Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » 3000L 5000L koppardestillationsutrustning Whisky Gin Pot Distiller till salu

loading

Dela till:

3000L 5000L koppardestillationsutrustning Whisky Gin Pot Distiller till salu

Olika utrustning används för att brygga olika viner. \"Brewed Wine \" avser alla alkoholhaltiga drycker som just har fermenterats med alkohol, och \"destillerat vin \" avser viner som destilleras på grundval av jäsning för att öka alkoholhalten.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
  • DEGONG-3000L
  • DEGONG
Produktbeskrivning

Koppar Whisky Gin Pot Distiller


Enstaka destillation och kontinuerlig destillation

Enstaka destillation är en engångs simulerad destillationsmetod. Råvarornas smak är lätt att förbli, vilket är tidskrävande och arbetsintensivt, så det erhållna vinet är ofta lite dyrt.

Kontinuerlig destillation är en kontinuerlig högteknologisk destillationsmetod som effektivt kan producera skull vid en högre frekvens, och smaken av råvarorna är svår att förbli och bli klar.

På samma sätt är det omöjligt att bedöma vilket är bättre eller sämre, enskild destillation eller kontinuerlig destillation.

Eftersom alla har olika egenskaper, använd den på lämpligt sätt enligt den typ av alkohol du vill ha.


Alkoholinnehåll av huvudalkoholhaltiga drycker

  • Vin

[Alkohol: ca 14 grader]

Alkoholhalten är överraskande lågt på cirka 14 grader.

Temperaturen hos vissa vita viner är under 10 grader Celsius, men temperaturen hos de flesta större viner är cirka 13-15 grader Celsius.

Du kanske tror att frekvensen av rött vin är högre vid rumstemperatur, men skillnaden mellan rött och vitt vin är inte mycket.


  • Skull

[Alkohol: ca 15 grader]

Alkoholinnehållet i skull är ungefär samma som vin.

Sake kan delas in i varmt och kallt, men eftersom det finns fler människor som dricker kallt, kan frekvensen vara lite svår att känna sig jämfört med vin.

För outspädd skulltypflaskor är det vanligtvis ca 20 grader.

Dessutom sägs det att uppvärmd skull absorberar alkohol snabbare, så det verkar finnas en uppfattning att det är lättare att förhindra oavsiktliga hangovers.


  • Whisky

[Alkohol: ca 40-60 grader]

Det finns i stort sett inga problem med 40 till 43 grader, men det finns också varumärken runt 60 grader, som tenderar att variera kraftigt beroende på varumärket.

Speciellt ensam malt whisky och Bourbon Whisky, det finns många märken med mer än 50 grader.

53


  • Tequila

[Alkohol: ca 38-40 grader]

Tequila har bilden av \"Spirit \" i världen, men det är något lägre i destillerade andar.

Enligt lagen måste en frekvensgräns mellan 35 och 55 grader etableras, och de flesta Tequila-varumärkena använder en lägre frekvens, 38 eller 40 grader.


  • Gin

[Alkohol: ca 40 till 50 grader]

Gin används ofta i cocktails som Gin Tonic, Negroni och Martini.

Det finns några märken som överstiger 50 grader, men i princip är de flesta av dem cirka 40 till 47 grader.

Som representerat av Gin och Tonics (alkoholinnehåll runt 10 grader) kan du inte känna högfrekvensen eftersom den i grunden är separerad av något och fullt.

Förresten, på grund av uppkomsten av Craft Gin, har Gin blivit en världsomspännande boom, och det blir allt mer populärt över hela Japan.

64


  • Vodka

[Alkohol: ca 40-96 grader]

Färglös och transparent vodka används mestadels som en cocktail i Japan.

Det sägs att frekvensen för de flesta vanliga vodka är cirka 40 grader. Det är inget problem att betrakta det som en sådan frekvens, men det finns också några vodkas vars frekvens är signifikant högre än andra destillerade sprit.

Varumärken över 90 grader är inte ovanliga, och \"Spirytus \", som är känt för världens högsta alkoholhalt, är till och med så hög som 96 grader.

Men det är dock inte något att dricka, men det verkar användas som en ingrediens för att göra cocktails eller för medicinska ändamål.


  • Brandy

[Alkohol: ca 40 grader]

Brandy är ett vin gjord genom att lägga till en destillationsprocess till vin.

Många märken har 40-45 grader.

Eftersom smaken är fruktig kan det vara svårt att känna frekvensen runt 40 grader.

Premium brandies som \"cognac \" producerad i vissa regioner i Frankrike är vanligtvis berusade direkt, men vanlig brandy är vanligtvis full med läsk eller cocktails.

Om det är sodavatten kommer frekvensen att vara cirka 10 grader.

165

166

Vacker pott fortfarande


Kontakta oss

Den särskilda uppmärksamhet vi ger i den slutliga kvalitetsinspektionen av varje arbete är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867