Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » 300L kopparkruka destillationsutrustning Lämplig för Whisky Tequila Rum

loading

Dela till:

300L kopparkruka destillationsutrustning Lämplig för Whisky Tequila Rum

Traditionellt är kopparpottstillskott långt överlägsna stålpottstillbilder, eftersom kopparpottstillstånd bidrar till att förbättra kvaliteten och doften av de slutliga destillerade andarna och behålla bättre sensorisk smak av andar.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-300L

 • DEGONG

Produktbeskrivning

300L kopparpottdestillationsutrustning


Sedan tillkomsten av destillation har dessa ödmjuka pot stills funnits i någon form. Från enkla alquatar till komplexa blandningssystem, inklusive ginkorgar, torn, blisterplattor, jacketed kylsystem, etc., även om destillationstanken inte är allmänt förstådd av allmänheten, och till och med av många moderna destillationstorns vingård \"operatörer \", det Kan vara den mest kända destillationssymbolen i allmänhetens ögon, och det ingår av många destillationsföretag eller andrelaterade företag.

223


Även om potten fortfarande är en av de äldsta formerna av destillationsutrustning, har den en plats i den moderna destillationsindustrin. Trots många tekniska framsteg är det mycket säkert. För de flesta i världen är Pot Destillation en symbol för kvalitet och hantverk. Tank Distiller är allmänt erkänd av tillverkare och drinkare på grund av sin inneboende låga effektivitet. Om den exekveras korrekt kan det producera högkvalitativa produkter, och dessa produkter kräver utbildning av erfarna destillatorer i destillationsprocessen.

Om folk tänker på ödmjuka sommeliers, tänker de på burkar. Om folk tänker på single malt scotch whisky, tänker de på burkar; Om folk tänker på konjak, tänker de på burkar. Ja, det inkluderar Bourbon och Rye.

21


I hjärtat av pott stillbilder är minimal smakretention och koncentration, och ännu viktigare, doften av fermenterade ingredienser. I sin mest grundläggande form är potten stillbilder jordbruks- och traditionella kulturverktyg, och destillationer som utförs på detta system återspeglar de regionala jordbruks- och kulturella kulinariska normerna i de samhällen där de är belägna. Även om det handlar om industrin är tankverksamheten väsentligen jordbruksverksamhet. Från de tidigaste tiderna sågs potten fortfarande som ett annat jordbruksverktyg, och medan det var ett viktigt verktyg för att omvandla utkast till öl (whisky) eller vin (brandy) eller växter (Absinthe, Gin), har blivit ett mer bärbart och lättare verktyg . Praktiskt verktyg. Värderbara produkter ger andlig avkoppling och möjligheten att uppleva aromerna av en tid och plats vid en senare tidpunkt och plats.

20


Även om satsstorleken och industriell effektivitet av krukan är fortfarande begränsade, är produktionen av oräkneliga olika spritdrycker inte begränsad av de omsorgsfullt utformade krukor och krukor och de många alternativ som kan läggas. Placering av en enkel kylslinga eller jacka eller fraktionatorn på huvudet eller trådarmen kan ge fantastiska, lätta och subtila sprit eller eliminera oönskade besläktade ämnen. Genomförandet av bubbelplattan tornet kan förbättra renheten och renhet för framställning av enkelpassvätska eller hög sprit. Lägga till flera ånga vägar kan realisera en \"gin korg \" innehållande högkvalitets växter, vilket kan skapa motstycke andar. Simple \"destillering \" eller knacka på pipan kan förbättra bevis och renhet, till unika och vackra smakföreningar, konstruera unika föres syror, etc. För att aktivera dessa tillsatser, de läckra sprit de skapade kan blandas i olika proportioner att skapa helt olika sprit stilar. Alkohol vikt whisky eller konjak kan också användas för att göra unika botaniska skapelser och bygga smak broar mellan andra orelaterade ingredienser.

19


Kontakta oss

Ett brett utbud av modeller kan möta de olika kraven för varje marknad och se till att du alltid kan hitta en lösning som passar dig. Om du vill veta mer detaljerad information om vår utrustning, vänligen kontakta oss.

DEGONG downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867