Material: | |
---|---|
Värmekälla: | |
Storlek: | |
Elelement: | |
Kontrollpanel: | |
Tillgänglighetsstatus: | |
Kvantitet: | |
Dget-300L 500L
DEGT
8438400000
Den mest använda hantverks-ölutrustningen i mikrobreweries och bryggor är300L till 1000. Detta brygghus för att producera hantverks öl har utformats så att bryggerier lätt kan producera alla typer av högkvalitativ öl med stor tillförlitlighet.
Vi kan designa mikrobryggeri växter av två / tre fartygsbrygghus, fermenterare, ljusa öltankar, kylaggregat, CIP-vagn, filtreringsenhet, luftkompressor, PRV etc och det är HMI / PLC-baserad halvautomatisk och automatisk drift.
Micro Brewery Equipment Introduktion |
Micro Brewery kan installeras i befintliga restauranger, pubar, hotell eller köpcentra. Vi kan designa bryggeriplanterna enligt rymden och som per köparens utrustning. Vi är expert på mikrobryggeri tillverkare i Kina (exklusive fräsning, råvaror, lagring, kegging) .Microbrew öl är en allmän term för öl som produceras i små, oberoende bryggerier som täcker hela sortimentet av smakfulla ölstilar som lagrar, ales, bärare, stouts , fruktsmakad etc.
500L Micro Brewery Equipment Introduktion:
Fräsning | Malt miller | 300 kg / h | 1 st |
Auger (tillval) | Förmåga är 1000 kg / h | 1 st | |
Hopper (tillval) | Volymen är 0,6m3. Sus 304 med pre-masher | 1 st | |
Brewhouse | Mash Tun / Lauter Tank | Volymen är 500L, med falsk botten, bidrag, raker med motor | 1 st |
Kettle / Whirlpool Tank | Volymen är 500L, elvärme | 1 st | |
HLT vattentank | Volymen är 1000L, elvärme | 1 st | |
Inkluderar plattvärmeväxlare, Wort-pump, motorer, humlefilter, jäst som lägger tank, syreanordning och rörledningar | |||
Jäsande | Fermenterare | Volymen är 500L eller 1000L (dubbla partier) | 6st |
BBT (tillval) | Volymen är 500L eller 1000L (dubbla partier) | 2st | |
Rackarm, Splundventil, Tryckmätare, Karboneringssten, Provventil | |||
Kylsystem | Glykoltank | Volym 1000L eller 2000L | 1 st |
Kallvattentank (tillval) | Volym 2000L, kyld av glykolank | 1 st | |
Chiller | 5hp, Copeland | 2st | |
Rengöring | Ropa | 100L två tankar, uppvärmd av elektrisk, med pump och vagn | 1 st |
Kontrollerande | Kontroll skåp | PLC Touch Screen eller PID Controller | 1 st |
Ölbryggningsprocess:
1.Mashing:Temperaturen hos en vatten / stärkelseblandning (vanligtvis maltad korn) höjs för att aktivera enzymer som bryter ner stärkelsen i fermenterbara sockerarter.
2.Sparging / lautering:Mashen sköljs genom en porös barriär som kallas lauter-tun som gör det möjligt för den fermenterbara vätskan att passera, men inte kornet. Denna vätska kallas worten.
3. Bokning:Porten kokas sedan för att steralisera den och ta bort vattnet så att endast sockerarterna och andra komponenter kvarstår. Humle läggs till i detta skede. Ju längre humle kokar, desto mer bitterhet lägger de till, men den mindre smaken lägger de till.
4.Whirlpool-After kommer att uppvärmas, en del av den heta koagulumet kommer att produceras, och dessa fasta ämnen kommer att avlägsnas av bubbelpool för att erhålla en klar ekte.
5.Wort kylning:Efter att öl mashing är klar. Den heta Wort måste snabbt kylas till den temperatur som krävs för jäsning (olika typer av öl kräver olika krav) av en plattvärmeväxlare, och sedan är den kylda uran syrgas (ge näringsämnen för massreproduktion av jäst) och flyter genom Yeast tilläggstank och går sedan in i jäsningstanken för jäsning.
6.Beer jäsning:Den kokta veckan kyles och sätts i ett fermentationskärl tillsammans med jäst. Blandningen får fermentera var som helst från en vecka till en månad. Jäst och sediment bosätta sig, och den resulterande klara vätskan är öl.
Företagsinformation |
Om du har intresse för DEGONGÖlbryggande equipmnent, Välkommen att kontakta mig fritt
0 Kommentar