Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » 300L 400L Column Distiller Koppardestillationsutrustning Brandy Gin Distiller Tillverkare
Dela till:

300L 400L Column Distiller Koppardestillationsutrustning Brandy Gin Distiller Tillverkare

Med sofistikerad produktionsutrustning, stark teknisk kraft, avancerad teknik och kompletta testmetoder, producerar den högkvalitativa produkter med nya mönster och stabil prestanda. Vårt företag har fått ett gott rykte i branschen och skapade en unik brandfördel.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-300L
 • DEGONG
Produktbeskrivning

Brandy Gin Column Distiller


Varför ska du isolera kolumnen?

Destillation har funnits länge, och som de flesta ansträngningar med en så lång historia kan processen bli så komplicerad som du vill. Så mycket historia har lett till olika åsikter om till synes enkla ämnen, och vi kommer att utforska en av dem. När du monterar en still, är isolering ett alternativ som ofta förbises, men du kanske vill överväga att lägga till det till återflödestornet. Ja, du är inte felaktig. Du kanske vill överväga att isolera tornet i återflödesdistillaren.

Jacketed Kettles har vanligtvis isolerande material, vilket hjälper till att bibehålla värmen i systemet och minska den totala energiinmatningen. Detta är intuitivt eftersom du lägger energi i systemet för att producera ånga. Energi går var som helst: Metall är en bra ledare, så energi kan lätt fly genom vattenkokarens vägg. Enkelväggkakor brukar inte ha ett isoleringslager, så om du har ett isoleringslager kan det vara värt att göra en kostnads- / nyttoanalys för att se om den energi du sparar kan motivera kostnaden inom en rimlig återbetalningsperiod. Mindre värmeförlust innebär mindre energi och snabbare uppvärmningstid, så det kan hjälpa dig att spara dyrbar tid och pengar.


197


När du inte fortsätter att isolera din kolumn

Isolering av pelarna är i princip, men orsakerna till att göra det är olika. Dessutom kommer den typ av kolumn du kör att variera. Kolumner utan fraktionator minskar faktiskt effektivitet på grund av isolering. Även om tankdistillaren kan uppnå energibesparing genom isolering, är effektiviteten hos kolumnen som endast är beroende av passiv återflöde lägre. Detta beror på att du behöver en temperaturgradient för att driva passiv återflöde i tornet.


När ska du isolera din kolumn

När den aktiva återloppskokningen från fraktionatorn tvingar materialet att flöda tillbaka i tornet, spelar isoleringen verkligen en roll i utformningen av återloppstornet. Isolering Kolonnen kan göra det enklare att upprätthålla balans, ge mer konsekventa och högre kvalitetsprodukter och hjälpa till att upprätthålla bra kolumnbeteende och underlätta separation. Genom att expandera arbetsområdet kan det också hjälpa de fortfarande att springa snabbare utan att offra kvalitet. Isolering gör det också mindre mottagligt för förändringar i den yttre miljön, vilket ytterligare förbättrar konsistensen.


Isolerade stationära delar

Det är tillräckligt att isolera tornet i återflödesdistillaren. Vad sägs om att isolera de andra delarna av det fortfarande? Den här är lite knepig, eftersom dess olika delar fortfarande är olika från vattenkokaren och fraktionatorn. Fraktionatorn fungerar genom att kyla den stigande ångan och sätta de mindre flyktiga komponenterna tillbaka i vätskefasen. Eftersom värmeöverföring huvudsakligen inträffar i systemet, kan ökande isolering vara ett dubbelkantigt svärd. Om du kör kylvätskan långsamt och sputumet känns varmt till beröringen, kommer isoleringen att hindra kylningen av gasfasen. Av skäl som liknar fraktionatorn är det inte en bra idé att isolera linjen eller produktkondensorn. Du vill ha lite värme att fly från linjen för att hjälpa din produktkondensor kyla ångan till vätska mer effektivt. Produktkondensprincipen är densamma som fraktioneringstornsoperationen, så det är inte ett tydligt svar.


För att sammanfatta om du bör lägga till isolering till återflödesdestilleringsdesignen, är det meningsfullt i destilleriets aktiva uppvärmningsområde (t.ex. en vattenkokare) eller om du försöker uppnå jämvikt i ett torn med tvångsuppvärmning. Reflowing icke-återflödande kolumner kommer att se en negativ avkastning på investeringen, och dina andra delar kan eller inte dra nytta av isolering.

162

5000L Copper Pot Distiller


Kontakta oss

Den särskilda uppmärksamhet vi ger i den slutliga kvalitetsinspektionen av varje arbete är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867