Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Bryggutrustning » 20BBL Red Copper Brewing System Utrustning-DEGONG Brewhouse till salu

loading

Dela till:

20BBL Red Copper Brewing System Utrustning-DEGONG Brewhouse till salu

Standardsystemet 2BBL till 30BBL är den perfekta inställningen för stora bryggerier som vill öka produktionen samtidigt som kvalitetssäkring upprätthålls. 2 Containerbryggeriet är konfigurerat med en kombination av mash / Lauter Tun och Wort Kettle / Whirlpool. Varje bryggeri innehåller rör, beslag och ett centralt automatiskt styrsystem, som enkelt och noggrant kan hantera, övervaka och justera dina aktuella satser.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-20BBL
 • DEGONG
Produktbeskrivning

20BBBL Red Copper Brewing System


Mikrobrewery är en värdefull och gammal uppgift, och det har så småningom blivit den föredragna expertorganisationen för mer och mer över hela världen. För hälsa, effektivitet och säkerhet är det mest effektiva valet givetvis att välja professionell mikrobryggeri, med fokus på de produkter som kan ge resistens och högkvalitativa produkter i tid. Viktigast, låt oss titta på varandra för en kort diskussion om de grundläggande verktygen i ett litet bryggeri.

146


Vilken utrustning som inte får missa
 • Sackarifieringssystem

När du slänger och förbereder malten är det första steget att sätta det i sackarifieringssystemet tillsammans med vatten, så att värmekombinationen kan användas för följande steg. Under hela processen blev malten i blandningen till en sockerpasta.


 • Filtersystem

Mashing-processen producerar en sockerrik vätska som heter Wort, som måste separeras från de återkommande kornen: För att uppnå denna funktion måste du använda ett filtreringssystem. Wort måste värmas igen; Därefter måste det vara \"recirkulerat \", vilket innebär att det faktiskt måste lockas och läggas i mosen igen många gånger; Slutligen måste mosen droppas med vatten för att dra ut någon rester av socker. Var och en äger rum i en unik utrustning som heter Lauter Tun, vilket är ett viktigare element i din lilla bryggeriutrustning.


 • Bryggerysystemet

Brewery-systemet är utan tvekan kärnan i den lilla bryggeriutrustningen. Utvecklingsprocessen sker i en enhet som kallas en blandningspott, där worten ångas med språng. Under hela kokprocessen är Wort steriliserad, alla dåliga smaker avdunstas, och starka fragment avlägsnas.

131


 • COoling och fermentation

Worten kyls så att den är på den idealiska temperaturnivån för jäsning. Efter luftkonditionering börjar jäsning eftersom jästen placeras i urtan, som sker i en viss behållare som kallas fermentationskärl. Den utrustning som används i denna operation bör väljas noggrant, eftersom det här är ett av de mest utsatta förfarandena, eftersom hälsan är en oro.


 • Kylsystem

Den resulterande ölen måste avlägsnas från fermentationskärlet för att skilja det från den döda jästen, vilket kan orsaka skador eller åtminstone den sista smaken av föremålet. Därefter placeras öl i ett konditioneringssystem för resterande och full tillväxt. Denna process kan ta flera veckor eller till och med månader, beroende på tillverkarens avsikter.


 • Filtreringssystem

Det måste påpekas att i verktygen för små bryggerier är filtreringssystem inte alltid nödvändiga. Faktum är att många små bryggerier säljer ofiltrerad öl.


 • Produktförpackningssystem

Om din mikrobrewery bara säljer sin öl där den produceras, behöver du verkligen inte ett produktförpackningssystem. Om du vill ge öl utanför bryggeriet måste du packa den direkt i en behållare, tank eller fat. Ett bra produktförpackningssystem kan utföra högsta kvalitetskrav, hastighet och noggrannhet i fat, konservering eller tappning och representerar också det grundläggande valet för att slutföra din lilla bryggningsutrustning med alla nödvändiga tillverkare.

8


Allt detta händer i en unik enhet som heter Lauter Tun, vilket är ett mer viktigt inslag i din lilla bryggeriutrustning.


Brewery-systemet är utan tvekan kärnan i mikrobryggeriutrustningen. Det bör noteras att filtreringssystem i utrustningen av små bryggerier är filtreringssystem inte alltid oumbärliga. Om ditt lilla bryggeri bara serverar öl där det produceras, behöver du definitivt inte ett produktförpackningssystem. Ett utmärkt produktförpackningssystem kan utföra fat, konserver eller tappning med högsta kvalitetsstandarder, hastighet och noggrannhet, och det representerar också det grundläggande valet att använda all den grundläggande utrustningen för att slutföra din mikro ölutrustning.

30


Kontakta oss

Vi kan anpassa produktspecifikationer enligt dina krav. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroadTidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867