节 2-min


Vår kvalitet

När det kommer tillbryggeriutrustningNästan alla bryggerier gör utrustningskvalitet en första prioritet. Försäkra dig om att du gör det som är bäst för din öl och att undvika utrustningsfel kan försäkra dig om du undviker kostsamma problem.

Därför har vi endast den högsta kvalitetsbryggeri-utrustning som görs för att hålla sig under missbruk av ett bryggeries dagliga drift. Vi använder vår anpassade brygfacilitet för att testa flera olika bryggeriemaskiner tillverkar och väljer endast de bästa tillverkarna.


750 svets2-min


Vår tjänst

På Degong är tjänsten vårt mellannamn. Oavsett jobbet, uppgiften eller situationen kommer vi att vara där när du behöver oss. Vi hoppas att ingen har ett problem under de upptagna och stressiga tiderna, men när det händer är vårt tekniska team här för att se till att du är tillbaka i akt som möjligt.


展会 röd koppar 750-min2


Om du är intresserad av vår utrustning och få en offert, var god kontakta mig.

Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867