Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » 2000L 3000L 5000L kopparwhiskydestillationsutrustning Kommersiellt destilleri

loading

Dela till:

2000L 3000L 5000L kopparwhiskydestillationsutrustning Kommersiellt destilleri

Destillation processen är densamma som i tvätten fortfarande. Svagvins upphettas, och innan kokpunkten av alkohol nås de mer flyktiga foreshots avdunstar först. Dessa foreshots är övervägande lätta föreningar, såsom etylacetat och flyktiga estrar, som har en stickande lukt.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-5000L

 • DEGONG

Produktbeskrivning

Copper Commercial Whisky Distillery


Produktionen av maltwhisky

1. Malt

Den bästa kvaliteten korn först indränkt i vatten och sprids sedan på malt golvet att gro. Rotera regelbundet för att förhindra värmeuppbyggnad. Traditionellt görs detta genom att kasta korn i luften med en träspatel i en malt lada nära ugnen.

I denna process, är enzymer aktiveras för att omvandla stärkelse till socker när försockring sker. Efter 6 till 7 dagar av groning, korn nu kallas grön malt kommer in i ugnen för torkning. Detta kommer att förhindra groning. Hålla värmen under 70 ° C för att förhindra enzymer från att förstöras. Torv kan läggas till elden för att ge en röksmak.


2. Mash

Mala torrt malt till semolina eller grova korn och blanda med varmt vatten i en mäsk hink. Vatten tillsätts i 3 steg, varvid varje steg blir varmare, med början vid ca 67 ° C och stiger till nästan kokpunkten.

Omrörning mäsken hjälper till att omvandla stärkelse till socker. Efter mäsk är den söta, söta vätska som kallas vört. De använda kornen-gräsklipp-bearbetas till kreatursfoder.


3. Fermentation

Vörten kyls till 20 ° C och pumpas in i returspolningstanken, där jäst tillsätts och fermenteringen börjar. Levande jäst flöden på socker, producerar alkohol och små mängder av andra föreningar som kallas homologer, som bidrar till den variant av whisky. Koldioxid kommer också att genereras och tvättvätskan kommer att skumma våldsamt. Vrid switchens skärhuvudet för att förhindra den från överfyllda. Efter ca 2 dagar, slutade jäsningen och lotionen innehöll 6-8% alkohol.


4. Pot stil

Formen på fortfarande kannan påverkar fortfarande egenskaper enskilda maltwhisky på något mystiskt sätt, och varje destilleri har behållit exakt samma fortfarande under många år.

I destillation, är destillatören värmdes till strax under kokpunkten för vatten, och alkoholen och andra föreningar förångas och ange kondensorn eller en mask genom halsen av destillatören-en stor kopparslinga nedsänkt i kallt kranvatten, där ångan är kondenseras till vätska.


5. Destillation

Tvättvätskan destilleras två gånger-först i disktanken för att separera alkohol från vatten, jäst och rester kallas destillatörens korn-de fasta ämnen i den också kan användas för djurfoder.

Destillatet från tvättdestillatören, som kallas låg alkoholhalt vin, innehåller ca 20 volym-% alkohol, och aktiverar sedan det anda destillatören för en andra destillation. De mer flyktiga föreningarna destillerades ut först-den främre stroke och den senaste körningen kallas falska verkan, varvid ett mera oljiga föreningar avdunsta, och när det blandas med nästa sats av låg alkoholhalt vin, är båda riktade för att starta om Destillation.

Endast rena centerskärningar eller kärnor samlas i alkoholmottagaren, och alkoholhalten är ca 68%.

154

Funktionsschema över ett tankdistillery


6. ande säkra

Alla destillat passerar genom Andens Safe - vars lås traditionellt kontrollerades av tullen och punktskatte. Stillan använder alla sina års erfarenhet av att testa och döma de olika destillaten utan att kunna komma i fysisk kontakt med Anden.

Den nyligen destillerade, färglösa, eldiga andan reducerades till mogna styrka, 63% alkohol i volym, fylls i ekfat som kan ha tidigare inneburit scotch whisky, bourbon eller sherry, och mognadsprocessen börjar.

53


Varför är de whisky som produceras av olika vingårdar olika i smak?

Detta är en annan fråga som är svår att svara med säkerhet. De flesta skulle hålla med om att det använda vattnet är den avgörande faktorn. Som vi alla vet drar närliggande destillerier vatten från olika källor för att producera whiskyer med helt olika smaker.

Destillerns storlek och form och kompetensen och erfarenheten hos den person som förvaltar dem är också viktiga. Målet med vinmakaren är att producera en whisky vars smak och egenskaper är konsekventa hela tiden och under alla omständigheter. Detta är den sanna konsten av destillation, förvärvad många år senare, och vidarebefordras ofta från generation till generation.


Kontakta oss

Den särskilda uppmärksamhet vi ger i den slutliga kvalitetsinspektionen av varje arbete är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroad

Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867