Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » 2000L 3000L Whisky Vodka Rom Gin Brandy 96% Alkohol Koppar Destillationsutrustning
Dela till:

2000L 3000L Whisky Vodka Rom Gin Brandy 96% Alkohol Koppar Destillationsutrustning

Alkoholinnehållet i whisky, brandy, tequila eller rom som produceras efter destillation är ca 90 + 6%. Det är en multifunktionell, kostnadseffektiv, ren-på-plats, lätt att underhålla 304 polerad och borstat rostfritt stål och polerad kopparstruktur.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-3000L
 • DEGONG
Produktbeskrivning

96% alkohol destillationsutrustning


Så här rengör du destillatorn när du först anländer

Detta är ett mycket vanligt problem, så låt oss dyka in i den ursprungliga utrustningsinspektionen och rengöringsprocessen du behöver utföra innan du gör andar.


 • Ta emot dina delar

När dina delar anländer för första gången måste du noggrant inspektera dem. Kontrollera om dina komponenter är skadade eller saknas. Därefter måste du se till att enheten kan ställas in korrekt. Alla dina packningar ska vara lämpliga, rör bör anpassas, klämmor ska vara lämpliga och snygga etc. Om du vill kan du använda rostfritt stål rengöringsmedel.

Om du vill ge dina koppar delar en vacker polsk, kan mineral sprit mycket väl ta bort något fett på fingertopparna och omedelbart ta bort missfärgning under transport. Men när du börjar använda koppardelar, börjar en liten patina visas inuti, vilket är helt normalt när ånga och vätska passerar genom destillatorn.

Om du vill förhindra att den här kemiska processen händer på dina koppardelar kan du rengöra oftare mellan körningar.


193


 • Ångoperation

Nu när din destillator är vacker, glänsande och helt monterad, kan du köra ånga. Vi rekommenderar generellt att du laddar vattenkokaren med ett förhållande 1: 1 till vatten för att ta bort eventuella överskott av smuts och oljestöd i ångbanan. Lämna inte din enhet obevakad. Du kan använda den här tiden för att presentera dig för dina stillbilder och kolla efter läckor. Om så är fallet, dra åt klämman.

Om det finns läckage på andra platser än den tre klämanslutningen, kontakta din destillationsutrustning leverantör för att lösa problemet så snart som möjligt. Du vill definitivt inte köra högskydds etanol genom ett läckande system ... som vi har sett kan det vara farligt. Inte bara det, du kommer att sluta slösa bort din dyrbara öl!

När du använder destillatorn för första gången bör du inte bara utföra ångoperation, men den är också mycket lämplig för mellanliggande operation. Om du destillerar samma andar är det inte nödvändigt, men om du byter från whisky till vodka, vill du ta bort de starka smakerna från de destillerade andarna. Varje gång du destillerar, vill du göra din andar lukt och smakar mycket liknande, och att ha en ren bas i början gör det alltid lättare att uppnå.

192

200l hushållsdestillationsutrustning


 • Offerlöpning

Nu när din ångkörning är klar, vill du göra en offerkörning för att driva varm etanol genom ditt system för att döda eventuella kvarvarande bakterier. Du kan göra det här första loppet med en sockervask, vilket är ett superstandard och billigt alternativ.

Detta kommer inte att göra en drickbar färdig produkt, så att namnet \"offer \" körs. Om du inte har något förorenat destillat, är det fantastiskt men vi skulle fortfarande rekommendera att du inte dricker det. Nu när du fortfarande är ordentligt steriliserad, är det dags att börja pumpa det med de bra sakerna!

Om den här artikeln inte svarade på några av dina frågor, tveka inte att nå ut så vi kan peka dig i rätt riktning när det gäller att städa din fortfarande.

Skål!

181


Kontakta oss

Den särskilda uppmärksamhet vi ger i den slutliga kvalitetsinspektionen av varje arbete är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroadTidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867