Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Bryggutrustning » 30BBL röd koppar kommersiella ölbryggningsmaskiner |Kinas bryggeri

loading

Dela till:

30BBL röd koppar kommersiella ölbryggningsmaskiner |Kinas bryggeri

30BBL Brewery-systemet används vanligtvis i medelstora bryggerier. Det är också ett populärt systemval för expansionsprojekt. Det är också ett populärt systemval för expansionsprojekt. I automationsprojektet kommer en pekskärm att vara utrustad för att visa detaljer och kontrollera hela bryggningsprocessen.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-30BBL

 • DEGONG

Produktbeskrivning

30BBBL Commercial Beer Brewing Machinery


Standardkonfiguration

Kombinerat 2-container bryggerysystem

Etylenglykolmantlad konformad fermentationstank:60BBL Fermentation Tank

Kylenhet:

1 * 30BBL Glykol Vattentank

1 * 60BBL kallt vinburk

2 * 15HP kylare

1 * 10m3 centrifugalpump

Styrenhet:Ölinstrumentkontrollskåp * 300L 2 burkar

Rengöringsenhetens fast CIP-enhet

223

Koppardestillationsutrustning


5 sätt att göra din ölprovning erfarenhet

För besökare är en av de bästa delarna av att gå till ett helt nytt bryggeri provet, där de kan ge exempel på varje liten sak du behöver tillhandahålla. Här är 5 idéer om hur du gör din bryggeri provtagning upplevelse fånga människors uppmärksamhet.


 • Med den mest effektiva öl

Tillverkarens samarbete Den sanna framgången eller misslyckandet av hela provtagningen beror i stor utsträckning på din \"öltillverkare \". Du vill ha någon som har erfarenhet av din öl och branschen som helhet, och har en social och trevlig personlighet. Den underbara diskussionen med Brewer kommer definitivt att producera en bra upplevelse såväl som några långsiktiga kunder.

227


 • Har något unikt till hands

Det finns ett speciellt alternativ där besökare inte kan komma in i barer eller spritbutiker, vilket är ett bra sätt att ta med dem direkt i din bar. Några månader före lanseringen, håll prover av ett litet spekulativt paket som är unikt för bryggeriet eller välkomna besökare för att smaka på säsongsblandningen. Försum inte att annonsera!


 • Ge individer så många val som möjligt

Handla alla färdiga provresor eller halvprisreduktion. Kanske hittade de verkligen inte vad de verkligen gillar i kvalifikatörerna, så försök att ge flera möjligheter att upptäcka vad de tycker om.

224


 • Odla din känsla av bryggeriet

Vill du köra en ölbar, vill också springa middag, eller föredra atmosfären av \"spela pinball i källaren \"? Om du inte är säker på den exakta beskrivningen att komma in, kontrollera demografiken på den plats du planerar att öppna och vilka olika andra närliggande bryggerier gör. Bestäm vad som saknas och hur man fyller detta gap.


 • Tillåta besökare att ta upp erfarenhetshus

Den begränsade utgåvan som du bär kommer definitivt att locka besökare, så var god tillåtna att ta med komponenterna i husupplevelsen. Handla unika odlare eller blanda sex förpackningar så att de kan ta tillbaka sina favoriter för att visa till familj och vänner. Detta gör det möjligt för dem att dela sin provtagningsupplevelse med andra och skapa gratis ord av mun-reklam och marknadsföring för dig.

30

Några månader före lanseringen, håll prover av ett litet spekulativt paket som är unikt för bryggeriet eller välkomna besökare för att smaka på säsongsblandningen. Om du inte är säker på de exakta instruktionerna du vill ange, kontrollera demografiken på den plats du vill öppna och vilka olika andra närliggande bryggerier gör. Din begränsad upplaga mix på kranen kommer definitivt att locka besökare, så låt dem ta med den delen av upplevelsen till huset. Handla unika odlare eller blanda sex förpackningar så att de kan ta med sig sina favoriter att dela med goda vänner och familj. Detta gör det möjligt för dem att dela sin provtagningsupplevelse med andra och bedriva gratis munnen i munnen för dig.


Kontakta oss

Vi kan anpassa produktspecifikationer enligt dina krav. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroadTidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867