Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » 200L-5000L Column Distiller Copper Whisky Vodka Gin Alkoholdestillationsutrustning

loading

Dela till:

200L-5000L Column Distiller Copper Whisky Vodka Gin Alkoholdestillationsutrustning

Torndestillation är egentligen bara en fasändring på plattan igen och igen, tills innehållet når din produktkondensor, där de blir flytande för alltid konsumeras som båtens ande.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-5000L

 • DEGONG

Produktbeskrivning

200L-5000L kopparkolonndistiller


Arbetsprincip för destillationstorn

De enda delarna av destillationstornet som är riktigt \"mobil \" är agitatorn, tvätt / öl och ånga, pojken kommer att flytta ångan! Torndestillation är egentligen bara en fasändring på plattan igen och igen, tills innehållet når din produktkondensor, där de blir flytande för alltid konsumeras som båtens ande. Även om detta verkar vara ett mycket enkelt koncept, är det viktigt för god drift att förstå och förstå varför varje del är på sin specifika plats.

Du startar den här processen, och din jäsning (en annan process) blir tvätten i din kruka, keg eller vattenkokare, öl eller vattenkokare. När du är redo att konvertera den till etanol kan du slå upp värmen, och om den är utrustad med en omrörare, kan du distribuera värmen jämnare tills den avger uppåtriktad ånga. Vid denna tidpunkt är det föredraget att använda en platta och blistersystem på grund av dess brett utbud av operationer och tolerans.

Därför passerar ångan upp genom blåsorna på varje platta längs vägen för minst motstånd. Om du är i de tidiga driftsstadierna är det nästan ingen vätska på varje platta, och ångan fortsätter att röra sig uppåt tills det möter ett kallare objekt och kondenserar och bildar sedan en flytande säng på varje platta. På så sätt har du genomfört en destillationscykel.

206


Ångan kommer att fortsätta detta läge flera gånger för så många brickor som det finns i din kolumn. Den intressanta och vetenskapliga delen är att när den flytande sängen bildas, försvinner ångan genom bubblan i varje flytande bädd, vilket medför att vätskan uppvärms (eftersom ångan är varmare än vätskan) och varje platta börjar koka, varigenom framställs mer ånga.

Du märker också att locket på plattan ser ut som en kopp. Dessa tillåter vätskan att spilla i dem och dränera tillbaka till plattan nedan för att förånga senare. Detta säkerställer också att plattorna inte överflödar och ångan värmer din flytande säng på lämpligt sätt.

Varje gång ångan kondenserar och sedan ändras tillbaka till ånga, uppstår en fasförändring och fullbordar en destillationscykel. Detta sker också högst upp i elektropläteringskolonnen, som vi kallar en fraktionator. Nu är denna geniala enhet ett rör i en skalkondensor, och dess genomrör är tillräckligt stort för att flytta i båda riktningarna. Så, vid någon tidpunkt, kommer ånga att fortsätta att röra sig uppåt, och en del av ångan kommer att slå plattan nedan.


185

Destilleringskolonn


Ångan passerar genom kondensorn reser mot slutet av vägen eller hagelgevärkondensorn. Detta är ett annat rör i skalkondensorn, men det genomgående röret i det här röret är mycket mindre, vilket skapar mer ytutrymme för att ångan ska skjutas ner.

Ångan är nu i sitt slutliga flytande tillstånd och häller ut ur papegojan. Glöm inte att sätta din höjdmeter där och se vad ABV du har skapat!

Detta är den grundläggande nybörjarens version av kolumndestillation. Det är en fasändring som uppstår upprepade gånger, med hjälp av destillationstornkomponenter, såsom kopparplattor och bubbelhattar, tills den möter en kylkondensor, där den blir den sista vätskan och kallas nu \"flytande mod \" av unga barn.

53


Kontakta oss

Den särskilda uppmärksamhet vi ger i den slutliga kvalitetsinspektionen av varje arbete är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867