Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Vattenbehandling » 3000-4000 flaskor/h automatisk tre-i-ett dricksvattenfyllningsmaskin

loading

Dela till:

3000-4000 flaskor/h automatisk tre-i-ett dricksvattenfyllningsmaskin

Den automatiska tre-i-ett-dricksvattenpåfyllningsmaskinen antar flaskhalsöverföringstekniken för att realisera automatisk flaskvaskning, fyllning, capping och andra processer, med hög grad av automatisering; De flesta av de elektriska systemkomponenterna för dricksvattenutrustning antar utländska avancerade produkter. Alla delar i kontakt med den flytande fyllningsmaskinen är gjorda av högkvalitativt rostfritt stål.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-3000-4000 flaskor / h
 • DEGONG
Produktbeskrivning

Automatisk tre-i-en-fyllningsmaskin


Designbasis

Den tre-i-ett-flaskvattenproduktionsutrustning är huvudsakligen utformad baserat på kranvattnet i de flesta städer i mitt land. Den nya tekniken för tvåstegs omvänd osmos för att producera rent vatten efter forskning och utveckling är också en relativt avancerad teknik.

252

Jobbprocess

A. Tvättningdel

Flaskan passerar genom lufttransportkanalen, och transporteras sedan till den tre-i-en flaskbrickan med ringstjärnahjulet. Flaskbrickans turer är utrustad med en flaskklämma, som klämmer fast flaskans mun och roterar 180 ° längs styrskenan för att göra flaskans mun nedåt. I ett specifikt område av flaskvaskmaskinen sprutar flaskhållarens munstycke flaskan tvättvatten för att tvätta flaskans inre vägg.

Efter att flaskan är sköljd och dränerad, rotera 180 ° längs styrskenan under flaskans clamp chuck så att flaskans mun är uppåt. De tvättade flaskorna matas ut från flaskvättmaskinen genom ratten och transporteras till dricksvattenfyllmaskinen.

253

B. Fyllsektion

Flaskan av den automatiska dricksvattenfyllningsmaskinen som kommer in på fyllningsmaskinen är blockerad av flaskhalsbrickan och lyfts av kameran, och sedan öppnas påfyllningsventilen från flaskans mun. Fyllningsmetoden är tyngdkraftsfyllning. Efter att ha öppnat påfyllningsventilen passerar materialet genom påfyllningsventilen för att slutföra fyllningsprocessen. Efter att påfyllningen är klar faller flaskans mun och lämnar påfyllningsventilen, och flaskan går in i cappingmaskinen genom flaskhalsövergången skivspelaren.

254

C. Täckdel

Stoppet på cappingmaskinen fångar flaskhalsen och håller flaskan upprätt och förhindrar att den roterar. Cappinghuvudet roterar kontinuerligt på cappingmaskinen och realiserar capping, capping, capping och capping-åtgärder under kammets verkan för att slutföra hela cappingprocessen.

De färdiga flaskorna transporteras från cappingmaskinen till flaskansvarig kedja genom flaskanslutningsratten, och ampullerna transporteras ut ur flaskans automatiska dricksvattenpåfyllningsmaskin.

255

Funktioner

 • Dricksvattenutrustningen har en kompakt struktur, ett komplett styrsystem, bekväm drift och en hög grad av automatisering;

 • För att ändra flaskypen behöver du bara byta ut stjärnhjulets del av flaskans keps för att realisera bågledningen;

 • Alla delar i kontakt med material är gjorda av högkvalitativt rostfritt stål, utan döda ändar och lätt att rengöra;

 • Höghastighetsventilen antas, vätskenivån är korrekt, och det finns ingen flytande förlust för att säkerställa fyllningsprocesskraven.

 • Cappinghuvudet antar en magnetisk konstant vridmomentanordning för att säkerställa kappkvaliteten utan att skada flaskans lock;

 • Anta ett effektivt kappningssystem med kompletta automatiska kontroll- och skyddsanordningar.

 • Den tre-i-en-fyllmaskinen är utrustad med en komplett överbelastningsskydd, som effektivt kan skydda säkerheten hos utrustning och operatörer.

 • Styrsystemet har funktioner som produktionshastighetskontroll, läckageavkänning, flaskstopp, utgångsräkning mm.

 • De viktigaste elektriska komponenterna och pneumatiska komponenterna är alla världsberömda varumärken;

 • Funktionen för den automatiska tre-i-ett-dricksvattenpåfyllningsmaskinen antar avancerad pekskärmskontroll, vilket kan realisera dialogdialogsoperationen.


Kontakta oss

Vi kan anpassa produktspecifikationer enligt dina krav. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroad
Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867