Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » 200L hushållssprit Destillationsutrustning Alkoholdestillation Anpassad storlek

loading

Dela till:

200L hushållssprit Destillationsutrustning Alkoholdestillation Anpassad storlek

Den typ av enhet du väljer beror på det innehåll du vill producera. I allmänhet kan belagda kromatografiska kolumner bättre separera olika komponenter. De kommer också att ge dig produkter som är renare än att ha en kopparhjälm. Ju fler plattor i systemet desto bättre är separationseffekten.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-200L
 • DEGONG
Produktbeskrivning

Hushållens spritdestillationsutrustning


Hur man lagligen destillerar hemma hos hemmet som ett exempel

Hushållsdestillation är ett problem som är både förvirrande och okomplicerat. Under alla omständigheter är vi inte advokater, och vi har absolut ingen tillåtelse att tillhandahålla juridisk rådgivning, så ingenting i den här artikeln är avsedd att ersätta råd från licensierade juridiska yrkesverksamma. Det korta svaret är att olicensierad destillerad alkohol är olaglig på federal nivå och ersätter alla regler i ditt tillstånd.

Ordalydelsen av hemdestillationslagarna i vissa stater är så här. Om det är lagligt inom det federala omfattningen, är det också lagligt där ... men vissa stater förbjuder fortfarande destillering av alkohol hemma, oavsett federal laglighet. De små stillbilder som ignoreras av lokala brottsbekämpande organ är för personligt bruk, eftersom lagen är på plats, främst för att säkerställa skatteinsamling. Men om du inte har en licens, kan du straffas för att destillera andar hemma. Innan du destillerar några sprit eller till och med köper någon destillationsutrustning, kontraska dina egna hemdestillationslagar och / eller söka juridisk rådgivare, eftersom det också är olagligt att äga en fortfarande i vissa stater.

På federal nivå, när destillering av sprit hemma, blir sakerna mycket enkla och torra. U.S. Skatte- och handelsadministrationens (TTB) -webbplatser, \"Även om människor av juridisk dricksålder kan producera vin eller öl för personlig eller familjeanvändning hemma, förbjuder federal lag strängt produktionen av destillerad alkohol hemma och förbjuder individer. \"

Med andra ord kan öl och vin produceras hemma, men destillering av sprit kräver en licens.

Förutom de federala kraven för destillationslicenser har varje stat en egen hemdestillationslagar, och vissa stater är vänligare för stillbilder än andra.

192


Florida hemdestillation

Om du inte har licens kan du konfiskera alla egendom eller råvaror som används för att tillverka och sälja material till \"undviker skatt \" genom att producera tullfria sprit. Faktum är att äga en gallon eller mer av olagligt producerade andar i Florida är ett brott. Mindre än en gallon anses vara en misdemeanor av Florida, men anfall av egendom kan fortfarande verkställas. En annan quirk i Florida är att det också är olagligt att äga en destiller här utan licens, så tekniskt kan du inte ens juridiskt destillera vatten om du vill.

\"Legal \" månsken

I motsats till Florida har vissa stater hemdestillationslagar som tillåter \"Legal \" bootlegalkohol, även om den federala regeringen anser det vara olagligt. Dessa stater inkluderar Alaska, Arizona, Maine, Massachusetts, Michigan, Missouri, Ohio och Rhode Island. Federala lagar ersätter statliga lagar, men eftersom vi inte är advokater kan du undersöka dina egna alternativ för att destillera andar hemma. Varje stat är verkligen annorlunda. Det här är en bra resurs för att kontrollera lagarna om destillation i ditt tillstånd.

117

Hushållens alkohol destillationsutrustning


Alternativ för destillering av sprit hemma

Därför, om du råkar bo på ett ställe som är mer juridiskt vänligt, finns det flera alternativ för ett hem fortfarande. För dem som är licensierade och obekanta med destillation, eller för de som bor i stater som tillåter hushåll att destillera \"vatten \", är ett relativt billigt alternativ att börja med en mjölkkanna och en kopparhjälm eller en liten pelare. Det här är bra inlärningssystem eftersom de är anpassningsbara, och du kan anpassa varje system enligt dina behov.

Den typ av enhet du väljer beror på det innehåll du vill producera. Generellt sett kan kopparskiktskromatografikolonnen bättre separera olika komponenter. De kommer också att ge dig produkter som är renare än att ha en kopparhjälm. Ju fler plattor i systemet desto bättre är separationseffekten. Det är därför de flesta system som producerar vodka har 12 till 30 plattor.

Det verkar vara en oändlig debatt om hur mycket koppar som är lämplig för destillatorn. Även om det finns många fördelar gäller också lagen om minskande avkastning. Du kan göra utsökta produkter på destilleriet av glas, rostfritt stål eller koppar, så du kan bestämma hur mycket du budgeterar för utrustningen. En bra tumregel är att glaset är billigare än rostfritt stål och rostfritt stål är billigare än koppar. I slutändan, oavsett vilket material du väljer, se till att din utrustning är ordentligt rengjord.

Hoppas att du nu har en bättre förståelse för hemdestillation och den kunskap som behövs för att börja distansera andar hemma. Om du har några frågor om önskad utrustning, vänligen kontakta oss. Om du har några frågor om lagarna i ditt område eller konsekvenserna av hushållsdestillation, ring en lokal advokat, eftersom de kan ge dig mer hjälp än oss!

181


Kontakta oss

Den särskilda uppmärksamhet vi ger i den slutliga kvalitetsinspektionen av varje arbete är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroadTidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867