Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » 264 gallons 5 brickor Winery Destillation Utrustning Professionell tillverkare

loading

Dela till:

264 gallons 5 brickor Winery Destillation Utrustning Professionell tillverkare

Den 264 gallon destillationsutrustningen är en mycket högkvalitativ enhet, den är utformad enligt högkvalitativ, och priset är mycket lägre. Distiller är ett nyckelfärdigt projekt, utrustat med en kontrollpanel, agitator och CIP-system. Destilleraren kan göra någonting, inklusive smaksatta andar, vodka och gin.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-1000L
 • DEGONG
Produktbeskrivning

264 gallon Winery Destillationsutrustning


De grundläggande stegen av destillation

Som med fermentationsprocessen, observera att det finns många andra beslut i dessa sex destillationssteg. Detta är bara den mest grundläggande sexstegs sönderdelningen för att förstå kornbottningsprocessen.

 • 1-malt tillverkning

 • 2-Sackarification

 • 3-fermentering (korn → alkohol)

 • 4-destillation

 • 5-åldrande

 • 6-tappning

144


Att förstå hur kornbaserade sprit görs kan verka komplicerade, men det är faktiskt ganska enkelt. Beroende på whisky, korn (korn, råg eller andra saker) blir våt och grodd. Denna spridningsprocess kallas maltning, och dess fokus är att konvertera stärkelse till socker. Processen avbryts av torr uppvärmning av kornet.

Nu när vi har socker, måste vi extrahera sockret för att jäsa det. Detta görs genom mashing, vilket innefattar att placera markkorn i en behållare med varmt vatten. Den resulterande havregrynliknande substansen kallas Wort eller Wort (eller den senare om de fasta ämnena filtreras ut). Nästa är jäsning, sedan destillation.

Destillation är processen att öka alkoholhalten i en given vätska. Detta görs genom en destillator. De två mest populära typerna kallas tankdistiller och kolumndistiller. Den förra används vanligen för att tillverka whisky över hela världen och anses vara en \"batchprocess \". Vissa whisky är till och med destillerade två till tre gånger före åldrande.

Destillation innebär uppvärmning av ämnet, och eftersom alkohol kokar med en lägre temperatur än vatten, tillåter det de två att separera. Alkohol kommer att indunstas från vätskan, kondensera och bli sedan flytande igen. Då kommer Anden att komma in i den andra eller tredje stillheten och upprepa processen. Varje gång processen upprepas kommer den slutliga ABV att öka. Distilleren skär spritarna (kallad \"huvud \" och \"svansen \" av andan) för att ta bort oönskade smaker och aromer. Resten är hjärtat. Detta är den roll som tunnor och ålder.

Kolonnbrännare, som ibland kallas kontinuerliga stillbilder, är mer allmänt används vid framställning av bourbon, råg och andra whiskysorter. Kolonnen destillatören (som namnet antyder) arbetar kontinuerligt, vilket innebär att destillat sätter den flytande på toppen av destillatören och passerar genom en serie av plattor. Ångan stiger och separerar det fasta materialet, driver av alkoholångan att stiga. Varje platta kondenserar ånga och öka alkoholhalten.

Oavsett om du använder en tank eller kolumn destillatören, kommer båda destillatörer lämna det slutliga \"hjärta \" (sprit) till producenten, och sedan destillatören bestämmer vilken typ av fartyg ska användas och hur lång tid det kommer att åldras.

131


destillation teori

Enkelt uttryckt är destillationen en process där vätska avdunstar (blir ånga), omkondenser (blir flytande) och uppsamlas i en behållare. Destillation är en mycket gammal separationsteknik som används för att separera flytande blandningar i individuella komponenter genom uppvärmning. Grunden för separation av komponenter är deras olika kokpunkter. En blandning av två eller flera föreningar separeras genom upphettning till en viss temperatur och kondenserar den resulterande ångan. Ångan ovanför kokblandningen blir rikare i mer flyktiga komponenter. Som ett resultat blir kokblandningen rikare i mindre flyktiga komponenter. Detta innebär att den ursprungliga blandningen kommer att innehålla fler material som är mindre flyktiga.

53


Kontakta oss

Den särskilda uppmärksamhet vi ger i den slutliga kvalitetsinspektionen av varje arbete är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroadTidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867