Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Bryggutrustning » 20HL 2-fartyg koppar hantverksbryggeriutrustning till salu i Finland

loading

Dela till:

20HL 2-fartyg koppar hantverksbryggeriutrustning till salu i Finland

Med hjälp av modernt automatisk plasma, laserstrådskärning och ren argongasskyddad svetsning och annan tillverkningsteknik, är den del av potten / tankkroppen i kontakt med vete mash och andra material spegelpolerad, och utsidan är frostat och polerat för att säkerställa att Kunderna är försedda med avancerad teknik, högkvalitativt, billigt, lyxigt och vackert bryggsystem.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-2000L

 • DEGONG

Produktbeskrivning

20hl koppar hantverk bryggeri utrustning


Hur man köper ett hantverksbryggeri

Med den snabba utvecklingen av Craft-ölindustrin är det nu enklare än någonsin att brygga små och stora mängder öl. För att brygga denna öl måste du investera i ett hantverksbryggeri.

En vingård hänvisar vanligtvis till hela bryggsystemet, inklusive fermentationstankar och ljusa tankar, men det kan också referera till behållare, såsom vattenkokare eller sackarifieringsfat. Enligt produktionsbehov, faktisk skala och driftsskala, kan vingården vara fullt anpassad för varje köpare.

Potentiella köpare sträcker sig från ölentusiaster som vill köpa hembryggningssystem till ölstänger och fullskaliga hantverksbryggerier som investerar i nyckelfärdiga bryggsystem. Med andra ord, om du är nyfiken på hur du köper dina egna produkter, rekommenderar vi att du arbetar med leverantörer för att skapa personliga lösningar baserade på dina specifika behov och behov.

178

1000L kopparbryggningsutrustning


Olika storlekar och årlig produktionskapacitet för hantverksbryggsystem

Enligt produktionsskalan är bryggeriet byggt enligt specifika förhållanden för att producera en specifik mängd öl. Det lilla hemsystemet lockar hembrygare som producerar en liten mängd öl, och nano- och processsystemen är tillräckliga för småföretag. Brewpubs (restauranger / barer som brygger och säljer sin egen öl) producerar tusentals fat öl varje år, så kompletta produktionsanläggningar är skyldiga att producera stora mängder öl för massfördelning.

154

7BBBL röd kopparbryggningsutrustning


Beräkna storleken på ditt hantverksbryggeri

Storleken på ditt hantverksbryggeri bör baseras på din produktionskapacitet och storleken på din anläggning. Typiska mätenheter (i fråga om bryggerysystem och årlig ölproduktion) inkluderar:

Ölfat-bbl, gallons-gal och hektoliter-hl

1BBL = 31 GAL, 1 hl = 0,85 bbl

Den maximala årliga produktionskapaciteten beror på hur ofta du brygger i en viss vecka. Nano / Craft Breweries eller Brewpub-system är vanligtvis mellan 5BBBL -15BBL och producerar 500-3 000 fat per kalenderår. På en makroskala kommer ett komplett produktionsbrygningssystem att vara 15BBL eller högre, som kan producera mer än 3000 fat per år.

Den årliga produktionen beräknas med följande formel: (bryggerieskal) x (antal brews per vecka) x (ca 50 veckor per år) = årlig produktion

5BBL System × 2 Brewing A Week × 50 veckor = 500 bbl per år

5BBL System × 3 Brewing A Week × 50 veckor = 750 bbl per år

Leverantörer bör fråga om storleken på din anläggning, som hjälper till att bestämma hur ditt anpassade bryggeri kommer att utformas och installeras för att uppnå maximal effektivitet och utgång.

27

Koppardestillationsutrustning


Om degong

DEGONG är en av de professionella tillverkarna av kinesiska bryggprodukter. För att exportera produkter av hög kvalitet har vi också ett professionellt säljteam. Vi har alla bra entusiasm. Vi är villiga att ge våra kunder den bästa servicen. De är också vänner. Därför, om du väljer Degong, kommer du inte att bli besviken i oss. Om du gör affärer med oss, kommer du att känna dig väldigt lugn.

30


Kontakta oss

Vi kan anpassa produktspecifikationer enligt dina krav. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroadTidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867