Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » 200L professionell skräddarsydd kopparvodka Gin destillerimaskin destilleringsutrustning

loading

Dela till:

200L professionell skräddarsydd kopparvodka Gin destillerimaskin destilleringsutrustning

Används vid produktion av många av världens mest populära sprit. Det är lättare att prata med en erfaren tillverkare som reglerar de tekniska detaljerna för destilleriet än en försäljning från ett handelsföretag. Om du letar efter en anpassad destiller eller du har några krav på de fortfarande, titta inte längre, släpp oss bara en förfrågan och vi kommer att få det att hända.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DG-200L
 • DEGONG
Produktbeskrivning

200l professionell anpassad


Vårt mål är att ge dig hög kvalitet, fullt fungerande destillationsutrustning till ett bättre pris än våra konkurrenter. Som en professionell tillverkare av världsklass produkter har Degong fokuserat på tillverkning, installation och uppgradering av professionell öl- och dryckesutrustning i nästan 10 år. Framställningen av anpassade koppar och rostfria kärl och mer har alltid varit vårt valda kompetensområde, och nu har vi lagt till tillverkningsdestillationsutrustning till vår premiumproduktinventering.


Vårt uppdrag är att innovera och förbättra - inte bara produktion. Vår kvalitetsdestillationsutrustning och tillbehör är det första valet av många destillatorer runt om i världen. Det kommer till det faktum att Ydegong stolt över att vara kundens bästa resurs för planering, design, tillverkning, hantering och framgångsrikt utförande varje unikt bryggeri-projekt sömlöst varje gång!


389Distillery kommer fortfarande med följande tillbehör
 • Motor med agitator

 • Fullglas manhål på toppen

 • Säkerhetsventil

 • Tryckmätare

 • Termometer

 • Boll

 • Återvända in

 • Utlopp med fjärilventil etc.


Destillationskolonn med bubbla lock

En destillationskolonn är ett basiskt föremål som används vid destillation av flytande blandningar för att separera blandningen i dess beståndsdelar eller fraktioner baserade på skillnader i volatilitet. Syftet med en destillationskolonn är att separera föreningar innehållande två eller flera blandbara lösningar genom förändringen i deras respektive kokpunkter.


Ångan kontaktar bubbellocket inuti kolonnen; Detta medför att ångan kondenseras tillbaka i vätskan. Vätskan droppar ner genom kolonnen och tvingas så småningom genom locket och plattan. Varje platta innehåller en kopparblister och ett siktglas, en cip-boll, en avloppsventil, etc.


380


Gin korg

Hot ånga går in i downspouten ovanifrån, utgångar längst ner i downspouten, stiger upp, passerar genom växtfacket och utgår genom det horisontella röret på toppen.

Gin korg tillåter användning av botaniska ingredienser i ångbanan, vilket resulterar i en mycket ren toppändprodukt.


367


Kontakta oss

Den särskilda uppmärksamhet vi ger i den slutliga kvalitetsinspektionen av varje arbete är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.


Degong downroadTidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867