Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Destilleriutrustning » 300L 500L 1000L Koppardestilleriutrustning anpassat destilleri för Gin Whisky Rum

loading

Dela till:

300L 500L 1000L Koppardestilleriutrustning anpassat destilleri för Gin Whisky Rum

Som erkända masterful crafters av kopparbryggningsutrustning ställer detta oss i den bästa positionen att starta i att producera det vackra koppararbetet som är nödvändigt för att göra den bästa destilleriutrustningen. Eftersom destilleringsutrustning är tillverkad av koppar och rostfritt stål, är vi perfekt placerade för att kunna tillverka den typ av destilleriutrustning som inte bara fungerar perfekt men ser också fantastiskt ut.
Material:
Värmemetod:
kolonnplattor:
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • Dget-500l

 • DEGONG

 • 8438400000

Produktbeskrivning

Gryta

Pottens funktion börjar fortfarande, passande nog, inuti kupen själv. Potten är en stor badkar som resten av komponenterna fäster sig. Det är här vätskan som ska destilleras startar sin transformativa resa. Potten kan värmas med en mängd olika metoder. Detta kan innefatta en ångjacka som fodrar grytans ytterväggar eller till och med en ångspole inuti kupen själv.


750 dis2-min

Gooseneck och lyne arm

Längden, diametern och vinkeln på Lyne-armarna bestämmer hur snabbt ångorna och svanhalsen formar andens karaktär, som whisky.

Under destillationen färdas denna ånga på gooseneck över toppen av potten fortfarande och ner i Lyne-armen; Därefter färdas det genom kondensorn, där den kyls för att ge ett destillat med en högre koncentration av alkohol än den ursprungliga vätskan.

Destillationskolonn med bubbla kepsar

En destillationskolonn är ett väsentligt föremål som används för destillation av flytande blandningar för att separera blandningen i dess komponentdelar eller fraktioner, baserat på skillnaderna i volatiliteter. Syftet med en destillationskolonn är att separera en förening innehållande två eller mer ömsesidigt lösliga lösningar genom deras variation av individuella kokpunkter.


750 dis2-min


Dephlegmatorn

En dephlegmator är en anordning för den partiella kondensationen av en multikomponent ångström. Ångströmmen strömmar vertikalt uppåt och kondensatet (kondenserad ånga) löper ner under gravitationens inflytande.

En värmeväxlare för rörtyp på toppen av destillationskolonnen skickar destillatet tillbaka mot pannan, med ett kylvatteninlopp och utlopp, toppad med en termowell.

Gin korg

Den heta ångan går in i nedröret ovanifrån, utgår från botten av downpipe, stiger uppåt, passerar genom botaniska bricka och utgår genom ett horisontellt rör på toppen.

Gin korg tillåter att botaniska ämnen används i ångbanan tillsatt för en mycket ren, toppklassändprodukt.

Kondensor

Detta är en enhet eller en enhet som används för att kondensera ånga i vätska, med ett kylvatteninlopp och utlopp, toppad med en termowell.


750 dis4-min


PARROT OUTLET

En destillers papegoja är ansluten mellan kondensorn och uppsamlingsbehållaren. Det tillåter destillatet att strömma genom sin väg till uppsamlingsbehållaren. DEGONG kan skräddarsydda och formade papegoT-uttag enligt dina specifika krav.


Dis 750-min

Vill du veta mer om Degong Distillery Equipment?

Kate ner 最新 -min


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867