Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » 300L 79 Gallon Kopparalkoholdestillationsutrustning Whisky Tower Distiller

loading

Dela till:

300L 79 Gallon Kopparalkoholdestillationsutrustning Whisky Tower Distiller

Huvudet, hjärta och svans av destillering finns tre vanliga villkor för förekomsten av destillat som produceras i andeprocessen. Destillation körningar. De är faktiskt i början (huvud), mellersta (hjärta), och slutet (svans) sats destillation.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-300L
 • DEGONG
Produktbeskrivning

79 Gallon whisky Tower Distiller


Huvud, hjärta och svans

För oerfarna vinproducenter, är mycket grundläggande och ett bra ställe att förstå egenskaperna hos dessa tre transformationer. Kort sagt: Heads = start, Hearts = mitten, Tails = slut

De tre delarna definieras enligt följande:

 • Liquor huvuden:sprit som innehåller en hög procentandel av lågkokande alkoholer och andra föreningar (såsom aldehyder och etylacetat) från början av körningen.

 • Hjärtan:Din ideala måttlig alkohol när man kör.

 • anrikningssand:Destillat innehållande en hög procentandel av finkelolja och en liten mängd alkohol vid slutet av körningen.

Målet med destillatören är att göra och samla så många hjärtan som möjligt. Hjärtat innehåller den största mängden etanol. Etanol är i slutändan den mest idealiska typen av alkohol i fortfarande.

Spirits gjordes ursprungligen genom att fermenterbara lotion eller vört består i huvudsak av socker och några andra näringsämnen. Jäst sätts till tvättvätskan att konsumera socker. Alkohol är i grunden en biprodukt av konsumtionen av detta socker. Jäst äter socker och excretes alkohol.

219

1000L Copper Alkohol Destillation Utrustning


Alkohol är jäst avföring

I denna typ av jäst avföring, är mer än en typ av alkohol som framställs. Var och en av dessa alkoholer har en något annorlunda kokpunkt. Men all alkohol som produceras är oändligt blandbar med vatten.

Därför kan fortfarande inte bara föra massivt jästa vörten (numera öl) till kokpunkten för etanol. Förresten, är att kokpunkten 173,1 ° F. Kom ihåg, eftersom etanol är 100% oändligt blandbar med vatten, kommer den faktiska kokpunkten för en vattenkokare med öl vara mellan 173,1 ° F och 212 ° F (kokpunkten för vatten) för att producera etanol. På liknande sätt, är kokpunkten för etylacetat 170,8 ° F. Därför kommer kokpunkten för det resulterande etylacetat vara mellan 170,8 ° F och 212 ° F. För att komplicera saken, beror var och en av dessa kokpunkter även på den totala mängden alkohol (i form av alkohol volym) som finns i öl. Till exempel, kommer kokpunkten för alkoholen med en total alkoholhalt på 10% att vara lägre än kokpunkten för 7% alkohol.

Slutligen är det sista variabel som kokpunkten kommer att fortsätta att öka, eftersom dessa alkoholer visas som färdiga destillat. Detta händer eftersom alkoholinnehållet minskar gradvis när varje alkoholinnehållet ökar. Temperaturen i den ännu aldrig förblir densamma eftersom alkoholen (som har en lägre kokpunkt jämfört med vatten) tas ut från blandningen. Därför, i hela destillationsprocessen, är etanol i viss utsträckning det rörliga målet av destillatören.

176

2000L Copper Destillation Utrustning


Separat huvud, hjärta och svans

För att säkerställa den bästa separationen mellan huvudet, hjärtan och svansen, när driftstemperaturen nås, tillämpas destillatorn vanligtvis ett minimum till måttlig mängd värme till vattenkokaren. De övre föreningarna kommer att indunstas först och trycket i destillationsenheten kommer att driva dessa förångade toppföreningar till destillationsutloppet.

Den tidiga delen av destillationsoperationen bör utföras långsamt och medvetet med tålamod för att minimera invasionen av hjärtat i huvuddelen av operationen. Detta kan inte vara overemphasized. Huvudet kan identifieras med en mycket sammandragande lukt. Det kan sägas att huvudet luktar som att gnugga alkohol, men det kan lukta lite. Vanligtvis kommer huvudet att samlas in i en separat uppsamlingsbehållare.

När destillatorn bestämmer att den löpande huvuddelen har samlats upp, leder han eller hon samlingsflödet till en dedikerad samlingsbehållare för hjärtsamling. Denna omvandling kallas \"Behoving \".

Vid denna tidpunkt kan destillatorn klokt öka vattenkokarens värme för att samla hjärtat, vilket är den mest idealiska delen av operationen. Jämfört med huvudet eller svansen kännetecknas hjärtat av den mest neutrala lukten.

När destillatorn bestämmer att kärndelen av operationen har uppsamlats tillräckligt, kommer han eller hon att rikta destillatet som ska släppas ut i tailingsuppsamlingsbehållaren. Detta kallas \"svans trimning \".

Lukten av svansen kännetecknas av en våt hund lukt. Eller kanske ett gammalt par skor. Eller våt kartong.

Antalet fronter, hjärtan och rygg är inte lika. Därför måste destillatorn ägna stor uppmärksamhet åt hela destillationsprocessen för att bestämma när \"Head Cut \" eller \"svansskärning \" behövs.

53


Kontakta oss

För mer information om detta eller andra destillationsämnen, besök vår hemsida och för eventuella frågor om destillationsutrustning, kontakta oss.

Degong downroadTidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867