Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » 200L 300L multifunktionell destillationsutrustning för Vodka Whisky Gin Copper Distillery

loading

Dela till:

200L 300L multifunktionell destillationsutrustning för Vodka Whisky Gin Copper Distillery

Destillerad alkohol är en slags alkoholhaltig dryck med högre etanolkoncentration än den ursprungliga fermentationsprodukten. Brandy, whisky, rom och kinesisk sprit är alla destillerade andar, varav de flesta är andar med hög grad. Produktionsprocessen är första bryggning, sedan destillering, kylning, och slutligen erhåller alkohollösningen drycker med hög grad.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DG-200L 300L

 • DEGONG

Produktbeskrivning

Multifunktionell koppar destilleri


Introduktion

Detta var fortfarande helt omarbetat och alla komponenter optimalt matchade och anpassade. Den typiska pannan med dess geniala, men okomplicerade vattentätningssystem levereras tillsammans med en mash sikt och en avtagbar raffineringslinj. Också ingår: det väldesignade huvudet, vilket är perfekt för doftdestillation, med den skruvade på svanhals, ett distansorgan och en generöst storlek kondensor med kallt vattenintag och avlopp. Den nyutformade fortfarande ger ett välformat huvud som tillåter ångan att cirkulera bättre, en förbättrad raffineringslinj med en effektiv integrerad kopparspole och ett extra vattenavlopp. Okomplicerad och praktisk professionell utrustning för alla som helt enkelt vill destillera och experimentera med olika fraktioneringsnivåer och alkoholinnehåll och, samtidigt, placera inte mycket värde på en klassisk utseende. Denna utrustning är utmärkt för att destillera mycket aromatiska fruktschnappar från din egen mos - och för destillation av särskilt högsäker alkohol (t ex vodka) med hjälp av raffineringslinjen.


Produktnamn
200l 300L destillationsutrustning
Material
Röd koppar / rostfritt stål 304 / skalplatta
varumärke Degong
Användande
Alkoholframställning, Whisky, Rum, Brandy, Gin, Vodka, etc.
Konstruktion
Panna, lökhuvud, destillationskolonn, dephlegmator, gin korg, kondensor, papegojans mun, stödram, etc.


370

DEGONG 200 / 300L multifunktionell koppar destilleri


Fördel

1. Färre svetslinjer: Alla DEGONG-kopparråvaror är anpassade, vilket kan säkerställa att huvudplattan och krukskalet med en diameter mindre än 2200m bara har en svetslinje, som är vackrare i utseende och undviker för många svetssömmar på grund av risken för elektrisk läckage.

2. Justera konstruktionen av kolumndestilleren: Den nya bearbetningsutrustning som utvecklats av DEGONG, kan kolonnens höjd nå 2000 mm, 10 plattor med ett par flänsar, och bubbelplattorna är tätt inbäddade i det inre skalet, vilket gör ytan tätt Utseende smidig, vacker, enkel och generös.

3. Separationskondensor: Den nedsatta typen används, vilket bidrar till separation av gas och vätska, vilket gör att alkoholångan kan kontakta mer koppardelar, reducera cyanid och göra andarna smakar bättre.

4. Bypassventil: Vårt självutvecklade automatiska styrsystem antar bypassventil. Pneumatiska ventiler kan också användas istället.

5. Rengöringsbollventil: Den ursprungliga manuella ventilen ändras till en anpassad backventil, den här ändringen kan minska antalet operationer medan den fortfarande rengörs.

6. Explosionsbeständigt LED-ljus: Vi har gjort en ny design på kolumnen, vilket är mer säkert och bekvämt att kontrollera insidan.

7. Öka kylvattentanken: spara utrymme och utvecklas stadigt

8. Lägg till huvud, hjärta och baktank: Spara utrymme och utvecklas stabil

9. Automatisering: Uppvärmningskontroll, temperaturdisplay, kylvattenstyrning, råmaterialflödesstyrning, pneumatisk styrning av alla ventiler.


380


Företaget tar begreppet hantverksbyggsystem som huvudlinjen, kombinerat med traditionell manuell processkonstruktion och industriell tillverkning som stöd. Utövandet av koppardestillationsutrustning är beroende av år av tillverkningserfarenhet, storskaliga kompletta tillverkare av teknik och hantverk, och bygger varje utrustning med noggrann och professionell kvalitet.

De andar som destilleras av DEGONG Destillationsutrustning är naturliga smaker, inte artificiellt blandade smaker. Oavsett om det första eller dubbla destillationen är smidigt och sött, med elegans och balans. Smaken är mycket bättre än andan att använda traditionella stillbilder.


Kontakta oss

Den särskilda uppmärksamhet vi ger i den slutliga kvalitetsinspektionen av varje arbete är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.


Degong downroad

Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867