Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » 2000L röd koppardestillerad sprit Destillation Tower Vodka Distillery Alcohol Distiller

loading

Dela till:

2000L röd koppardestillerad sprit Destillation Tower Vodka Distillery Alcohol Distiller

Om du har några frågor om vårt kompletta bryggsystem, destillationsutrustning och kon ölfermentationstankar, var snäll och låt mig svara på dig på ett tillfredsställande sätt. Vi välkomnar dig att förhandla om affärer och förhandla med ett litet företag med varandra! Vårt företag har ett stort antal erfarna anställda, effektiva försäljnings- och ingenjörslag.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-2000L

 • DEGONG

Produktbeskrivning

2000L rött koppar destillationssystem


Gin korg

Den heta ångan går in i nedröret ovanifrån, utgår från botten av downpipe, stiger uppåt, passerar genom växtfacket och utgår genom det horisontella röret på toppen.

Gin korg tillåter användning av botaniska ämnen i ångbanan, vilket resulterar i en mycket ren högkvalitativ slutprodukt.


Kondensor

Detta är en enhet eller en enhet som används för att kondensera ånga i vätska, med kylvatteninlopp och utlopp och en termowell på toppen.

8


Papegoja export

Destillatorn är ansluten mellan kondensorn och uppsamlingsbehållaren. Det tillåter destillatet att strömma genom sin väg till uppsamlingsbehållaren. Anledningen till att papegojans uttag är så bekvämt är att papegojan har en alkoholmätare. Det betyder att du kan läsa alkoholprocenten i realtid under destillationsprocessen. Kunden kan begära en anpassad och formad papegojaxport från DEGONG enligt dina specifika krav.


Stödram och lagertank

Stödramen och lagertanken som används med din bryggningsutrustning kan läggas till i din beställning. Standardkolumnstöd ger inte andra funktioner. Om du behöver det för att stödja fler funktioner kan du anpassa tankfästet, till exempel att placera den längst ner på tornet som en cip-tank eller längst ner på kondensorn som en alkoholbehållare. Vi kan också göra två små lagertankar i andens tank, så att det kommer att finnas tre lagertankar: huvud, hjärta och svans.

6


Produktspecifikationer
Gin korg koppar gjord
Hjälm Koppar aromhjälm
Stödbas SS304 gjorde alkohol mottagande tank
Kolumn SS304 gjorda, rör och skal typ
Kondensatorkolonn SS304 gjorda, rör och skal typ
Ansökan 95,5% ABV (96% ABV) Sprit, kostym för whisky, brandy, rom, vodka, etc.
Stillare SS304 Pot, Explosion Proof Agitator Motor, Full Size Glass Manway

Specifikation

Produkttyp Destillationsutrustning
Härstamning Härstamning
Dimension (L * W * H) 300x100x340cm / anpassad
Kapacitet 1000L
Spänning 220 / 240/380 / 480 / Anpassa
Vikt 500 kg
Nyckelord Bourbon whisky fortfarande

4Kontakta oss

Ett brett utbud av modeller kan uppfylla de olika kraven på varje marknad och se till att du alltid kan hitta en lösning som passar dig. Om du vill veta mer detaljerad information om vår utrustning, vänligen kontakta oss.

Degong downroadTidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867