Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » 300L 500L Gin-destillationsutrustning Koppar Mikrosprit Alkoholdestillatör till salu
Dela till:

300L 500L Gin-destillationsutrustning Koppar Mikrosprit Alkoholdestillatör till salu

För varje destillering som fäster stor vikt vid användningen av specifika destillationstekniker som ett förfarande för att förbättra de mest kända egenskaperna hos en viss ande, kan det vara dubbelt så många destillerier som är mer fullständigt beroende av grundläggande ingredienser, hjälpingredienser och fat Efterbehandling och filtrering, och slutligen bestämt karaktären hos det färdiga vinet.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-300L
 • DEGONG
Produktbeskrivning

KopparmicroginAlkoholdistiller


När vi pratar om Gin är det här en lång historia. Gin har en lång historia, från droger till cocktail sprit; Det finns många intressanta saker bakom det. Många människor kanske inte gillar gin på grund av sin smak eller arom - vissa säger att det är hemskt, hård och smaklös, men du vet att det inte är sant för sanna ginälskare, de kanske inte tror det. Även om din första sipp kommer att avge en brännande och bitter gräsbevuxen lukt, slutar fördelarna med gin där. Det är den mest fruktiga och läckra andan i ande kedjan. Därför kallas gin en cocktailanda och kan användas för att göra någon utsökt cocktail på sommaren.


Vad är gin?

Ordet \"Gin \" kommer från franska \"Genièvre \" och den holländska \"Jenever \", som båda betyder \"Juniper \". I sin enklaste form är gin en neutral ande utan någon färg, gjord av fermenterade korn eller melass. Senare tillsattes olika örter, frukter och kryddor (kallade botaniska ämnen) till destillatet för att förbättra destillationens smak och doft. För vissa gin kan destillatorn lägga till så många som 30 eller fler växtbeståndsdelar. De kallar det \"Botanist Dry Gin \".


Ginens historia

Detta är huvudpunkten för Gins historia. Vid 1100-talet hade folk ångade enbärbär och destillatet som användes som medicinsk lättnad för sjukdomar. Vid 1700-talet hade Nederländerna börjat destillera malt eller vin och lägga till växter, främst enbär, för att göra det känt som \"Swiss Geneva \" -medicin. Gick in i Storbritannien och blev populär i alla spritbutiker i London. Detta beror på att det är lätt att göra. Folk kallar det \"Gin \" som en enklare form.

Senare följde Gin de brittiska seglarnas fotspår till troperna. Det blir en kompletterande komponent av det toniska vattnet som löser upp kinin och används för att behandla malaria. Numera kallas det \"Gin och Tonic \", men bartenders gör det roligare och drickbart. En annan sak du kanske vill veta om Gin är att den blandas med citrusfrukter för att hjälpa seglare att undvika skörja från långa havsresor.


197


Typer av gin

Fem olika typer av gin har gjorts i mänsklig historia.

Den första är destillerad gin, en omdestillerad vitkornsanda smaksatt med gin.

Den andra är förening gin, som är en smaksatt kornanda utan destillation.

Den tredje är London Dry Gin, som är en re-destillerad säd som innehåller andra växt ingredienser förutom enbär.

Den fjärde typen är slån gin, vilket är en gin smaksatt med slån frukt.

Slutligen finns det Old Tom Gin, vilket är en något sötad destillerad gin.


Hur man gör gin

Det finns två sätt att göra Gin:

Den första metoden är destillering. Gin är en ande destillerad från korn eller frukter (vanligen vete). Liksom andra andar, extraherar gin alkohol från ångan produceras genom kokning mäsk under destillationsprocessen. Efter att fånga alla alkohol och andra smakelement de, destillatören fördjupar vanligtvis växter i ångan genom att leda ånga genom en kammare som innehåller frukter, örter och andra kryddor. Vid slutet av destillationen inte destillatet inte behöver lägga socker, eftersom sötma och smak är naturligt tillsätts av växter. I själva verket är den enda möjliga tillsatsen i framtiden vatten för att späda alkoholen till en acceptabel nivå, vilket är 40% -den typisk procentandel av sprit.


Den andra metoden är kallblandning. I denna process, destillatören adderar smaker till de neutrala sprit, som har samma höga hållfasthet som vodka. Denna process tar mindre tid än den första processen. Dessutom kan smakämnet vara en aromextrakt, en verklig botanisk smakämne, eller en blandning av de två.

64


Kontakta oss

Den särskilda uppmärksamhet vi ger i den slutliga kvalitetsinspektionen av varje arbete är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867