Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Bryggutrustning » 2000L kommersiellt kopparölbryggningssystem |Bryggeri professionell tillverkare

loading

Dela till:

2000L kommersiellt kopparölbryggningssystem |Bryggeri professionell tillverkare

I en bredare bemärkelse förstås öl som helst av alkoholhaltig dryck som produceras på grundval av sackarifierad stärkelse utan användning av en destillationsprocess. Skillnaden med vin är att vin använder socker från växter (fruktos) eller djurkällor (som honung), medan öl alltid är gjord av stärkelse.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-2000L

 • DEGONG

Produktbeskrivning

2000L Commercial Brewery


Om öl

Öl är en alkoholhaltig och kolsyrad dryck som fermenteras från ingredienser som vatten, malt och humle. Tillsatsen av jäst utlöser fermentationsprocessen på ett kontrollerat sätt.

I en bredare bemärkelse förstås öl som helst av alkoholhaltig dryck som produceras på grundval av sackarifierad stärkelse utan användning av en destillationsprocess. Skillnaden med vin är att vin använder socker från växter (fruktos) eller djurkällor (som honung), medan öl alltid är gjord av stärkelse.

I allmänhet erhålls socker från stärkelsen av korn (korn, ris, vete, majs) och mindre från andra grönsaker som potatis eller ärter. Enligt denna definition är japanska skull gjord av ris också en öldryck. Barley innehåller många naturliga enzymer som kan stödja omvandlingen av stärkelse till fermenterbar maltos. För andra stärkelseleverantörer måste dessa läggas till först.

Ordet för ordet öl är osäkert. Människor tror att det kommer från det latinska ordet \"Bibere \" att dricka (i bråttom) eller från \"Bibo \" = \"jag dricker \". Men i materialen i början av medeltiden används ordet \"cerevisia \" ofta, vilket härrör från namnet på fältet gröda gudinnan ceres, som också kan översättas som \"korn eller kornjuice \"


140


Om humle

Humle ger öl sur och bitter smak, förlänga hållbarhet och stabilisera skum. Dessutom gör tillägget av humle att öl har en avkopplande effekt. Endast kvinnlig, obefläckade hopkottar används för att brygga öl. Det största hoppväxande området i världen är Halltau i Bayern.

107

Om malt

Malt är gjord av korn, vete eller råg. I maltlådan grodas kornen genom att tillsätta vatten och torkas sedan (torkning).

I början var malt det råa materialet av god öl, bra bryggt korn och vete öl var också ett speciellt bryggt vete. Varianter som sprout särskilt väl är lämpliga för bryggkorn. Färskt skördade korn lagras i maltbarnet och spirer efter viloläge. För att göra detta tvättas kornet, sorteras och blöts sedan i en stor behållare i en till två dagar. Vatten väcker nytt liv i korn. Då kan maltillverkaren grodas i en speciell spiringlåda.

Under spiringprocessen uppstår flera processer i korn: rotbildning, löv börjar växa, vitaminer och enzymer produceras, och viktigast av allt, olösligt stärkelse omvandlas till lösligt stärkelse. Eftersom stärkelse är faktiskt näring av plantor som ska växa nu.

Men maltillverkaren kommer att ingripa i denna process och torka den så kallade gröna malten vid en temperatur på cirka 85 ° till 100 ° C. Denna process kallas \"torkning. \" Ju högre temperaturen, desto mörkare maltfärg. Mörk malt producerar mörk öl, medan ljusmalt producerar blek öl. Marting har ett avgörande inflytande på egenskaperna, smaken och färgen på öl, såväl skum och hållbarhet.

Då kom malten till bryggeriet. Här är det malet i en stor kvarn och blandas med vatten i en mashing hink. Vattnet måste vara rent, mjukt och neutralt smak. Brewers kallar det mashing. Därefter värms mosen gradvis till olika temperaturer under en period av två till fyra timmar. Vid en viss temperatur aktiveras enzymerna i malt. Dessa enzymer omvandlar existerande stärkelse i maltos och protein i aminosyror. I filterfatet är den (flytande) worten i vilken maltosen löses separeras från maltens fasta halt. Denna återstod, det så kallade kornet, används som värdefullt djurfoder.

66

Raw Wort beskriver andelen ämnen som är upplösta från malten i den fortfarande ofermenterade veckan. Dessa är främst maltos, protein, vitaminer och mineraler. Under fermentationsprocessen, med hjälp av jäst produceras ungefär en tredjedel av alkohol och en tredjedel av kolsyra. En tredjedel av det återstående extraktet är inte fermenterat. Ju högre det ursprungliga Wort-innehållet desto starkare öl.


Bottom fermenterad öl

Den nedre fermängningsjästen kräver en lägre temperatur än den övre fermängningsjästen och sätter sig på botten av fermentationsbehållaren efter fermentering. Tidigare kunde de bara användas i områden där tillräckligt med is skulle kunna spridas på vintern för att säkerställa tillräcklig kylning även under den varma säsongen. Den framgångsrika utvecklingen av bottenfermenterad öl började med frysens uppfinning.

52

Kopparjäsningstank


Med hjälp av den senaste tekniken är det en komplicerad process för att producera högkvalitativ öl på ett naturligt sätt med traditionella manuella metoder. Brewing öl brukade vara en konst!

30


Kontakta oss

Vi kan anpassa produktspecifikationer enligt dina krav. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867