Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » 200L 53Gallon hushållsmikrokopparginstillverkare för destillationsutrustning

loading

Dela till:

200L 53Gallon hushållsmikrokopparginstillverkare för destillationsutrustning

Kolumndistillaren uppträdde på 1800-talet och utvecklades från den grundläggande designen av franska, irländska och skotska vinmakare. Målet med dessa destillatorer är att utveckla ett effektivare destillationssystem som kan producera högre kvalitet och högre kvantitetsprodukter på kortare tid.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-500L

 • DEGONG

Produktbeskrivning

Koppar gin fortfarande destillationsutrustning


Kolumndistillare

Bland dessa tidiga pionjärer var en scot som heter Robert Stein. Han uppfann en kontinuerlig destillationsmetod och erhöll ett patent. I Steins tid kan ett tankbaserat destilleri producera 5 000 liter whisky om året, och hans nyhet kunde fortfarande producera 150 000 liter whisky.

Stein's Distiller var den första destillatorn känd som den patenterade destillatorn, som ändrade ansiktet av whiskybryggning. Hittills är den enda whiskyen i Skottland malt whisky, producerad i små satser, i små satser, i tusentals tank stillbilder över Skottland. Steins uppfinning gjorde det möjligt för bryggare att producera whisky i större skala, men det skapade också en ny produkt: kornwhisky. Namnet är förvirrande; Malt whisky är en typ av korn whisky eftersom den är gjord av korn (korn). Men när det gäller destillation är kornwhisky helt enkelt en whisky gjord av andra korn än maltad korn, såsom majs, vete eller råg.

Konserverad whisky är inkonsekvent från sats till sats, gård till gård och karaffer till dekanter. Merchants i Glasgow, Edinburgh och London sålde Malt Whisky, men de ville ha en konsekvent produkt, så de började blanda malt whisky med kornwhisky för att skapa den första blandade scotchwhiskyen, som liknar dagens Chivas Regal och Johnnie Walker eller berömda grouse. Scotch Whisky som främjade Scotch till världen är en blandad whisky, vilket är resultatet av uppfinningen av Robert Stein och Aeneas Coffey.

Kofi är en irländare. Några år efter Stein uppfann han sin egen kontinuerliga destiller, som idag kallas Kofi Distiller. (Coffey ansökte också om patent för sin destillator, så det kallas ibland en patentdestillerare.)

Så dessa termer har i grunden samma betydelse: patentstatisk, coffey statisk, kolumn statisk och kontinuerlig statisk.

129


Ung talande, föreställ dig en lång pelare med ett lock fullt av det och fortfarande på locket. Kolonnen har fortfarande partitioner eller perforerade plattor, vilka används för att ställa in en kammare i destillatorn. Mashen kom in nära toppen av still och omedelbart började sjunka. Vid denna tidpunkt är alkoholhalten i mosen fortfarande mycket lågt, precis som öl eller vin.

De värderar fortfarande kontinuerligt från botten. Vanligtvis kräver detta att pumpa ånga i botten av det stilla och låta det stiga. Överst på kolumnen är den kallaste delen, så när mashen kommer, sjunker den till botten. När vätskan interagerar med ångan, orsakar värmen att mosen förångas och tvingar alkoholen och andra flyktiga molekyler stiger in i still. (Vattnet och kornfastämnena i mosen kommer att falla tillbaka till botten av still.)

Varje gång ångan träffar plattan, kommer de att kondensera igen, och vid kondensering kvarstår tyngre ämnen (såsom kraftvärme) i kondensatet. När ångan stiger från rum till rum, från tallrik till tallrik, släpper de mer icke-etanolämnen och behåller fler etanolämnen.

Kolumndistillaren kan destillera vinprover upp till 95% ABV. Men Bourbon, Brandy och andra andar destilleras vanligtvis inte till ett så högt alkoholinnehåll. Till exempel, enligt lagen, kan Bourbon inte destilleras över 160 grader.

Alkoholdampen överförs från toppen av destillatorn till kondensorn, där den kondenserar i en vätska igen.

I vissa fall kommer andarna att destilleras åtminstone en gång, ibland i det fortfarande, ibland i en annan kolumn. Vodka och gin skärs sedan med vatten och flaskas. Självklart kommer whisky och brandy att åldras i ekfat.

132


117


Om degong

Om du letar efter en Moonlight Distiller, Whisky Distiller, Vodka Distiller, Gin eller någon annan typ av alkoholdestiller, ser inte längre ut. DEGONG har sålt den högsta kvalitet destillerade spriten online. Vi erbjuder allt från kommersiell batchdestillationsutrustning till hushållshushåll stillbilder. Det är inte heller begränsat till destillationsutrustning, du kan hitta allt du behöver i vår butik.

64


Kontakta oss

Den särskilda uppmärksamhet vi ger i den slutliga kvalitetsinspektionen av varje arbete är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroadTidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867