Tillgänglighetsstatus: | |
---|---|
Kvantitet: | |
200l kosmetisk emulgerande homogenisator
Specifikation
Typ | Homogenisator | Agitator | Vakuumpump | Värmekraft | ||||
(KW) | (R / min) | (Kw) | (R / min) | (KW) | Begränsa Vakuum | Elvärme | Ånga uppvärmning | |
200L | 4 | 0-3600 | 3 | 0-63 | 2.2 | -0.09 | 40 | 14 |
300L | 7.5 | 0-3600 | 4 | 0-63 | 2.2 | -0.09 | 42 | 16 |
500L | 11 | 0-3600 | 4 | 0-63 | 3.85 | -0.09 | 55 | 18 |
1t | 15 | 0-3600 | 7.5 | 0-63 | 5.5 | -0.09 | 60 | 28 |
2t | 18.5 | 0-3600 | 11 | 0-63 | 7.5 | -0.09 | / | 42 |
3T | 22 | 0-3600 | 15 | 0-63 | 7.5 | -0.09 | / | 50 |
5T | 22 | 0-3600 | 18.5 | 0-63 | 11 | -0.09 | / | 66 |
10t | 30 | 0-3600 | 22 | 0-63 | 15 | -0.09 | / | / |
Hygienmaterial
Lock:Sus316l
Elektriskt styrsystem:Sus304
Rör:Sus316l och sus304
Homogenisator:Sus316l
Stirrer Paddle & Scraper Blade:Sus316l
Vatten och oljekanna:Sus316l och sus304
Funktioner
Alla typer av emulgeringssystem är lätta att demontera och underhålla.
Den totala layouten på den vattentäta plattformen är humaniserad, lätt att använda och vacker i utseende.
HMM helt automatiskt operativsystem, transparent, olika och helt nya kontrollelement;
Olika emulgeringssystem kan anpassas enligt kundens krav, med likformiga indexering och säkra och pålitliga mekaniska tätningar;
Den kan samarbeta med CIP / SIP-systemet för att minska energiförbrukningen av vatten och el.
Produktproduktion kan spara mer energi och produktionstid och helt förbättra produktionseffektiviteten.
Produkten har ett brett utbud av användningsområden och kan användas vid produktion och bearbetning av olika produkter.
Produkter Visa
Ansökan
Denna maskin är lämplig för produktion av olika pasta och pastaprodukter i kosmetikafabriker och farmaceutiska fabriker. Det är speciellt utformat för att producera stabil emulsionskräm, mjölk, gel, balsam, lotion, salva, tandkräm etc. med mycket små partiklar och är lämplig för kemiska, kosmetiska, farmaceutiska och livsmedelsindustrin.
Om du vill veta mer detaljerad information om vår utrustning, vänligen kontakta oss. |
0 Kommentar