Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » 300L 500L 1000L Micro Copper Distiller Whisky Rom Vodka Gin Destillationsutrustning

loading

Dela till:

300L 500L 1000L Micro Copper Distiller Whisky Rom Vodka Gin Destillationsutrustning

Tar destillatorn som ett exempel, destillatorns utformning, destillatorns höjd (eller toppen) och vinkeln på det stora diameterröret eller den lenarm som förbinder huvudet och kondensorn är alla mycket viktiga. Och har en effekt på destillatet.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-500L

 • DEGONG

Produktbeskrivning

Whisky Rum Micro Copper Distiller


Vad betyder mashing?

Sackarifiering innebär omvandling till socker. I whisky destillation hänvisar den till den process som uppstår under maltillverknings- och sackarifieringsstadiet. Enzymet i malten (kallat amylas) omvandlar stärkelsen i kornet i socker för att förbereda det för jästfermentering.


Vad är amylas?

När temperatur- och fuktighetsförhållandena är gynnsamma för spiring, utsöndrar de bakterie och besläktade delarna av kornkornet en enzymblandning som vanligtvis kallas amylas. Dessa funktioner är att ändra stärkelsen i korn och göra det lösligt, för att förbereda sig för den senare omvandlingen till maltos.


Vad är wort?

Wort är den vätska som dräneras från en mashinghink där malt och omtarmkorn är mashed med varmt vatten. Wort innehåller allt socker och några mindre komponenter av malt. Efter kylning passeras det till fermentationstanken. I ett malt bryggeri är kornen alla grodda; I ett kornbryggeri sprutas bara en del av det och resten är otröstad. I vissa fall skiljer kornet bryggeri inte urvästen, men passerar den fullständiga mosen till fermentationskärlet.

159


Vad tvättar?

Tekniskt sett, när jästen tillsätts för att starta jäsningen, blir Wort eller Wort en tvättvätska. Termen används vanligtvis för att hänvisa till vätskan vid slutet av fermentationen. Tvättvätskan är det råmaterial för den första destillationen i tankdestillationsprocessen, och det är också det enda råmaterialet för destillation i den patenterade destillationsprocessen.


Vad är Pot Destillation?

Malt whisky destilleras två gånger i en tank som fortfarande liknar en jätte kopparkettkokare - även om vissa destillerier kan utföra en tredje destillation.

Spriten utvisas från den fermenterade vätskan i form av ånga och kondenseras sedan i en vätska.

I den första destillationen sätts fermentationsvätskan eller tvättvätskan i tvättdistillaren och värms direkt av brand- eller ångvärmespole.

I detta skede innehåller tvättvätskan jäst, rå alkohol, vissa icke-fermenterbara ämnen och fermentationsbiprodukter. I processen med att koka tvättvätskan har dess komposition förändrats, vilket är mycket viktigt för whiskyns smak och egenskaper.

När tvättvätskan kokar passerar ångan uppåt genom destillatorns nacke och passerar sedan genom en vattenkyld kondensor eller en mask, ett spolat kopparrör med en minskande diameter, innesluten i en vattenjacka och kallt vatten cirkulerar genom vattenjackan.

Detta kondenserar ångan, och det resulterande destillatet kallas lågkvalitativt vin, som samlas in för omdestillation. Vätskan som återstår i tvättdestillatorn kallas destillers korn eller shochu, och behandlas vanligtvis och omvandlas till destillerade lösligheter för djurfoder.

Låg alkoholvin destilleras igen i spritdistilleraren. Utseendet och strukturen liknar tvättdistillaren, men volymen är mindre eftersom det finns mindre vätska som ska bearbetas. Destillerad i en spritdestiller för att få tre fraktioner. Den första kallas proaktiv, den andra utgör en drickbar ande, och den tredje kallas en feint. De proaktiva och falska åtgärderna returneras till processen och destilleras i andan av nästa lågkvalitativa vinavgift. Återstoden i destillatorn kallas förbrukade destillatorkorn och slösas bort.

Tar destillatorn som ett exempel, destillatorns utformning, destillatorns höjd (eller toppen) och vinkeln på det stora diameterröret eller den lenarm som förbinder huvudet och kondensorn är alla mycket viktiga. Och har en effekt på destillatet.

Under århundradena har den övergripande designen av potten inte förändrats mycket.

105


Vad är patentdestillationen?

Till skillnad från malt whisky destilleras kornwhisky i en kontinuerlig operation i en patenterad still. Detta kallas ibland coffey fortfarande, namngivna efter Aeneas Coffey, som utvecklade den 1831.

Ångan skickas till botten av analysatorn, och den heta tvätten går in i toppen. När de två möts på den perforerade plattans yta kokar tvättvätskan och blandningen av alkoholånga och okondenserad ånga stiger till toppen av tornet. Den använda tvättvätskan strömmar ner och dränerar från basen.

Den heta ångan går in i likriktaren längst ner, och när de stiger genom kammaren, kondenserar de delvis på den långa spolen genom vilken tvättvätskan strömmar. Alkoholdampen kondenseras på toppen av likriktaren och strömmar sedan in i alkoholens säkra och alkoholmottagare genom en vattenkyld kondensor. När andarna samlas in kommer den att fortsätta att springa till slutet av destillationen.

På grund av närvaron av destillationselement i denna process är distratens doft vanligen lättare än de flesta maltiska whiskyerna. Därför har den mer mjuka egenskaper och kräver mindre tid att mogna.

154

Funktionellt diagram av en pott fortfarande destilleri


Kontakta oss

Den särskilda uppmärksamhet vi ger i den slutliga kvalitetsinspektionen av varje arbete är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867