Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Vattenbehandling » 1T/H vattenavhärdningsutrustning

loading

Dela till:

1T/H vattenavhärdningsutrustning

Den viktigaste arbetsprincipen för mjukvattenutrustning är att använda anjoner och katjoner för att mjukna. Låt råvattnet passera genom en anjon-katjonomvandlare för att avlägsna kalcium, magnesium och natriumjoner i vattnet. Vattnet som kommer ut är bara vattenmolekyler. Utan andra molekyler kan skala effektivt effektivt.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • Degong-1t / h
 • DEGONG
Produktbeskrivning

1T / h vatten mjukningsutrustning


Utrustning introduktion

Vattenmjukningsutrustning, som namnet antyder, är en enhet som minskar vattenhårdheten. Det avlägsnar huvudsakligen kalcium och magnesiumjoner i vattnet. När vattnet är djupt väl vatten eller vattenkällan är mycket svår, är funktionen att använda mjukvattenutrustning för att avlägsna kalcium och magnesium i vattnet. Ionhalten reducerar kalcium och magnesiumjoner i vattnet. I processen med mjukgörande vatten kan vattenmjukningsutrustning inte minska det totala saltinnehållet i vattnet. Den används i stor utsträckning i varmvattenpanna, värmeväxlingssystem, industriella kylsystem, centrala luftkonditioneringssystem och andra vattenutrustningssystem.

239

Grundläggande

Vid djupt välvatten eller hög hårdhet hos vattenkällan är funktionen att använda mjukvattenutrustning för att avlägsna kalcium- och magnesiumjonerna i vattnet och minska kalcium- och magnesiumjonerna i vattnet. Om det inte finns något vattenmjukmedel eller vattenmjukmedel misslyckas, kommer koncentrationen av kalcium- och magnesiumsalter på ytan av det omvända osmosmembranet att stiga kraftigt och bilda olösliga fällningar, vilket kommer att blockera porerna i det omvända osmosmembranet, förkorta livslängden av det omvända osmosmembranet och öka underhållskostnaderna för utrustning.

238

Arbetskrav

Inloppstryck:0,2-.04mpa

Arbetstemperatur:1-55 ℃, råvattenhårdhet ≤6mmol / l

Driftläge:Automatisk / manuell, vattenhårdhet ≤0.03mmol / l

Regenereringsmedel:Industriellt salt, regenereringsmetod: motström / nedströms

Växlar:001 * 7 Starkt syrajonbytarharts

Kontroll metod:Tid / flödesverksteknisk tillförsel: 220V / 50Hz

241

Jobbprocess

Arbetsprocessen för vattenmjukgöraren består i allmänhet av följande steg: backwashing, saltabsorption (regenerering), långsam spolning (ersättning) och snabbspolning. Alla processer med olika mjukvattenutrustning är mycket lika, men på grund av den faktiska processen eller behovet av kontroll kan det finnas några ytterligare processer. Varje vattenmjukgörande utrustning baserat på natriumjonbyte utvecklas på grundval av dessa fem processer.

242

Kontakta oss

Vi kan anpassa produktspecifikationer enligt dina krav. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroad

Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867