Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » 3000L koppardestilleriutrustning / Pot Still-destillation / Alkoholdestillation till salu

loading

Dela till:

3000L koppardestilleriutrustning / Pot Still-destillation / Alkoholdestillation till salu

Vi kan göra bryggningsutrustning för öl, vin, mousserande vin, whisky, gin, brandy, rom, etc. Utrustningens kapacitet sträcker sig från 50L till 5000L. Ölutrustning inkluderar bryggeri, jäsningstank, brite tank, mash tun, cip vagn, etc.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-3000L
 • DEGONG
Produktbeskrivning

3000L kopparpott fortfarande destillationVodka produktionsprocessen


 • Vad är vodka?

Vodka är en traditionellt färglös och smaklös destillerad anda som kan avnjutas rent (helt använt ensam) eller som basen av många cocktails, inklusive Vodka Martini, Bloody Mary och Metropolis. Även om vodka ursprung är osäker, tror vissa historiker att denna destillerade ande har sitt ursprung i Östeuropa (Ryssland eller Polen) på 1500-talet för medicinska ändamål.

Traditionell vodka är gjord av två råmaterial: vatten och etanol från jäsning av korn som vete, sorghum eller råg. Många vodka varumärken använder andra grundläggande ingredienser (t.ex. potatis och betor) och tillsatser (som botanik och kryddor) för att uppnå en unik personlighet i sina viner. Efter att vodka fermenteras och destilleras, filtreras den och förfinas för att avlägsna föroreningar och uppnå en jämn smak.

 • Vad är vodka av?

En flaska vodka är en av de enklaste vinerna, gjorda av följande ingredienser:

Fermenterbart basvin: De flesta alkoholbryggning börjar från jordbruksprodukter som har genomgått en jäsningsprocess. Potatisvodka anses allmänt som det mest traditionella alkoholreceptet, men det vanligaste råmaterialet för vodka är en blandning av korn, såsom vete, sorghum eller råg. Efter fermentationsprocessen producerar denna bas etanol och vodka tillverkare sikt ut etanolen från den fasta blandningen, vilket lämnar ren flytande alkohol.

Vatten: Efter destillationsprocessen lägger vodka-tillverkaren vatten till produkten för att uppnå den erforderliga alkoholnivån. För alkoholhaltiga drycker som klassificeras som vodka i USA måste deras alkoholhalt (ABV) inte vara mindre än 40%. I Europeiska unionen måste mängden vodka vara minst 37,5%.

Valfria tillsatser: Även om traditionell vodka är smaklös, lägger vissa vodka varumärken botanik, kryddor eller smaker under eller efter destillation för att göra sina viner särskiljande.

166

Kopparkettartyp Destillationsutrustning


 • Hur görs vodka

De flesta vodka tillverkare följer några grundläggande steg för att producera vodka:


1) Kombinera grundläggande ingredienser. För att göra ett fermenterbart basvin mixar vodka makers korn (som vete malt, majsflingor eller råg) med vatten och jäst. De värmer sedan och rör om blandningen (ibland kallad \"vodka mash \") för att se till att den är väl blandad och redo att jäsas.


2) Fermentationsbas. Vodka tillverkare lagrar sedan sin basblandning under en viss tidsperiod - vanligtvis mellan en och två veckor-för att fullt ut jäsas. I detta fermentationssteg börjar föreningen att sönderdelas och producera en enkel naturlig alkohol som kallas etanol eller etanol.


3) Filtrera blandningen. Efter att jäsningen är klar filtrerar vodka-tillverkaren vätskan från de fermenterade fastämnena. De kasserar fasta ämnen och använder vätska (etanol) för att göra vodka.


4) destillation. Destillation är ett förfarande för att rena vätskan genom uppvärmning och avdunstning av vätskan och sedan samla ångan som den återkallas i vätskan. Den resulterande vätskan anses renare (eftersom det lämnar många föroreningar när den avdunstar) och har en högre alkoholhalt. Vodka tillverkare Alla använder olika destillationsmetoder - vissa får endast destilleras en eller två gånger, medan andra kan kräva flera destillationer och omdestillationer för att erhålla ett rentresultat. Om de gör smaksatta vodka, kan de också välja att lägga till botaniska ämnen under destillationsprocessen - vissa har botaniska ämnen som blöts i etanol före eller mellan destillationer, medan andra använder speciella destillatorer under destillationsprocessen, tillsätt botanik.

165


5) Samla och sortera produkter. Vätskorna destillerade av vodka tillverkare är inte exakt samma-när etanol destilleras, producerade vätskan. De första 35% av etanolprodukten som produceras av destillationen innehåller metanol eller aceton, och kan vara mycket flyktiga eller giftiga behållare av denna vätska kallas \"preliquids \" och \"huvuden \", och destillatorn kastar vanligtvis dem bort . Botten 30% innehåller \"Heart \", vilket är den bästa produkten. De senaste 35% är \"svansar \", de är orena, men de kan hållas och omdirigeras för att få mer produkt.


6) filter. Eftersom traditionell vodka är smaklös och slät, kommer många vodka tillverkare att lägga till ett extra steg till deras produktionslinjefiltrering. När de har bestämt kärnan i destillatet, kommer de att passera produkten genom ett stort filtreringssystem (vanligtvis med kol eller kol) för att säkerställa att slutprodukten har en bra, ren smak.


7) utspädning. När destillatorn får sin destillerad produkt, testar de alkoholvolymen (ABV) och lägger gradvis vatten för att späda vodka till det önskade alkoholhalten.


8) flaska. Det sista steget är tappningsprocessen, där vodka-tillverkaren lägger till slutprodukten till den märkta flaskan.

64


Kontakta oss

Den särskilda uppmärksamhet vi ger i den slutliga kvalitetsinspektionen av varje arbete är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867