Material: | |
---|---|
Värmekälla: | |
Storlek: | |
Elelement: | |
Kontrollpanel: | |
Tillgänglighetsstatus: | |
Kvantitet: | |
Öl behöver inte pasteuriseras för att vara säker för konsumtion. Men för kommersiella bryggerier som säljer sina produkter i butiker och över hela landet kan mycket tid passera mellan tiden en öl är flaska och det ögonblick som det rör kundens läppar.
Pasteurisering kan hjälpa till att förlänga din produkts hållbarhet, så öl dina kunder dricker möter smaken och kvaliteten du vill att de ska uppleva.
Pasteurisering är en snabb steriliseringsmetod som upptäcks av fransk kemist och mikrobiologi Louis Pasteur 1864. Denna steriliseringsmetod kännetecknas av att snabbt döda ett stort antal mikroorganismer samtidigt som de behåller det mesta av smaken. Därför används denna metod i stor utsträckning vid efterbehandling av mat och drycker som öl.
Det finns många pastöriseringsmetoder, såsom pulserad elektrisk fältpasteurisering, högtryckspasteurisering, tunnelpastörisering och flashpastörisering, etc. För närvarande används tunnelpastörisering och blixtpastörisering vanligen på marknaden.
Tunnelpasteuriserare och flashpasteurisering är effektiva metoder för pastöriserande vätskor. Skillnaden mellan dessa två pastöriseringsmetoder är att Flash Pasteurization pasteuriserar produkten, inte förpackningen. Under tunnelpastörisering får både paketet och produkten pastöriserad.
Huvudparameter av 2000b / h tunnel pasteurizer:
Kapacitet: 2000Bottles per timme
Fyllningstemperatur: 3 ℃ Utemperatur: 30-35 ℃
Steriliseringstemperatur: 70 ℃ (kan regleras)
Kontrollerbar temperatur precision: ± 1 ℃
Effekt: 415V / 50Hz / 3-fas
Transportens hastighet: 110-553mm / min (oändligt variabla hastigheter)
Tryck på uppvärmd ånga: 0,2 MPa cirkulationsvattenvolym: 6m3
Effektiv bredd av sterilisering: 920mm
Utrustning är utrustad med:
Varm vattenpump 3T / H 2 uppsättningar
Varmvattenpump 3T / H 4SETS
Kylpump 3T / H 2-uppsättning
Pneumatisk membranventil: DN25
Elektrisk styrbox PLC-styrsystem: 1 uppsättning
Inmatning och matningstransportband, etc ...
Ångtryck: 0,2-0.4MPa
Material: Box är tillverkad av SUS304, tjocklek: 2mm
Material av nätband: SUS304 Material av munstycke: SUS304 Hög temperaturmotståndstyp
Storlek: 7000 × 1500 × 1650mm
Ölens hållbarhet som har pasturiserats kan nå ett halvt år eller längre, och kraven på transportvillkor kommer också att minskas. Även om produktionskostnaden kommer att öka, för en vingård med en viss skala, är det mer kostnadseffektivt att införa en uppsättning reningsutrustning för totala kostnadshänsyn.
Väder du vill brygga hantverk öl eller brygga kommersiell öl, väder du vill starta en nyÖl Brewery ProjectEller expandera din bryggningsskala. Njut av vad du vill brygga lager eller öl, stout öl eller ljus öl, korn öl eller vete öl, frukt öl eller majs öl, låg koncentration öl eller hög koncentration öl ....... Degong Brewing utrustning kan alltid uppfylla ditt krav.
Om du har intresse, välkommen att kontakta mig fritt
0 Kommentar