Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » 3000L multifunktionell spritdestilleringsutrustning för whiskyvodka brandyromdestillation

loading

Dela till:

3000L multifunktionell spritdestilleringsutrustning för whiskyvodka brandyromdestillation

Destillationsutrustning för alkohol rening, produktion av kryddad sprit, vodka, gin, rom, konjak, tequila, whisky och andra spritdrycker. DEGONG har mer utrustning väntar på dig att upptäcka, välkommen att besöka vår hemsida, kommer du att vara full av belöningar.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-3000L
 • DEGONG
Produktbeskrivning

Multifunktionell Spirits Distiller


Skillnad i socker som används för destillering

Det första steget i att förfina gott vin är att jäsa och tvätta! För att kunna jäsa dina ingredienser, bör du veta källan av ingredienserna och reaktionerna mellan dem. Detta är särskilt viktigt för socker som interagerar med jäst i jäsning.


 • Olika typer av socker:

Det finns två huvudtyper av socker: monosackarider och komplexa sockerarter.


monosackariderinnebär att de inte kan brytas ned till enklare sockerarter. Monosackarider är lättast att äta med jäst eftersom de är 100% fermenterbara.

Fruktos eller fruktsocker befinns vara den sötaste del av socker. Det är en enkel socker som finns i honung, frukt och många rotfrukter. Fruktos tenderar att producera en söt smak.

Som vi alla vet, glukos eller majssocker är mindre söt del av socker. Det är en annan monosackarid, vanligtvis behandlas från olika stärkelser (potatis, majs, vete).

Förening socker är en disackarid, vilket betyder att det är en kombination av två monosackarider. Jäst måste först bryta ned bindningarna mellan sockermolekyler, som kommer att minska effektiviteten av fermenteringsprocessen.


Sackaros, även känd som bordssocker,är en förening av glukos och fruktos, främst i sockerrör stjälkar eller bets roots.Examples av sackaros:

Som tidigare nämnts, är sackaros en sockerförening som kan hittas i sockerrör stjälkar och sockerbetor, men det har många olika namn. Här är några exempel:

Vitt socker är resultatet av att extrahera sockerrör och sockerbetor. Efter sockerrör eller sockerbetor samlas, är saven av anläggningen kokas för att avlägsna vatten och kristallisera sockret. Det finns flera varianter av vitt socker: grovkornig, strösocker, fina strösocker (dvs. superfin socker), florsocker (pulveriserat socker) och blockera socker (kub socker). Varje sort har ett annat syfte i bakning, matlagning eller destillering.

Brunt socker är också sackaros. På grund av närvaron av melass, har socker en unik brun färg som sträcker sig från 3,5% av ljust brunt socker till 6,5% av mörkt brunt socker. Dessutom är farinsocker en oraffinerad eller delvis raffinerat socker som kan samlas in under det första kristallisationen av sockerrör. Har därför farinsocker i allmänhet en högre halt mineral än andra typer av bearbetat socker.

198


 • Varför är detta viktigt?

Socker är en av de viktigaste komponenterna i jäsning. Den reagerar med jäst för att producera etanol, som sedan destilleras. Att veta vilken typ av socker interagerar med jäst och hur den reagerar kan du ändra jäsningsprocessen för att erhålla det önskade resultatet.

Om du just har börjat fermentering och destillation är det enklaste sättet att tvätta sockervätta, eftersom det bara är en enkel blandning av socker och jäst. För att tvätta sockret, tillsätt en viss mängd socker till varmt vatten enligt vilken typ av sprit du vill göra för att lösa upp det. När det har lösts och kylts lägger vi till vatten och jäst till den flytande blandningen.

Men om du är lite mer skicklig i jäsnings- och destillationsprocesserna, kanske du vill försöka få socker från naturliga källor som frukter och korn. Till exempel är en bra whisky fermenterad med socker från korn, majs, råg och / eller vete blandat med vatten och jäst. Rum får sitt naturliga socker från fermenterad sockerrör.

185

182


Kontakta oss

Den särskilda uppmärksamhet vi ger i den slutliga kvalitetsinspektionen av varje arbete är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867